Gada notikums Latvijas kāzu modē: grezns modes šovs ar slavenībām kāzu kleitās!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

8.aprīlī Rīgā, Melngalvju nama ēkā norisinājās spilgtākais šā gada notikums Latvijas kāzu modē - «Kāzu brīvdienas». Noslēdzošajā modes skatē uz mēles redzējām vairākas slavenības, tērpušās kāzu kleitās!

Šis bija pilnīgi jauns, līdz šim nebijis kāzu izstādes koncepts, kurā kāzu pakalpojumu sniedzēji ērti pārskatāmā veidā prezentēja savu piedāvājumu. Izstādes stendi tika gatavoti sadarbībā ar Latvijas labākajiem dekoratoriem, tādiem kā Baiba Prindule-Rence, Jānis Buševics un «SHISHI Home of Beauty», «Dizaina parks», «Art of weddings» un daudziem citiem.

Izstādes laikā kāzu medijs «LĪGAVĀM» prezentēja divus jaunumus - ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties un iegādāties jauno «LĪGAVĀM kāzu grāmatžurnāla» pavasaris/vasara numuru, kā arī jaunumu - «LĪGAVĀM kāzu plānotāju» un klātienē saņemt individuālu konsultāciju kāzu plānošanā no tā autores kāzu rīkotājas Guntas Skalbergas.

Sestdienas pasākumu programmu noslēdza kāzu modes šovs. Plkst. 19:00 Melngalvju nama «Svētku zālē» topošajām līgavām romantiskā gaisotnē bija iespēja baudīt izklaidējošus pārsteigumus un vienuviet apskatīt jaunākās un līdz šim neredzētas kāzu kleitu un vakarkleitu kolekcijas, jutekliskas apakšveļas demonstrāciju, pasakainas mežģīnes un galvas rotas. Kāzu modes šova īpašais pārsteigums bija sabiedrībā atpazīstamu dāmu dalība kā pasākumā apskatāmo tērpu modelēm.

Kāzu kleitas un vakarkleitas demonstrēja Lelde Lietaviete, Agnese Zeltiņa, Bauba Runce, Evita Vilde, Santa Kola, Paula Muzikante, Katrīna Drozdoviča, Elīna Vaska, Signe Meirāne un Sindija Vilde. Modes šovā tika pārstāvēti 12 zīmoli un vairāk nekā 100 tērpi no «Katya Katya Shehurina», «kāzu salons 6. septembris», kāzu kleitu dizaina studijas «Amelia», Agneses Eidukas, «Dolce Cuore Bridal Gallery», «Liina Stein Fashion» no Igaunijas, «Amoralle», mākslinieces Evitas Vildes Onzules, «ImperialLace», «Phase Eight», «Dress4You», «Slow».

Kāzu modes šovu vadīs atraktīvais televīzijas raidījumu vadītājs un «Ghetto Games» radošais direktors Renārs Zeltiņš.

Svētdien, 9.aprīlī, restorānā «Entresol» no plkst. 10:00 - 14:00 līgavas ar draudzenēm un kāzu organizēšanas palīgiem ir aicinātas uz izsmalcinātām līgavu brokastīm. To laikā būs iespēja satikties ar labākajiem kāzu industrijas profesionāļiem, uzklausīt noderīgus padomus, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu