Tu esi skaista! Slavenais fotogrāfs Mario Testino uzņem 30 foto bez apstrādes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mario Testino

Svinot 60 gadu jubileju, Dove dodas tālāk savā misijā, palīdzot sievietēm izprast savu skaistuma potenciālu. Kopā ar pasaulē pazīstamo modes fotogrāfu Mario Testino, kas uzņēmis 30 sieviešu fotogrāfijas, neuzlabojot tās digitālā veidā, tā atjauno savu skaistuma solījumu starptautiskā mērogā.

Testino fotogrāfijas iezīmē jauno Dove Real Beauty principus, kas definē jaunu saistību sākšanu, solot attēlot tikai reālas sievietes savās kampaņās, nevis modeles, kā arī digitāli neuzlabot šo sieviešu fotogrāfijas.

Tādā veidā apņemoties palīdzēt meitenēm veidot mīlestību pašām pret sevi un savu ķermeni, kā arī celt pašapziņu.

Mario Testino cieši sadarbojas ar Dove, attēlojot sievietes no visas pasaules, katru ar savu unikālu un intriģējošu stātu, kam ir būtiska nozīme. Kampaņā iesaistītā komanda ceļojot un fotografējot pavadīja divdesmit nedēļas. Fotogrāfs iemūžināja jaunietes un sievietes dažādos vecumos - no 11 līdz 71 gadam no vairāk nekā 15 valstīm.

«Veids, kā iedrošināt sievietes būt pārliecinātām par savu skaistumu, ir uzrunājošs un pieņemams man pašam, tādēļ esmu izvēlējies tādu pašu pieeju, veidojot šīs fotogrāfijas. Fotogrāfam vienmēr ir izvēle - viņš var uzņemt attēlu un padarīt to dzīvu, izmantojot netradicionālas tehnikas un ietverot sievietes vājības, vai izvēlēties citu pieeju, kas objektīvā rada iespaidu par spēcīgu sievieti,» stāsta Testino.

2004. gadā Dove uzsāka kampaņu Real Beauty - pirmo starptautisko kampaņu, kurā tiek atspoguļotas reālas sievietes. Pasaule ir strauji mainījusies, un pati skaistuma definīcija ir iemantojusi vairākas nozīmes. «2017. gadā skaistuma nozīme ir pārsteidzoši atšķirīga no tā, kāda tā bija 2004. gadā, tomēr mūsu apņemšanās izmainīt skaistumu definīciju nav mainījusies,» saka Dove zīmola vadītājs Kertu-Kai Põldvere.

«Sievietes dažādos vecumos, kas tika fotografētas Dove Real Beauty solījumu atjaunošanas ietvaros, svin patieso pasaules skaistuma daudzveidību - katrai ir savs unikālais skaistuma stāsts un ikkatrs ir patiesi iedvesmojošs. Dove starptautiskā komanda apbrīno darbu, ko veicis Mario Testino, un viņa spēju tvert fotogrāfijās sievietes patieso skaistumu. Viņa pieredze un ietekme popkultūrā palīdz veiksmīgi padarīt patieso un daudzveidīgo skaistumu vēl dažādāku,» piebilst Põldvere.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu