Nedēļas horoskops: kāds mīlēs, kāds laimēs!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Uzzini, kas visām horoskopa zīmēm gaidāms jaunnedēļ - 18.-23. aprīlī.

Auns: Nedēļa iesāksies uz laimīgas nots, pirmdien tevi spārnos mīlas jūtas un tu plānosi, kā ātrāk tikt prom no darba. Trešdien gan vēlams nopietni pievērsties pienākumu veikšanai. Centies izvairīties no jebkādām slepenām darbībām un nerīkojies kolēģiem aiz muguras, lai nerastos pārpratumi. Labs laiks redzesloka paplašināšanai, vēlams pievērsties garīgām zinībām. Būsi ļoti izpalīdzīgs un labprāt kontaktēsies ar bērniem.

Vērsis: Nedēļas pirmā diena paies ne pārāk jaukā noskaņā. Šonedēļ kopsummā jābūt maksimāli piesardzīgam it visās jomās. Tu noteikti labāk jutīsies, ja varēsi būt brīvs savā izvēlē, darbos, kas pamudinās uz domām, ka nepieciešams sākt privātu biznesu. Sestdien neņem galvā, ko saka citi, rīkojies, kā tev liek sirds. Ideāla diena mīlas attiecību nostabilizēšanai vai uzsākšanai. Svētdien būsi atkal kaujas gatavībā strādāt, neskatoties uz to, ka ir brīvdiena.

Dvīņi: Nedēļas sākumā labāk jutīsies mājas atmosfērā, pavadīsi laiku kopā ar tuviniekiem. Tev patiks pārkārtot visu pēc savas gaumes, un tādējādi atklāsi, ka tev piemīt dizainera talants. Nedēļas nogalē tev smaida veiksme mīlas jomā. Droši dodies pretī visiem izaicinājumiem, iekaro vēlamās personas sirdi, nekautrējies atklāt jūtas. Apkārtējos piesaistīs tavas runas dotības, aktiera spējas. Kopumā raiba nedēļa, daudz notikumu.

Vēzis: Kopsummā nedēļa veiksmīga, sevišķi, ja izmantosi sakarus ar ietekmīgiem cilvēkiem un darbosies jomā, kas tevi patiesi interesē. Piedalīsies kādā sapulcē, kurā var tikt lemts arī tavs turpmākais liktenis. Tāli braucieni vai sakari ar ārzemēm nenesīs cerēto rezultātu. Vari turpināt vai sākt kādu apmācību. Strīdi ar tuviniekiem par īpašumu lietām būs lieki un bezjēdzīgi. Aktīvi veidosi kontaktus ar cilvēkiem no tālienes. Centies netērēties iepirkumiem, skaistumkopšanai.

Lauva: Veiksmīgi izdosies pārvarēt barjeru, kas pēdējā laikā izveidojusies starp tevi un laulāto draugu. Arī koleģiālās attiecības uzlabosies. Darbā aizstāvēsi savas intereses, tevi būs grūti novirzīt no sāktā kursa. Neesi pārsteidzīgs, sevišķi ceturtdien, un tad jau viss izdosies. Drīzāk varēsi paļauties uz ārzemju, ne vietējiem partneriem. Veiksmīgs laiks sadarbībai, komandējumiem un privātiem ceļojumiem. Izbraukšanai veiksmīgākais būs 20.datums.

Jaunava: Nav īstais brīdis sākt jaunas lietas, izņemot mācības. Lielāko uzmanību šonedēļ vēlams veltīt privātajai dzīvei, tā, piemēram, 18.datumā centies sagādāt prieku savai otrajai pusītei, savukārt brīvdienās parūpējies par tuvinieku labklājību. Tevi aizraus dzimtas ciltskoka izpēte, dažādas tradīcijas un kultūras pasākumu apmeklēšana ģimenes lokā. Svarīgu lomu tavā dzīvē spēlēs reliģija, filozofija un saskarsme ar šādu interešu cilvēkiem. Veiksmīgi veidosies kontakti ar ārvalstu kolēģiem.

Svari: Veiksmīga nedēļa juridiskās pasaules pārstāvjiem. Arī tad, ja tava profesija nav saistīta ar likumdošanu, tu vari risināt attiecīgas dabas jautājumus. Iespējams, netīšām kļūsi par kādas sazvērestības liecinieku vai pat upuri. Gribēsi aizrakties līdz lietas būtībai, atklāt slēptos motīvus. Daudz uzmanības prasīs mājinieku problēmu risināšana, sevišķi nedēļas sākumā. Bērni tieksies pēc tavas sabiedrības. Brīvdienas vari pavadīt, kontaktējoties ar draugiem vai biznesa partneriem.

Skorpions: Būsi pieņēmis kādu svarīgu lēmumu un neatkāpsies, kamēr nerealizēsi savu ieceri. Pirmdien tiksi nosūtīts veikt kādu svarīgu uzdevumu, varbūt pat uz citu valsti. Arī ceļojuma sākšanai piemērots brīdis. Vēl šonedēļ aktuāli finanšu jautājumi, kontaktu veidošana un pats galvenais – romantiskās attiecības. Tie, kuriem ir bērni, būs aizņemti ar viņu audzināšanu, sekos skolas gaitām un aktīvi palīdzēs mājasdarbu izpildē.

Strēlnieks: Šajā nedēļā iespējami dažādi piedzīvojumi, tai skaitā tālās zemēs. Jebkurā gadījumā tu interesēsies par svešvalodām, citu valstu kultūru, veidosi attiecības ar cittautiešiem kaut vai virtuālajā vidē. Darba jomā tev piemitīs lieliskas organizatora spējas, radošs potenciāls, ar savu enerģiju aizrausi pārējos kolēģus. Vēl šajā nedēļā aktuālas tāds lietas kā sports, viesu uzņemšana, veselīga dzīvesveida sākšana un imidža maiņa.

Mežāzis: Nedēļas sākumā tevi nevarēs ne pazīt, būsi dzīvespriecīgs, labprāt iesaistīsies dažādās sabiedriskās aktivitātēs, arī pats rīkosi svētkus bez iemesla. Iespējams, pārmaiņām tevi stimulēs iemīlēšanās stāvoklis, kā arī finansiālās situācijas nostabilizēšanās. Mājas dzīvē gribēsi spēlēt noteicošo lomu, tomēr nav izslēgts, ka saskarsies ar partnera pretreakciju. Nav vēlams cīnīties par varu ne privātajā dzīvē, ne darbā, jo elastīgāks, saprotošāks būsi, jo vairāk tev veiksies.

Ūdensvīrs: Šai nedēļai raksturīgs mainīgums un daudzveidīgums, katrs rīts iesāksies ar pārmaiņām. Pirmdien atturies no riska. Ja nepieciešams, vari doties komandējumā, tomēr labāk izmanto laiku atpūtas braucienam. Veiksies kolektīvi pasākumi, grupu terapija, darbs asociācijās. Neņem pie sirds, ja kādam skauž tavi panākumi, tās ir viņa problēmas. Padosies svešvalodu apguve. Tuvinieki būs noilgojušies pēc tavas klātbūtnes, tāpēc brīvdienas velti viņiem.

Zivis: Ja vēlies atstāt par sevi labu iespaidu, izmanto nedēļas sākumu dažādu kontaktu veidošanai, sapulces rīkošanai vai vizītei pie bosa. Veiksmīgi izdosies komandējumi, sadarbība ar ārzemēm, atpūtas braucieni. Vēlams biežāk tikties ar tuviniekiem, rast kopīgas intereses. Tomēr tai pašā laikā svarīgi nepārtērēt enerģiju, tikai izpalīdzot kādam no viņiem, neko nesaņemot pretī. Tavas attiecības ar otro pusīti ir tikai tava privātā padarīšana, tāpēc neļauj nevienam tajās iejaukties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu