Naumova: manas attiecības ar vīru ir karmiskas. Esmu tās nopelnījusi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Deviņi gadi Parīzē un atkal mājās! Tā šobrīd iegrozījusies dzīve dziedātājai Marijai Naumovai un viņas vīram, uzņēmējam Raitim Bullītim, kuri atgriezušies Latvijā. Viņiem iet labi, jo, kā uzsver Marija, abi esot ļoti tuvi un saprotas bez liekiem vārdiem.

Piedāvājam ieskatu šīs nedēļas intervijā žurnālam «OK»:

Marija: Diemžēl mēs maz zinām par to, kas esam; kas ir vīrietis, kas - sieviete. Pārsvarā būvējam ģimeni uz kaislības, pirmās ķīmijas vai labas audzināšanas pamatiem. Pieklauvēja bērniņš -jāprecas. Pēc tam viss pazūd - nelīdz ne kaislība, ne audzināšana.

Marija: Protams, mīlestība, arī abpusēja atkarība. Ticu, ka mēs cilvēkus satiekam ne jau tāpat vien.

Jo tuvāki esam, jo lielāks uzdevums.

No tāda viedokļa maniem vecākiem bija absolūti karmiskas attiecības - karmiskas atkarības, karmiska mīlestība un karmisks uzdevums. Viņi viens otram palīdzēja. Tur bija cieņa, viņi viens otram bija interesanti, vajadzīgi. Mīlestība? Ar gadiem, protams, kaut kas aiziet.

Marija: Man ļoti patīk šis stāsts - satiekas dvēseles un viena saka: «Es gribu nākt uz zemes mācīties mīlestību.» Citas atbild: «Labi, mēs palīdzēsim!» Pirmā saka: «Es būšu tava māte un tevi atstumšu. Bet tev vajadzēs mani iemīlēt.» Otrā: «Es būšu tavs vīrs, mums būs liela mīlestība, bērni, būsim bagāti, bet es aiziešu pie tavas labākās draudzenes, atņemšu bērnus un padarīšu tevi par vainīgu. Bet tev vajadzēs mani mīlēt.» Trešā saka: «Es būšu tā draudzene...» Dvēsele, kura gribēja mācīties, pateica paldies, atnāca uz šo dzīvi un visu aizmirsa. Par manām un Raita attiecībām domāju - ja esam tik tuvi, tas noteikti ir karmiski. Tātad esmu to nopelnījusi (smejas).

Raitis: Es līdz mūsu kopdzīvei izaugu. Lai attiecības varētu notikt, jābūt briedumam. Mēs abi esam ļoti neatkarīgi. Agrāk es diez vai pieļautu domu, ka varu dzīvot ar tādu sievieti. Jaunībā arī Marijas priekšstats par to, kādam jāizskatās vīrietim, bija cits. Un brīvības mīlestība bija lielāka.

Satikāmies, kad bijām gatavi pielāgoties. Visu laulības laiku mēģinām atrast labāko modeli un apiet vietas, kur mūsu ego grib sevi parādīt.


Raitis: Mariju visvairāk cienu par to, ka viņa redz, ko dara viņas ego, un spēj atkāpties. Es - tieši tāpat. Ego cīņās emociju karstumā tiek izteikts daudz lieku vārdu, svarīgi ir neapvainoties. Saprast otru, visas kopsakarības - ar to strādājam visu laiku. Paldies Dievam, tas ir interesanti.

Raitis: Lielākās grūtības rodas tāpēc, ka vīriešu un sieviešu valoda radikāli atšķiras. Kad sāc argumentēt, notiek vārdu cīņas, bet, ja pieņem, ka otrs ir pilnīgi citādāks, veidojas dialogs -

tiek noņemta čaula, nevajadzīgas emocijas, nepareiza uztvere. Tikai tā var saprast, ko cilvēks tev saka.

Nianšu ir tik daudz, jānoņem maskas un jātiek līdz saknei. Jābūt ļoti lielai savstarpējai uzticībai.

Pilnu interviju lasi žurnālā «OK!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu