Beidzot! Higēnisko pakešu reklāmā tiek atainota realitāte

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadri no video

Tapusi higiēnisko pakešu reklāma, kurā atklāti tiek parādīts tas, ka sievietei ir sākušās menstruācijas. Kā tas ir - asiņot. Ja atminamies, līdz šim reklāmās, demonstrējot pakešu mitruma uzsūkšanas spēju, tika lietots tikai zils šķidrums. Tas darīts apzināti, lai neraisītu asociācijas ar asinīm un nehigiēnisku vidi.

Tagad higiēnisko pakešu ražotāja kompānija radījusi reklāmu, kurā, demonstrējot «Bodyform» higiēniskās paketes, tiek lietots sarkans šķidrums. Iespējams, sabiedrība būs beidzot gatava saukt lietas īstajos vārdos un zilo krāsu šajās reklāmās vairs neredzēsim.

Tāpat reklāmā parādās arī aina, kurā sievietei, esot dušā, pār kāju pārtek menstruāciju asinis strūkliņa vai ikdienišķa situācija, ka vīrietis pērk veikalā higiēniskās paketes.

Ar reklāmas palīdzību ražotāji cer sabiedrībai atgādināt, ka menstruācijas nav nekāds tabu un nekas šokējošs, bet gan normāls ikmēneša bioloģisks process.

Fakts, ka šī kampaņa ir revolucionāra 2017. gadā, iespējams, patiesi runā par patriarhijas spēku sabiedrībā...
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu