Horoskopa zīmju laimīgie akmeņi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Dažādu horoskopa zīmju laimīgie akmeņi.

Ūdensvīrs – ametists
Šis akmens dāvās veiksmi, ja esat dzimis no 21. janvāra līdz 19. februārim. Ja būsiet nesavtīgs un pašaizliedzīgs, ametists padarīs jūs par īstu veiksminieku. Tiek uzskatīts, ka ametistu ir cienīgi nēsāt tikai paši labākie. Ametists atbrīvos no garīgas spriedzes, noguruma un stresa, atmodinās iedvesmu un dāvās labklājību. Ametists ļauj aizmirst aizgājušu mīlestību. Eksistē ticējums: ja kāds jums uzdāvina rotaslietu no ametista, tad jūs šo dāvinātāju agrāk vai vēlāk, bet noteikti iemīlēsiet. Pat ja šobrīd jūsu sirds pieder citam.

Zivis – jašma
Jašma nes veiksmi tiem, kuri dzimuši no 20. februāra līdz 20. martam. Jašma nesīs jums laimi, aizdzīs skumjas un sliktas domas. Tie, kuri nēsā jašmu, var nebaidīties no čūskām, zibens un ļaunām baumām. Jašma var pasargāt savu nēsātāju no sieviešu slimībām. Jašma var arī palīdzēt izārstēt vēdera slimības. Jašma var pastiprināt tā nēsātāja ožu, kā arī ļaus tam uzturēt lielisku fizisku formu.

Auns – karneols
Šis sārtais akmens nesīs laimi meitenei, kura ir dzimusi no 21. marta līdz 20. aprīlim. Karneols vienmēr ir uzskatīts par mīlas talismanu un vispār par laimīgu akmeni. Pie tam karneols sargājot arī veselību. Šis ir patiesības, mīlestība un uzticības akmens. Tas nes laimi un pretējā dzimuma simpātijas. Sievietēm šos akmeņus labāk nēsāt savērtus krellēs, kā kaklarotu vai auskaros. Ja pēc horoskopa esat Auns, tad šis akmens jums nesīs mīlestību, veselību un veiksmi. Kā arī palīdzēs izvairīties no uztraukumiem.

Vērsis – malahīts
Šis ir visai neparasts zaļas nokrāsas akmens, kurš kļūs par jūsu talismanu ja esat dzimis no 21. aprīļa līdz 20. maijam. Malahīts piešķir attiecībām harmoniju un dāvā mīlestību. Vērsim tas palīdz saglabāt un vairot tā dabas doto burvību, kā arī raisa pretējā dzimuma interesi. Ja ap kaklu nēsāsiet no malahīta darinātu amuletu, tas pasargās jūs no nelaimīgas mīlestības.

Dvīņi – ahāts
Šis akmens nesīs veiksmi, ja esat dzimis no 21. maija līdz 21. jūnijam. Ahāts dāvā veselību, labklājību, kā arī labu garastāvokli. Bez tam ahāts dod cilvēkam apdomību un piesardzību. Ja esat iemīlējies, šis akmens padarīs jūs neatvairāmu mīļotā cilvēka acīs. Senie grieķi un romieši nēsāja šo akmeni, lai tas tos uz visiem laikiem atbrīvo no sliktām domām, skaudības un dusmām.

Vēži – nefrīts
Senatnē dažās valstīs šo akmeni vērtēja augstāk nekā zeltu. Nefrīts nesīs jums laimi un prieku, ja esat dzimis no 22. jūnija līdz 22. jūlijam. Nefrīts ir augstākās gudrības simbols. Tas spēj padarīt dzīvi laimīgu, un dot jums lielisku veselību. Ja jums neveicas vai sirdi pārņem aizvainojums, paņemiet nefrītu rokā un stipri, stipri saspiediet. Un jūs uzreiz sajutīsieties mierīgs un atvieglots. Ja alkstat pēc panākumiem un esat gatavs mainīties, nefrīts dos savas enerģijas lādiņu un izvedīs no jebkura strupceļa.

Lauva – granāts
Šis akmens nesīs laimi tiem, kuri dzimuši no 23. jūlija līdz 23. augustam. Tas nes prieku un padara nēsātāju jautru un patīkamu sabiedrībā. Granātam piemīt neparasta enerģija, tas var jūsos atmodināt neparastas vēlēšanās un jūs gribēsiet izdarīt visu, lai tik tās piepildītos. Ja esat enerģisks un emocionāls, tad šis akmens nesīs jums laimi un veiksmi, kā arī dos jums enerģiju. Granāts ir zināms ar to, ka tas sargā no krāpšanas un aicina uz pateicību. Granāts tiek uzskatīts par mīlētāju akmeni. Ir ticējums, ka tas nostiprina sirdī vēlmi būt uzticīgam tam, kurš to ir uzdāvinājis.

Jaunava – lazurīts
Ja esat dzimis no 24. augusta līdz 23. septembrim, jūsu laimīgais akmens ir lazurīts. Lazurīts nes labklājību, veiksmi, panākumus un mīlestību. Cilvēkam, kurš nēsā lazurītu, tiek garantēta uzticība. Ja nēsāsiet lazurītu gredzenā vai kaklarotā, tad tas atbrīvos jūs no skumjām un sliktām domām. Lazurīts ir sirsnības akmens, tāpēc vīrieši to bieži dāvāja savām līgavām, par godu nākamās ģimenes laimei. Sievietēm šis akmens palīdz vieglāk pārdzīvot kritiskās dienas.

Svari – opāls
Šo akmeni mēdz uzskatīt par cēlu. Un to ir ieteicams nēsāt tiem, kuri ir dzimuši no 24. septembra līdz 23. oktobrim. Opāls simbolizē uzticību, tīras domas un maigu mīlestību. Tas dāvā cerību un atbrīvo no melanholijas un skumjām domām. Opāls tā nēsātāju padara pievilcīgāku un pasargās no mīlestības bez pretmīlas. Opāla nēsātājam ir jāņem vērā tas, ka to var viegli sabojāt, tāpēc ar to ir jāapietas saudzīgi.

Skorpions – hematīts
Hematīts ir viena no galvenajām dzelzs rūdām. Hematīts būs jums labs amulets, ja esat dzimis no 24. oktobra līdz 22. novembrim. No hematīta veidots gredzens vai piekariņš var padarīt sievieti neatvairāmu. Tas palīdz pret citu cilvēku veiktiem ļauniem darbiem un dažādām citām nepatikšanām. Hematīts dos jums izlēmību, un tā vienmēr ir bijusi viena no Skorpionu svarīgākajām īpašībām.

Strēlnieks – prazems
Šis akmens nesīs laimi tiem, kuri ir dzimuši no 23. novembra līdz 21. decembrim. Prazems dod spēku, kad esat noskaņots uz kaut ko labu. Prazems simbolizē panākumus, bagātību un gudrību. Šis akmens palīdz visiem tiem, kuri izrāda iniciatīvu, šādus cilvēkus tas sargās un piesaistīs tiem uzticamus draugus. Bet cilvēki, kuri ir aizdomīgi vai slinki, prazemam nepatīk, un to rokās tas zaudē savu tīro, zaļo krāsu. Vislabāk šo akmeni ir nēsāt sudraba ietvarā.

Mežāzis – kalnu kristāls
Kalnu kristāls var ietekmēt jūsu likteni, ja esat dzimis no 22. decembra līdz 20. janvārim. Kalnu kristāls simbolizē patstāvību mīlestībā. Tas dod mundrumu, aizdzen sliktus sapņus, stiprina attiecības un solījumus un sargās jūs sarežģītās situācijās. Kalnu kristālam piemīt īpaša spēja stiprināt mīlestības zvērestus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu