Jaunums Latvijā - matu griezumi bez pieraksta!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā darbu sākusi pavisam jauna koncepta frizētava, kura, domājams, atvieglos ikdienu katram skrienošam mūsdienu cilvēkam. Ir laiks friziera apmeklējumam? Dodies un gluži kā bankā paņem kārtas numuriņu - nav nepieciešams iepriekšējs pieraksts!

«Kā skaistumkopšanas salona īpašniecei jau 12 gadus, man joprojām bija problēma tikt pie friziera tieši tajā brīdī, kad to vēlos. Vēl sarežģītāk ir noorganizēt matu griezumu bērnam. Visa plānošana, pierakstīšanās ir ļoti apgrūtinoša, un, ja ierasties laikā nesanāk, tas rada lielu stresu abām pusēm,» stāsta jaunās frizētavas saimniece Ilva Banka-Okorie.

Savā jaunajā salonā Ilva radījusi inovatīvu risinājumu šai problēmai. Klientiem nav nepieciešams pierakstīties, tikai atnākot iestāties online rindā, izņemot numuriņu kā bankā, vai, ievadot savu telefona numuru, saņem SMS paziņojumu par rindu savā telefonā, kamēr staigā pa veikaliem vai blakus salonam ietur maltīti.

Salonā vienlaicīgi strādā seši ļoti pieredzējuši frizieri un frizieru asistenti, kuru galvenais uzdevums ir mazgāt klientiem matus ar īpašu galvas masāžu. Visi salona frizieri ir ļoti pieredzējuši un strādā profesijā vismaz astoņus gadus, tāpēc matu griezumi ir īpaši kvalitatīvi, lieki netērējot klientu laiku.

Lai vienkāršotu apmaksu un lieki netērētu klientu laiku, salonā skaidras naudas vietā pieņem tikai bankas maksājumu kartes.

Papildus matu griezumam piedāvā saņemt uzacu krāsošanu un korekciju ar vasku. Makeup. Vīriešiem sirmo matu tonēšanu.

Vēl patīkami, ka salonā ir moderns pašapkalpošanās kafijas automāts, kur bez maksas pieejama tēja, kafija, šokolāde un daudz jaunāko Latvijas un ārzemju preses izdevumu.

Salons strādā tāpat kā modes un izklaides centrs Rīga Plaza - katru dienu no 10 līdz 21.

www.hairriga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu