No kā baidās dažādas horoskopa zīmes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kādas ir dažādu horoskopa zīmju raksturīgākās bailes un fobijas.

Auns

Auns ir iniciatīvas bagāts, drosmīgs un izlēmīgs. Auna rīcība ir tik drosmīga, ka reizēm tā šķiet tīrais neprāts. Auns ilgi neļaujas nogurumam un vienmēr visu izdara līdz galam. Auni ir ļoti augstsirdīgi un patiesi, stipri gan savā garā, gan miesā. Tomēr ir arī lietas, kuras Aunus biedē. Viena no šādām Auniem piemītošām bailēm ir bailes no slēgtām telpām. Auni ir ļoti komunikabli, tāpēc tiem bieži ir bail palikt vieniem. Auni ir pašpārliecināti, spītīgi un uzskata savu viedokli par vispareizāko, tāpēc gadījumos, kad kāds šo viedokli sāk apšaubīt, Aunu var pārņemt neaprakstāms naids, kas arī ir savdabīgs baiļu veids. Auni mīl brīvību un neatkarību, un šā iemesla dēļ Auni bieži izvairās veidot nopietnas attiecības ar pretējo dzimumu, jo baidās šo savu brīvību zaudēt.

Vērsis

Vērsis ir mierīga, laipna un draudzīga zīme, tomēr pilnībā Vērsis atklājas tikai retajam. Labi iepazīt Vērsi var tikai viņam tuvi radinieki un draugi. Vērsi nevar nosaukt par ļoti komunikablu, Vērsis drīzāk ir emocionāli skops. Galvenais Vērša dzīvē ir mājas un ģimenes pavards. Vērsis mīl komfortu, mājīgumu, mieru, un tas parasti cenšas izvairīties no skandāliem un strīdiem. Parasti Vērši netic mistikai un tamlīdzīgām lietām, tādēļ šādas lietas Vērsi arī nebaida. Tomēr, ja Vērsis pats ar kaut ko tādu mistisku un neizskaidrojamu saskarsies, tad Vērsis var nobīties un pacentīsies par šo notikumu pēc iespējas ātrāk aizmirst. Kopumā Vērsis ir viena no tām horoskopa zīmēm, kuras reti cieš no kaut kādām fobijām. Skaidrots tas tiek ar to, ka Vērši nekoncentrējas uz sīkumiem un viegli par savām bailēm aizmirst. Turklāt Vērsis galīgi nav ekstremālu izklaižu cienītājs, Vērsis, visticamāk, nekad nelēks ar gumiju un nenodarbosies ar alpīnismu. Vērša dzīvē nozīmīga loma ir naudai, tāpēc Vērši ļoti baidās palikt bez naudas.

Dvīņi

Dvīņi ir sarežģīta un pretrunīga zīme, Dvīņi ir pati nepastāvīgākā un mainīgākā horoskopa zīme. Tomēr Dvīņi labāk par jebkuru citu spēj ietērpt savas domas pārliecinošā formā, un tieši pateicoties tam, Dvīņi visai veiksmīgi atbrīvo sevi no daudziem pārdzīvojumiem un bailēm. Dvīņi rūpīgi analizē visus notikumus un parādības, aizrokas līdz to rašanās iemesliem un visā atrod racionālu izskaidrojumu. Tomēr bieži Dvīņi nespēj pārvarēt bailes no tumsas, dziļuma un slēgtām telpām. Dvīņa zīmē dzimušie necieš rutīnu un pelēcību, vienveidība tos nogurdina. Dvīņi ir fiziski izturīgi, tomēr to nervu sistēma ir nepastāvīga, emocionālais fons ir nenoturīgs, bet sāpju slieksnis zems, tāpēc Dvīņi slikti panes pat visnenozīmīgākās sāpes.

Vēzis

Vēži ir ļoti kautrīgi, iespaidojami un ievainojami, un tie bieži noslēdzas sevī. Šāds raksturs jau no bērnu dienām veicina dažādu fobiju veidošanos. Turklāt nebūs viegli atrast vēl kādu horoskopa zīmi ar šādu fobiju dažādību. Šajā sarakstā ir gan bailes no slēgtām telpām, bailes no skaistām sievietēm, bailes no vīriešiem kā arī tādas vienkāršākas bailes kā bailes no tumsas, dziļuma vai publiskas uzstāšanās. Vēži viegli apvainojas un ļoti baidās no citu apsmiekla. Turklāt tik ļoti baidās, ka šīs bailes var kļūt patoloģiskas. Vēži ir emocionāli nenoturīgi, un tāpēc tie baidās no liela ātruma un liela augstuma. Tomēr, kas attiecas uz attiecībām, tad šeit Vēži ir ļoti stabili, un tie spēj nodzīvot visu mūžu ar vienu cilvēku.

Lauvas

Lauvas ir cēla, enerģiska un ļoti drosmīga zīme. Varētu šķist, ka Lauvu nav iespējams nobaidīt, tomēr šī viņa bezbailība arī ir viņa baiļu avots. Ja jūs apšaubīsiet Lauvas drosmi, tas ļoti aizskars viņa pašlepnumu. Lauvas paniski baidās kļūdīties un pazaudēt savu pašcieņu. Lauvām bieži parādās uzmācīgas bailes kļūt apsmietam, nenovērtētam un nesaprastam. Lauva vienmēr rēķinās tikai ar apbrīnu un augstu novērtējumu no apkārtējo puses. Lauvas nespēj iedomāties savu dzīvi bez viņus slavinošām runām un glaimiem. Neskatoties uz savu drosmi, Lauvas ļoti baidās no sāpēm, dažādām medicīniskām manipulācijām un ārstiem, īpaši no stomatologa. Esot lielā augstumā, Lauvas var ciest no neliela reiboņa, bet, esot noslēgtās telpās, tiem var sākt šķist, ka sienas tos saspiedīs. Lauvas ir nepiekāpīgi un vienmēr sasniedz savus mērķus.

Jaunavas

Jaunavas ir ļoti pieticīgi un izsmalcināti cilvēki. Jaunavas nemīl skaļas kompānijas un dod priekšroku šauram draugu lokam. Jaunava ir tendēta uz sapņiem un plašiem spriedelējumiem un atšķiras ar skaidru un racionālu prātu. Jaunavas neprot atslābināties, un tās gandrīz vienmēr ir par kaut ko norūpējušās. Šādiem cilvēkiem piemīt daudz baiļu, piemēram, tās baidās un ir atkarīgas no citu cilvēku viedokļa, baidās kļūt par citu cilvēku baumu un sarunu objektu, kā arī baidās, ka par viņām smiesies vai jokos. Jaunavas ir slikti vadītāji, tās nespēj darīt vairākas lietas vienlaicīgi, tās ir palēnas un mēdz būt nepunktuālas. Jaunavām – vīriešiem bieži piemīt bailes no skaistām sievietēm. Jaunavas vispār netic mīlestībai un uzskata mīlestību par izdomātu pasaku, tāpēc abu dzimumu Jaunavas mēdz baidīties no laulībām un kopdzīves. Ļoti daudzas Jaunavas baidās no zirnekļiem, tarakāniem un citiem nepatīkamiem kukaiņiem. Jaunavām var būt tik daudz baiļu, ka tās pat sāk ciest no bailēm atkal izjust bailes.

Svari

Svaru zīmē dzimušie vienmēr un visā meklē zelta vidusceļu. Svari mēdz atšķirties ar dvēseles un miesas harmoniju, tie viegli iziet uz kompromisiem, kaut bieži nespēj atrast līdzsvaru savās personīgajās sajūtās un emocijās. Biežas garastāvokļa maiņas ir Svaru parastais stāvoklis. Te Svari ir dziļā depresijā, bet jau pēc mirkļa tie smejas un ir laimīgi. Svari ir apburoši, piekāpīgi un vienmēr rēķinās ar citu cilvēku viedokli. Svari ļoti baidās no kukaiņiem un rāpuļiem, īpaši no vardēm un čūskām. Svari slikti pacieš sāpes un vēršas pie ārstiem tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Svari nespēj panest vientulību, un tos bieži vajā bailes palikt vieniem bez partnera, tāpēc tie cenšas pēc iespējas ātrāk apprecēties un izveidot ģimeni. Svariem ir ļoti raksturīgi baidīties no nāves.

Skorpioni

Skorpioni veiksmīgi apvieno enerģiju un mērķtiecību, cieņu un izturību, talantu un gribasspēku. Skorpioniem ir laba intuīcija, tie bieži spēj uzminēt to, ko kāds vēlas tiem pateikt, un apkārtējo garastāvokļa izmaiņas. Skorpioni ir diezgan ļaunatminīgi un ir spējīgi gadiem ilgi uzkrāt negatīvas emocijas, lai pēc tam negaidīti atriebtos savam pāridarītājam. Skorpionu dzīvē svarīgākais ir to ģimene, un tie ir piesaistīti saviem tuviniekiem. Skorpions ir viena no retajām zīmēm, kura nekad un ne no kā nebaidās. Un tās nedaudzās fobijas, kas Skorpioniem tomēr piemīt, ir visai savdabīgas, piemēram, bailes no stūriem, bailes no albīniem vai bailes no azartspēlēm. Skorpioni ir noslēgtas personības, un tiem piemīt lielas bailes no tā, ka to to noslēpumi var tikt atklāti.

Strēlnieki

Strēlnieki dzīvo savu dzīvi visai pārliecināti, viņi ir ļoti neatlaidīgi un mērķtiecīgi. Strēlnieku zīmē dzimušie ir komunikabli un draudzīgi, un tiem nevar pārmest bailīgumu. Strēlnieki mīl ekstrēmus piedzīvojumus, viņiem risks ir dzīves nepieciešamība. Turklāt Strēlnieki prot iegūt apkārtējo labvēlību, un tie viegli kļūst par kompānijas dvēseli. Dodoties cīņā, Strēlnieki skatās tieši sava ienaidnieka acīs un paļaujas tikai uz saviem spēkiem. Lielākais un gandrīz vienīgais Strēlnieku trūkums ir izšķērdība, tie ir ļoti neekonomiski un bieži izdod naudu par niekiem. Strēlnieki ir jautri, bezrūpīgi, un tiem piemīt laba humora izjūta. Strēlnieki ir visai tieši un vienmēr saka, ko domā, tāpēc tie īpaši pārdzīvo par to, ja tos apvaino melos. Strēlnieki tic mistikai un baidās no tumšiem spēkiem. Strēlnieks ir ļoti brīvību mīloša zīme, tāpēc tie bieži cieš no klaustrofobijas.

Mežāži

Mežāži ir laimīga zīme, kas jau piedzimstot ir ieprogrammēta uz veiksmi, un visas dzīves garumā tie arī uz to iet. Mežāži ļoti mīl darbu, un tie dzīvo, ja strādā, un, ja strādā, tad dzīvo. Ārēji Mežāži ir nedaudz padrūmi, apātiski un nesavākti, toties iekšēji tiem ir īsta tērauda serde. Mežāži mīl vientulību un pat izbauda to. Mežāžu vidū bieži sastopami kompleksaini cilvēki ar lielu skaitu fobiju. Mežāžiem saprāts valda pār jūtām, tie ir ļoti uzmanīgi un stingri stāv uz kājām. Mežāži sev neļauj izrādīt tādas sajūtas kā greizsirdība, slinkums, impulsivitāte, nevīžīgums, jo tie uzskata, ka tas traucē tiem sasniegt mērķi. Mežāžiem ir noslieces uz bailēm no lieliem cilvēku pūļiem un bailēm no lidošanas.

Ūdensvīri

Ūdensvīru zīmē ir visvairāk ģeniālu cilvēku – mākslinieki, rakstnieki, mūziķi. Tas vien liecina, ka Ūdensvīri ir vistalantīgākā horoskopa zīme. Ūdensvīri ir ļoti ziņkārīgi, tiem ir lieliski attīstīta intuīcija un iztēle. Ūdensvīri ir nosvērti, tos ir grūti apvainot, un tie ir salīdzinoši mierīgi. Ūdensvīri ir komunikabli un cenšas pulcēt ap sevi daudz cilvēku, tomēr vienlaicīgi tie mēdz arī periodiski sevī noslēgties. Ūdensvīri ir nepastāvīgi, tomēr, ņemot vērā šīs zīmes radošumu, tas ir visai normāli. Kas attiecās uz attiecībām, tur Ūdensvīri ir ļoti uzticīgi, mīloši un rūpīgi. Ūdensvīriem mēdz piemist bailes no vientulības un bailes no sāpēm.

Zivis

Zivis ir pati sapņainākā zīme. Zivis ir ļoti jūtīgas, ievainojamas, maigas un ļoti, ļoti noslēpumainas. Tik noslēpumainas, ka vari tās pazīt visu mūžu, bet tā arī neizprast to būtību. Zivis ir nosvērtas, tomēr tās bieži var pārņemt naids. Zivis mīl vientulību, tās ir ļoti romantiskas un neizlēmīgas. Šī zīme ir apveltīta ar neaptveramu artistiskumu un intuīciju. Zivīm mēdz ļoti veikties, tā bieži noķer savu veiksmi tieši veiksmīgas sagadīšanās rezultātā. Zivis tic visam mistiskajam un noslēpumainajam, tādēļ tās var baidīties no dažādiem ļauniem spēkiem un radībām. Ņemot vērā Zivju ievainojamību, tās bieži vajā bailes no sodīšanas. Īpaši tas var parādīties, ja Zivis ir stingri sodītas bērnībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu