Kurai no māsām tika greznāka kleita un stilīgāka kāzu ballīte - Keitai vai Pipai?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix/AP/Reuters

Nedēļas nogalē (20. maijā) Svētā Marka baznīcā Berkšīrā jāvārdu viens otram teica Kembridžas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone un uzņēmējs Džeimss Metjūss. Abas māsas, Keita un Pipa, nu ir precētu sievu godā - vienai ticis princis Viljams, otrai multimiljonārs.

Līgavas kleita, plīvurs un diadēma

Pipas skaistā līgavas kleita ir Giles Deacon darinājums, kuru uzticamas klientes ir tādas slavenības kā Keita Blanšeta un Skārleta Johansone. Kleitas cena - 46526 eiro. Pipa bija izvēlējusies kleitas modeli ar īsām piedurknēm, lai atsegtu savas skaistās, trenētās rokas un iedegušo ādu.

Keitas kleitu pirms sešiem gadiem darināja Aleksandra Makvīna modes nams. Šīs pasaku kleitas cena arī ir pasakaina - 29 0787 eiro. Keita bija izvēlējusies kleitu ar garām piedurknēm.

Abas māsas bija izvēlējušās briljanta balto auduma toni, nevis ziloņkaula krāsu, kas ir tik aktuāls līgavu tērpu izvēlē.

Abu galvu rotāja tilla plīvurs un diadēma, tiesa, Keitas diadēma bija lielāka un greznāka.

Kāzu ballīte

Pipa bija izlēmusi kāzas turpināt svinēt vecāku īpašumā, speciāli uzceltā stikla nojumē, ko rotāja ābeļu un ķiršu ziedi. Kāzu stils bija nepiespiests, bez garā kāzu galda. Vakara gaitā uzstājās ne vien vairāki mākslinieki, bet par atmosfēru rūpējās DJ ar videoinstalācijām. Kāzu svinības drīzāk atgādināja naktskluba vidi, kur visi jūtas nepiespiesti un ērti. Tādēļ pēc svinīgās ceremonijas viesi devās pārģērbties. Kāzās viesi baudījuši šampanieti un kaviāru. Ballīte ilgusi līdz 04:00 rītā.

Keitas kāzu ballīte bija stingri ieturētāka un karaliskās ģimenes etiķetei atbilstoša. Tā notika pilī, un kāzu viesu sarakstu veidoja karaliene Elizabete II. Visdrīzāk vairumu no viesiem Keita un Viljams redzēja pirmo reizi. Pēc kopīgā foto uzņemšanas, kāzu galda un vairākiem oficiāliem tostiem pāris laicīgi devās pie miera.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu