Latviete piedalās vienā no prestižākajiem skaistumkonkursiem pasaulē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 21. jūlija līdz 8. augustam Beirutā, Libānā, norisinās konkurss «Miss World Next Top Model 2017». Par Latvijas pārstāvi šajā konkursā izvirzīta Meldra Rozenberga – 21 gadu veca modele no Rīgas.

«Skaistumkonkursos piedalos regulāri. Tiklīdz atgriežos no viena skaistumkonkursa, ir jau jādodas uz nākamo, un tā visu laiku. Jau labu laiku skaistumkonkursi nav man tikai darbs vai hobijs, tas ir dzīvesveids, kuru sev esmu izvēlējusies! Esmu piedalījusies jau neskaitāmos prestižos skaistumkonkursos visā pasaulē: ASV (Lasvegasā), Krievijā, Turcijā, Ķīnā, Libānā un citās valstīs,» atzīst Meldra.

Šis ir viens prestižākajiem konkursiem pasaulē, kurš notiek jau daudzus gadus pēc kārtas. Tajā tiks pārstāvētas 50 valstis.

«Miss World Next Top Model 2017» fināls notiks 6. augustā.

Savā «Instagram» profilā modele jau publicējusi pirmos foto no notikuma vietas.

better don't mess with me 👌

A post shared by Меldra Rozenberga Official (@meldra_rozenberga) on

🎀🌞

A post shared by Меldra Rozenberga Official (@meldra_rozenberga) on

«Dalība skaistumkonkursos ir mana ikdiena, jo man patīk atrasties uzmanības centrā, kā ari ir patiess gods nest Latvijas vārdu pasaulē. Lai arī piedalīties skaistumkonkursos sāku salīdzinoši nesen, esmu paspējusi būt prestižos konkursos Ķīnā, ASV, Libānā, Krievijā... Jau bērnībā man bija vēlme darboties šovbiznesā, arī skaistumkonkursus skatījos ar lielu interesi. Pirmo reizi starptautiskā konkursā piedalījos 19 gadu vecumā Maskavā,» žurnālam «Kas Jauns» stāsta Meldra Rozenberga.

Novēlam veiksmi!

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu