Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 20. augustam.

AUNS Profesionālā darbība sola veiksmi, tomēr esi piesardzīgs, ielaižoties jaunās saistībās. Pirms slēdz kādu līgumu, pārliecinies par savu sadarbības partneru kompetenci, uzticamību un piedāvājumiem. Gaidāmas jaunas ziņas, bet neuzticies jebkurai saņemtai informācijai, tā var būt maldinoša. Nav ieteicams pirkt vai pārdot nekustamo īpašumu. Ja dodies izklaidēties, samēro savas vēlmes ar materiālajām iespējām.

VĒRSIS Tev var uzsmaidīt pēkšņa veiksme un pavērt negaidīti plašas iespējas. Meklē jaunus virzienus, darbības sfēras, tev jācenšas atrast sevī neapzinātos talantus. Neesi pesimistiski noskaņots, ja viss tūlīt nav kā plānots! Kādu vērsi var skart amora bulta, un kāpēc gan tai neļauties, ja mīlestība ienākusi sirdī. Neaizmirsti par savu veselību; ja sajūti ko nelāgu - nav ieteicams gaidīt, tūlīt vērsies pie speciālistiem.

DVĪŅI Būsi aktīvs un paveiksi vairāk nekā uzdots. Ieteicams izrunāt ar darba devēju visus sasāpējušos jautājumus. Ja līdz šim esi strādājis godam un ar pilnu atdevi, tad plūksi sava darba pelnītos saldos augļus. Nekļūsti spītīgs, var izjukt kāda daudzsološa draudzība. Nedēļas nogalē esi uzmanīgs ar finanšu darījumiem, jo viegli vari ciest zaudējumus, kā arī neuzticies reklāmas un tirdzniecības aģentiem.

VĒZIS Vēlams tikties ar domubiedriem, rīkot tikšanās, dibināt jaunus sakarus. Gaidāmas pārmaiņas darba jomā, taču vari par šo tēmu neiespringt, jo iznākums būs tev labvēlīgs. Brīžiem liksies, ka sargeņģelis tev stāv modri blakus, tomēr pārāk neļaujies mistikai. Ja tev jādod kāda atbilde svarīgā jautājumā, pakonsultējies ar pieredzējušākiem kolēģiem. Nešausti savu otro pusīti ar nepamatotām aizdomām.

LAUVA Tie, kuri nešaubīsies par saviem spēkiem un spēs patstāvīgi pieņemt lēmumus, veiksmīgi pavirzīsies pa karjeras kāpnēm. Iespējams, cēlu ideju vārdā nāksies atvadīties no prāvām naudas summiņām, tomēr esi mierīgs, pēc laika atgūsi iztērēto ar uzviju. Nedēļas nogalē būs vēlme mesties trakulīgās izklaidēs un piedzīvojumos. Priecājies par dzīvi, taču nekļūsti despotisks un necenties kādu pārveidot pēc saviem ieskatiem.

JAUNAVA Aktīvs, radošs laiks, tikai netērē savu enerģiju nelietderīgi. Ja būsi apķērīgs, spēsi daudz laba paveikt gan privātajā, gan darba jomā. Atausīs skaidrība par kādu svarīgu jautājumu, daudz labāk apjautīsi savu iekšējo balsi. Izvairies no nevēlamas sabiedrības un neatjauno sen pārtrauktus sakarus. Kāda pēkšņa ideja var nest labu peļņu. Piemērots brīdis attālākiem ceļojumiem, kā arī sadarbībai ar ārzemju partneriem.

SVARI Ja nākas par kaut ko izšķirties, tad dari to ar apdomu. Kaut kas var kavēt tavu virzību uz priekšu. Esi piesardzīgs darba lietās, pārbaudi līgumu un preču derīguma termiņus, iespējama attiecīgo iestāžu pārbaude. Individuāls darbs sola veiksmi un panākumus. Mazāk runā, vairāk klausies, citādi cietīsi no konkurentu dzēlīguma. Izmanto izdevību palielināt savus ienākumus, kaut arī ar vienreizēju pasākumu.

SKORPIONS Kolēģi var radīt daudz problēmu, un tev nāksies tās novērst. Ja esi sācis jaunu darbu, tad uzmanīgi iegaumē visu jaunienākošo informāciju. Tie Skorpioni, kuri vēlas palielināt savu budžetu. ieguldot lielas naudas summas, esiet uzmanīgi ar darījumu partneriem un pārbaudiet visu pasākumu juridisko pusi. Daudz tēriņu gaidāmi mājas sadzīves uzlabošanai. Piemērots laiks homeopātisko zāļu iegādei.

STRĒLNIEKS Svarīgu darījumu un līgumu noslēgšanu atliec uz vēlāku laiku. Pirms uzņemies kādas saistības, padomā, vai spēsi tās pildīt, citādi viegli zaudēsi savu labo vārdu. Uztver bērnus kā vienlīdzīgas personības, tad drīzāk iegūsi viņu uzticību. Ne īpaši labs laiks skaistumkopšanas procedūrām, kā arī kosmētikas līdzekļu iegādei. Neuztici nevienam savas mantas. Saņemsi interesantas ziņas no tālienes.

MEŽĀZIS Prieku par panākumiem labāk paturi pie sevis, jo pat starp paziņām var būt kāds, kurš var pagriezt tavu veiksmes taciņu citā virzienā. Atceries par savām parādsaistībām un maksājumiem, negaidi, lai kāds tev par to atgādina. Sadzīvē var rasties neparedzētas problēmas ar tehniskām ierīcēm. Gaidāmi jaunumi no radinieku puses. Nedēļas nogalē izvairies no lietišķiem darījumiem.

ŪDENSVĪRS Diezgan saspringts periods. Apkārtējie no tevis gaidīs lielāku uzmanību un sapratni. Ja pieliksi visas pūles un ļausi vaļu izdomai, tad sapratīsi, kā palielināt ienākumu līmeni. Nestāsti kuram katram par saviem plāniem, ar laiku manīsi, kurš ir draugs un kurš par tādu izliekas savas ziņkārības pēc. Iespējams, saņemsi ielūgumu uz kādu jautru pasākumu. Brīvdienās būsi pārņemts ar ģimeniskām rūpēm.

ZIVIS Esi nopietnāks jautājumos, kas skar valsts varas iestādes. Ar savu pārlieko enerģiju vari sastrādāt ne mazums kļūdu, katrā ziņā neizvirzi sadarbības partneriem pārāk augstas prasības. Mainīsies apstākļi darbā, daži kolēģi būs par to satraukti, taču tevi šīs ziņas pat priecēs. Atceries, ja esi kādam ko apsolījis, tad turi doto vārdu. Nekustamie īpašumi var nest negaidītu peļņu. Nelielas domstarpības radīs mājinieku izšķērdība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu