Vējone publicējusi emocionāli aizkustinošu foto ar sirmgalvi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Tuvojoties Latvijas 99. dzimšanas dienai, mūsu valsts pirmā lēdija Iveta Vējone publicējusi ļoti sirsnīgu un emocionālu foto, kurā tur kādas sirmgalves roku un cieši raugās seniores acīs.

Ivetas Vējones fotogrāfiju, kura publiskota viņas Facebook lapā, pavada teksts:

«Rūjienas senioru mājā sirsnīga saruna ar mūsu valsts vienaudzi Mildas kundzi – šogad nosvinējusi 99. dzimšanas dienu! Uzklausīju stāstus, kas apliecināja dziļu mīlestību pret mūsu valsti. Lai laba veselība, sagaidot Latvijas simtgadi!»

Foto: facebook

Iveta Vējone Rūjienas senioru namā viesojusies saistībā ar Latvijas institūta diasporas skolu akciju «Sveiciens senioriem valsts svētkos» ietvaros. Projekta laikā latviešu diasporas skoliņu bērni no Ziemeļīrijas, Ālandu salām, Lesteres Latviešu skolas Lielbritānijā un latviešu skolas «Jumītis» Īrijā sveica Latvijas seniorus mūsu valsts dzimšanas dienā, pasniedzot pašu darinātus apsveikumus.

Foto: facebook

«Latvija ir mūsu dārgums, ar kuru lepojamies. Mēs, jo īpaši, lepojamies ar mūsu cilvēkiem Šis projekts apvieno dažādas paaudzes. Tas sniedz jauniešiem iespējas pāršķirstīt dzīvo atmiņu grāmatu, bet senioriem - dalīties ar savām atmiņām un dzīves pieredzi. Esmu gandarīta, ka šī kopības sajūta mūs vieno,» savā Facebook profilā raksta prezidenta kundze.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu