Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 10. septembrim.

AUNS Pirmdien darba būs pilnas rokas un tevi var pārņemt sajūta, ka ar visu netiksi galā. Tomēr, ja saņemsies un sakoncentrēsies uz būtiskāko, viss izdosies tīri labi. Nedēļas vidū, izmantojot internetu un citas modernās komunikācijas, sasniegsi iespaidīgus rezultātus. Piektdiena labvēlīga radošajiem zīmes pārstāvjiem. Jaunie projekti būs veiksmīgi un peļņu nesoši. Nedēļas nogali velti ģimenei un kopīgai atpūtai.

VĒRSIS Dažiem Vēršiem pienākumus traucēs veikt nomāktība. Ja esi kādu nepatiesi aizskāris, ej un atvainojies! Nedēļas vidū baudīsi agrāk paveikto darbu augļus. Esi piesardzīgs, risinot juridiskus jautājumus. Kopumā labāk darboties individuāli un neuzticēt citiem risināt savas darba lietas, pretējā gadījumā iespējami finansiāli zaudējumi. Brīvdienās rīkosies nedaudz egoistiski, sevišķi attiecībās ar mājiniekiem.

DVĪŅI Par garlaicīgu šo nedēļu nenosauksi, jo iespējami neparedzēti šķēršļi. Piemēram, ceturtdien var zust kontrole pār notiekošo, varbūt izjutīsi nedrošību par pieņemtajiem lēmumiem. Ja nepieciešams, konsultējies pie attiecīgiem speciālistiem. Tavi panākumi būs atkarīgi no spējas tvert un izmantot jaunāko informāciju. Labvēlīgs laiks Dvīņiem, kas saistīti ar masu medijiem. Brīvdienas būs mierīgas un relaksējošas.

VĒZIS Darba lietas spēsi paveikt bez īpašas piepūles. Iespējams, kādam kolēģim būs nepieciešama tava palīdzība. Tiem Vēžiem, kas saistīti ar biznesa pasauli, nedēļas vidus būs labvēlīgs laiks visu veidu reformām, jaunievedumiem. Pārskati iepriekš paveikto, varbūt atradīsi un novērsīsi kļūdas, kas līdz šim nesa zaudējumus. Nedēļas nogale būs jāvelta ģimenes problēmu risināšanai.

LAUVA Nedēļas sākumā nav vēlams veikt finansiālas darbības. Pēc 5. septembra labvēlīgs laiks, lai slēgtu dažādus līgumus un runātu ar ārzemju partneriem. Tava stiprā puse būs profesionālās zināšanas un pārliecība par sevi. Varbūt tev būs jāparāda, kurš ir īstais priekšnieks, un jāsapurina tos, ka nedaudz palaidušies slinkumā. Ceturtdien iespējams patīkams pārsteigums. Ģimenes dzīvē var rasties komisks pārpratums.

JAUNAVA Nedēļas sākumā pieturies pie atziņas: labs tas darbs, kas padarīts. Rūpējies par savu reputāciju, jo kāds nelabvēlis var censties to nomelnot. Nedēļas vidū būsi izveidojis maldīgu priekšstatu par kādu kolēģi. Piektdiena labvēlīga, lai paplašinātu savas zināšanas un uzkrātu jaunu pieredzi. Dažām Jaunavām var piedāvāt labāku darbu. Nedēļas nogalē rosība nerimsies, tikai svētdien dabūsi atvilkt elpu.

SVARI Nekļūsti pārāk pļāpīgs, tā pasargāsi sevi no liekām nepatikšanām. Nav ieteicama liela fiziskā aktivitāte, kā arī seko savai ēdienkartei. Sākot ar trešdienu, veiksies viss ar papīriem un formalitātēm saistītais. Piektdien būtu vēlams respektēt citu kolēģu viedokli pat tad, ja tas ir pretrunā ar tavu pārliecību. Tai pašā laikā, ja esi pārliecināts par savu taisnību, paud to ar sev piemītošo izsmalcināto diplomātiskumu. Savukārt nedēļas noslēgums var izrādīties visai interesants un neprognozējams.

SKORPIONS Pirmdien esi uzmanīgs pie auto stūres. Viss jau būtu spīdoši, ja vien tava impulsivitāte un aizvainojamība pārāk neliktu par sevi manīt. Centies sevi nedaudz nomierināt un savaldīt. Nedēļas vidū par sevi var likt manīt kāds nelabvēlis, tomēr reālu kaitējumu viņš nespēs nodarīt. Piektdien vēlēsies paveikt vairāk, nekā reāli ir iespējams, līdz ar ko dienas otrajā pusē iespējama nepatīkama vilšanās.

STRĒLNIEKS Būsi īstens taisnības cīnītājs, nevarēsi palikt malā, ja kādu nepamatoti aizskars. Tikai nepāršauj pār strīpu un apzinies robežu, cik tālu var iet! Nedēļas vidū tevi sāks plosīt mazais mīlas dēmoniņš, kas būs par cēloni tai īpašajai dzirkstij acīs. Tikai nedari neko tādu, ko vēlāk būtu jānožēlo. Labvēlīgs laiks, lai runātu ar sadarbības partneriem, veidotu jaunus kontaktus. Nedēļas nogali veltīsi savu iegribu apmierināšanai.

MEŽĀZIS Pirmdien tavs pragmatiskais skatiens uz dzīvi palīdzēs sasniegt ievērojamus rezultātus. Daži saņems uzslavu no priekšniecības, un tam sekos arī naudas prēmija. Trešdien labvēlīgs laiks darījumiem ar nekustamo īpašumu. Vari tikties ar radiniekiem, lai apspriestu dažādus jautājumus. Piektdien iespējama situācija, kad pamats zem kājām zūd. Dari visu, lai nepieļautu, ka plāni sabrūk. Svētdien varēsi izbaudīt pelnīto atpūtu.

ŪDENSVĪRS Daži Ūdensvīri būs nolēmuši sākt dzīvokļa vai mājas remontu. Risinot finanšu jautājumus, esi pedantisks. Vari veikt lielus pirkumus, tomēr to visu vēlams sākt ne ātrāk kā pēc 5. septembra. Nedēļas vidū ģimenes dzīvē var rasties sarežģījumi, tomēr tu spēsi atrast izeju no šķietami bezcerīgas situācijas. Piektdien kļūsi pārāk pļāpīgs un plātīgs, līdz ar ko vari iegūt sev nelabvēļus.

ZIVIS Pretrunām piesātināts laiks. Būsi nedaudz nenosvērts, neizlēmīgs, bet citiem padomu prasīt arī nav ieteicams. Attiecībās ar mīļoto cilvēku valdīs harmonija. Ceturtdien būs izteikta nepieciešamība pēc dopinga. Varbūt kāds to atradīs rīta kafijas krūzē, bet cits meklēs neordinārākus paņēmienus, kā uzmundrināt sevi. Piektdien vari risināt sasāpējušus jautājumus. Ir vērts ieklausīties intuīcijā, tā daudz ko pateiks priekšā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu