Viņa Svētības Dalailamas mācības Rīgā pārceltas uz septembri!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Viņa Svētības Dalailamas mācības, kas tika plānotas 24.-26. oktobrī «Skonto» hallē Rīgā, tiek pārceltas uz 23.-25. septembri Dalailamas Ziemeļamerikas tūres atcelšanas dēļ.

Izmaiņas tūres norises laikos tika ieviestas balstoties uz ārstu rekomendācijām, kas ieteica Viņa Svētībai Dalailamam atturēties no tik ilgstoša lidojuma neskatoties uz kopumā labo veselības stāvokli. Mācības notiks «Skonto» hallē. Uz oktobra mācībām iegādātās biļetes būs derīgas dalībai septembra mācībās. Gadījumā, ja jums nav iespējas apmeklēt mācības septembrī, iegādātās biļetes ir iespējams atgriezt līdz 3. septembrim.

2017. gada 23.–24. septembris
Kamalašīlas «Meditācijas pakāpes» (sanskr. Bhāvanākrama) un Dže Tsongkapas «Īsais Lamrim» (tib. Lamrim dudon). Atbildes un jautājumi.
9.30 ‒ 11.30 Pirmā sesija
13.00 ‒ 15.00 Otrā sesija

2017. gada 25. septembris
«Pasaules harmonijai nav robežu». Dialogi ar Viņa Svētību Dalailamu
13.00‒15.00

Mācību datumu maiņas rezultātā ir radušies neparedzēti izdevumi, kā rezultātā, ja jums ir iespēja neatgriezt biļetes, bet uzdāvināt tās pazīstamiem vai nepazīstamiem cilvēkiem, kas sapņo par Viņa Svētības mācību apmeklēšanu, būsim ļoti pateicīgi par jūsu atbalstu.Tāpat būsim pateicīgi, ja palīdzēsiet mums pēc iespējas plašāk izplatīt informāciju par to, ka oktobrī plānotās mācības notiks septembrī. Oficiālā mācību interneta vietne tiks atjaunota tuvāko dienu laikā.

Viņa Svētībai ir aizvien grūtāk mērot lielus attālumus, un tāpēc ir svarīgi, lai pēc iespējas vairāku cilvēku uzzinātu par šo unikālo iespēju satikt viņu Krievijas tuvumā. Mēs dzīvojam nepastāvīgā pasaulē, un daudziem cilvēkiem brauciens uz Rīgu var kļūt par vienīgo iespēju tikties ar Viņa Svētību. Padomājiet, kuru no jūsu tuvajiem cilvēkiem jūs vēlētos uzaicināt uz šīm mācībām.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu