Princis Viljams atklāj Džordža mīļāko animācijas filmu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Populārām filmām un seriāliem seko līdzi arī britu karaliskā ģimene. Kembridžas hercogi kādā intervijā atzinuši, ka ir kvēli seriāla «Troņu spēles» (Game of Thrones) fani, savukārt nesenā vizītē princis Viljams bērniem atklājis arī prinča Džordža mīļāko filmu.

Šīs nedēļas labdarības vizītē Padingtonā princis Viljams atklāja, ka viņa četrus gadus vecais dēls ļoti iecienījis 1994. gada animācijas filmu «Karalis lauva» (The Lion King).

«Viņam patīk «Karalis lauva», viņš to ir noskatījies vairākas reizes,» princis Viljams pastāstīja bērniem labdarības vizītē. «Tāpat viņš ir skatījies dažas «Lego» filmas.»

Keita un Viljams cenšas ierobežot laiku, ko mazais Džordžs pavada pie televīzijas ekrāna. «Censties atturēt viņu no televīzijas ir smags darbs,» jokojot sacīja princis Viljams.

Tomēr ne tikai Džordžam patīk atpūsties, skatoties televīziju, ziņo «Daily Mail». Piemēram, karaliene Elizabete II esot iecienījusi britu raidsabiedrības «BBC» atjautības šovu «Bezjēdzīgi» (Pointless), savukārt Keija un Viljams esot noskatījušies katru seriāla «Troņu spēles» epizodi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu