«P!eturzīmes» Ūdrīša sieva: pienāks laiks un mēs ar Ūdri kāpsim kalnā un nāksim uz purvu supot!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ceturtajā «P!eturzīmju» sērijā satiksim rakstnieci, aktrisi un mūziķa Rolanda Ūdra sargeņģeli Ilonu Balodi-Ūdri. Uzzinot, ka šobrīd viņi atrodas Jaunķemeros, kur Ūdrītis atgūst veselību, uzaicinājām arī Ilonu doties ievilkt elpu un izvēdināt galvu. Viņa par savu miera ostu un «P!eturzīmi» izvēlējās purvu, kurš rudenī esot īpaši mežonīgs un vējains. Jā, kamēr cits atgūst spēku ar pretī saulītei saslietām kājām, Ilona dodas dabā, kad laiks aiz loga tāds, ka pat «savu suni nedzītu ārā». Dosimies ar viņu un uzzināsim, kā šobrīd klājas Ūdrim, kas tā par grāmatu, ko Ilona raksta, kā arī centīsimies noķert purva enerģiju īpaši vējainā dienā!

Ikdienas dzīves skrējienā atrast brīdi tikai sev nav viegli... Mūs dzen pienākumi, liek uzņemt kustības ātrumu, aizturēt elpu... Darba dunā paguruši, katrs izmisīgi alkstam izbaudīt nedaudz miera, ko tad arī meklējam… Tāpēc iepazīsti spilgtas personības un viņu miera ostas! Viņu «P!eturzīmes». Uzzini par tām, brauc un iedvesmojies!

Video tapis ar «Opel» atbalstu, dodoties ceļā uz pieturzīmēm ar Crossland X.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu