Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ - līdz pat 14. maijam.

AUNS Izmanto nedēļu plānošanai, tiecies ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Tomēr šis laiks nav piemērots līgumu parakstīšanai, jo vari netīšām pārsteigties vai nevajadzīgi uzticēties sadarbības partneriem. Esi komunikabls un atsaucīgs, tev šobrīd ļoti nepieciešams atstāt labu iespaidu uz sadarbības partneriem. Iespējams, ka pēkšņi tiksi pie papildu naudiņas, un tūliņ steigsies uz veikalu. Pievērsies mājas saimniecības lietām!

VĒRSIS Pirmdien tā vietā, lai norādītu uz citu kļūdām un jauktos svešās darīšanās, vairāk piestrādā pats pie sava veikuma. Sākot ar trešdienu, lielisks garastāvoklis būs priekšnoteikums, lai sāktu jaunu, veselīgāku dzīvi. Slēgsi izdevīgus līgumus, vari iegādāties nekustamo īpašumu. Savukārt nedēļas nogale gan nav labākais brīdis pārmaiņām. Ģimenes locekļi jutīsies lieliski, ja organizēsi kopīgu atpūtu brīvdienās.

DVĪŅI Tu būsi izteikts brīvdomātājs, darīsi tikai to, ko uzskatīsi par vajadzīgu, un maz ieklausīsies apkārtējos cilvēkos. Tava rīcība saniknos kolēģus vai radus, bet arī tas tevi nesatrauks. Tev prātā būs atpūta, izklaide, daži Dvīņi nolems doties ārzemju braucienā. Partnerattiecību joma arī būs nepastāvīga, iespējams, sāksi jaunu mīlas sakaru. Esi taupīgāks ar saviem naudas resursiem, katrā ziņā netērē tos nepārdomātām lietām.

VĒZIS Kopumā ražīga nedēļa. Ar prieku ķersies pie radošiem pienākumiem. Tavas idejas gūs atbalstu, sniedzot papildu motivāciju tālākai darbībai. Boss sapratīs, cik neaizstājams esi, un, iespējams, piedāvās tev labāku amatu. Kāds kolēģis aicinās uz intīmāku sarunu, tomēr diez vai ir vērts piekrist. Piektdien ne viss ies kā smērēts, mācies argumentēt savu rīcību, pierādīt taisnību. Ar mīļoto cilvēku sapratīsieties no pusvārda. Toties var iznākt kāds uztraukums paziņu dēļ.

LAUVA Pieņem domu, ka šoreiz tev nav taisnība, un ieklausies kompetentāku cilvēku viedoklī. Darbs komandā būs produktīvāks par individuālu pieeju. Esi nedaudz taupīgāks, nepērc visu, kas iekrīt acīs. Kāda tuvinieka savādā uzvedība var izraisīt tevī satraukumu… nemokies neziņā, izrunājieties. Tie, kuri nedēļas garumā būs labi pastrādājuši, brīvdienās varēs atpūsties uz nebēdu. Aizrausies ar viesu uzņemšanu.

JAUNAVA Rūpīgi pārlasi līgumus, veic priekšdarbus pirms kāda liela pasākuma. Būsi daiļrunīgs, labi padosies publiskas uzstāšanās. Tev jāmāk atrast kompromisu starp savām vēlmēm un reālajām iespējām. Tā vietā, lai meklētu jaunus sadarbības partnerus, stiprini sadarbības saites ar esošajiem. Nedēļas nogalē ieteicama atpūta, vairāk aizdomājies par veselīgu dzīvesveidu! Varbūt sāksi interesēties par pirts lietām.

SVARI Būsi komunikabls, atsaucīgs, un tavas vidutāja dotības nepaliks bez ievērības, varbūt pat saņemsi kādu profesionālu piedāvājumu šajā saistībā. Padosies arī tirdzniecība, radošas lietas un viss, kam pieiesi netradicionāli. Atbrīvojies no novecojušām darba metodēm! Brīvdienās esi piesardzīgs, neriskē, pārāk nenododies izpriecām. Iespējams, mājās būs sakrājušies nepadarīti darbi, tomēr tev izdosies tos novelt uz citu pleciem.

SKORPIONS Nedēļas sākumā nekāds dižais darbonis nebūsi, tev labāk patiks izjust neatkarību, iespējams, nodosieties hobijam vai ceļosi. Tikai naudas trūkuma dēļ varbūt būsi spiests atkal atgriezties darbā. Nav izslēgts, ka pienācis laiks apdomāt jaunas iespējas, ja jūti, ka līdzšinējā vietā esi sevi izsmēlis. Veiksies pasākumi, kas saistīti ar ārzemēm. Nesēdies pie auto stūres dusmu brīdī!

STRĒLNIEKS Nedēļas sākumā ne viss ieplānotais izdosies. Lielākie ieguvēji būs tie, kam piemitīs spēja saglabāt mieru pat stresa pilnās situācijās. Tuvinieki būs gatavi tev palīdzēt, pie kam vislabākos padomus šoreiz dos vecākā paaudze. Tieši tāpēc nezodz to laiku, ko varētu pavadīt kopā ar mājiniekiem, un neaizbildinies ar nevaļu. Piešķil jaunu dzirkstelīti savām partnerattiecībām. Bieži šajā nedēļā būsi uzstājīgs pret tiem, kas to vismazāk pelna.

MEŽĀZIS Pirmdien izskatīsi darba piedāvājumus, apsvērsi iespēju ieviest krasas pārmaiņas savā profesionālajā jomā. Pārāk neuzticies cilvēkiem, nesen iegūtie paziņas var rīkoties divkosīgi. Diermžēl arī kolēģi var izmanot tavu labo sirdi. Toties partnerattiecībās jutīsies mīlēts, bērni patiesi iepriecinās un ģimenes dzīve liks apzināties patiesās dzīves vērtības. Brīvdienās centīsies plānot dzīvi, pieņemt kādu svarīgu lēmumu.

ŪDENSVĪRS Nedēļas sākumā darbosies kā pasaules glābējs. Visas bēdas un ķildas tavā sabiedrībā ātri vien aizmirsīsies, palīdzēsi citiem atbrīvoties un aizmirsties. Toties nedēļas nogalē vairāk pievērsīsies sev, meklēsi atbildes uz dažādiem iekšējiem jautājumiem. Kaut arī spēsi palīdzēt apkārtējiem, kā saka – pats sev nebūsi ārsts un psihologs. Svētdien noteikti vēlams baudīt mājas mieru. Lasi grāmatas, klausies mūziku, atslābinies beidzot!

ZIVIS Kaut arī darba devējs nespēs vien nopriecāties par taviem sasniegumiem, tomēr nesteigsies ar atalgojumu. Trešdien tev būs tieksme pārspīlēt problēmu nozīmību. Finanšu darījumus veic tiktāl, lai nav nepieciešams ņemt kredītu. Neveic arī lielus pirkumus, tie būs nepārdomāti. Brīvdienās būsi par kaut ko noskumis, sevī ierāvies. Atceries, ka izrunāšanās palīdz paraudzīties uz problēmu no citas puses, ļaujot ātrāk to atrisināt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu