Decembra mēneša horoskops jeb kā mēs aizvadīsim 2017. gadu!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Klāt decembris, pēdējais 2017. gada mēnesis - kā tas paies, ko tas jaunu vai vecu nesīs, lai runā zvaigznes!

AUNS Tu decembrī bieži atradīsies dažādos saviesīgos pasākumos, nonāksi apkārtējo uzmanības centrā. Praktiski nemaz nebūsi sastopams mājās, ja nu vienīgi tajās retajās reizēs, kad būsi pie sevis ielūdzis viesus. Kopumā šis mēnesis būs krāšņs un atmiņā paliekošs. Decembra sākums vairāk piemērots darba lietām, nopietnu jautājumu risināšanai. Vari kārtot ar tieslietām, mantojumiem saistīto. Nav izslēgts, saņemsi jaunus, perspektīvus biznesa piedāvājumus. Mēneša vidū savu daļu uzmanības prasīs privātā dzīve, attiecības ar otro pusīti. Mēģini būt diplomātiskāks sarunās ar mīļoto, izvairīties no spītīguma un pārmērīgas uzstājības. Ziemassvētki tev būs patiesi jautrs un gaišs brīdis. Nav izslēgts, ka ciemos atbrauks tavi paziņas, kuri ilgāku laiku ir bijuši ārpus valsts. Vecais gads tiks aizvadīts, baudot visus dzīves sniegtos labumus. Galvenais, nekrīti galējībās, izklaidējies ar mēru!

VĒRSIS Pa dzīvi soļosi kā uzvarētājs. Tava pašpārliecinātība, stratēģa dotības un saimnieciski organizatoriskās spējas būs uzdevumu augstumos. Panākumi ne tikai spārnos jauniem darbiem, bet arī palīdzēs iegūt apkārtējo atzinību, uzslavas, novērtējumu. Ģimenes plānā notikumi būs nedaudz grūtāk prognozējami. Iespējams, attiecībās ar laulāto radīsies zināmi strīdi atšķirīgo uzskatu dēļ. Proti, jums katram būs savs viedoklis par bērnu audzināšanu un ģimenes budžeta izlietojumu. Taisnība vairāk būs tavā puse, tev tikai jāprot tā pareizi pasniegt, lai otrā pusīte sajūt, ka arī tiek uzklausīta, ņemta vērā. Mēneša izskaņa prognozējami paies svētku noskaņās, būs gana bezrūpīga. Tu kļūsi pielaidīgāks attiecībā pret atvasīšu vēlmēm, centīsies tām izdabāt. Taču tas nenozīmē, ka ļausi tām pilnīgu rīcības brīvību.

DVĪŅI Tavi profesionālie panākumi, tuvojoties gada izskaņai, var visai strauji kāpt, it sevišķi tas attiecas uz Dvīņiem, kuri saistīti ar pedagoģijas, žurnālistikas un transporta jomu. Nav izslēgts, naudu sāks nest kāds sen sākts projekts. Pateicoties materiālajam pieplūdumam, tev izdosies ātrāk nokārtot savas finansiālās saistības pret kādu tuvu personu. Daži Dvīņi piepeši sevī atklās mākslinieka talantu, kuru nekautrēsies paust apkārtējiem. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem valdīs sapratne, lieliski spēsi iejusties jebkurā kompānijā, taču vislabāk jutīsies ģimenes locekļu vidū. Lai mēnesis būtu pilnībā izdevies, centies vairāk uzmanības atlicināt veselībai, censties to visādi uzlabot, stiprināt. Svētku laikā vēlams atturēties no pārmērīgas gastronomisko labumu baudīšanas, ieturēt mērenību grādīgo dzērienu lietošanā.

VĒZIS Tev būs ko nopūlēties, lai līdz gada noslēgumam paveiktu iecerētos darbus. Zvaigznes iesaka pamatā paļauties tikai uz paša spēkiem, jo līdzgaitnieku solītais diemžēl var pievilt uz sevi liktās cerības. Mēģini vairāk uzmanības veltīt sava profesionālā veikuma kvalitātei. Ja nepieciešams, droši vari doties uz kādiem darba pilnveidošanās kursiem vai smelties vajadzīgo pieredzi no vecākajiem kolēģiem. Naudas lietas vēlamāk kārtot mēneša pirmajās divās nedēļās. Savukārt, ja tev jādodas uz valsts institūcijām, tad tam piemērotāka būs decembra trešā nedēļa. Mājas sienās valdīs saskaņa, kas ievērojami priecēs tavu sirdi, ļaus pilnībā izbaudīt svētku laiku. Ap Ziemassvētkiem tavā mājā ciemiņi, ballēšanās nebūs nekāds retums. Tu labprāt iejutīsies namatēva vai namamātes lomā, pratīsi parūpēties, lai viesi justos gaidīti.

LAUVA Kaut gan decembris būs samērā ražīgs un aizraujošs, tomēr tev vajadzētu būt uzmanīgam, slēdzot jaunus darījumus. Atturies no vieglas peļņas vilinājuma, kā arī neļaujies pārmērīgam azartiskumam, tas noteikti neveicinās tavus profesionālos panākumus. Vispareizāk šobrīd būtu pieturēties pie klasiskām, labi pārbaudītām vērtībām. Centies nedaudz vairāk laika atlicināt garīgām lietām, pavadīt laiku pārdomās par saviem patiesajiem dzīves mērķiem, uzdevumiem. Mājas dzīvē tieksies noteikt savu kārtību, taču mīļotais tevi pārliecinās nebūt tik striktam, vairāk ieklausīties pārējo ģimenes locekļu teiktajā. Gada nogalē tev gribēsies vairāk laika pavadīt domubiedru kompānijā, ļauties uzdzīvei, bezrūpībai. Iespējams, nolemsiet ne tikai Jauno gadu, bet arī Ziemassvētkus pavadīt kopā ar draugiem, viņu ģimenēm.

JAUNAVA Tev decembrī iespējamas patīkamas pārmaiņas privātajā dzīvē. Pratīsi uzturēt harmoniskas attiecības ar mājiniekiem, kas tikai veicinās tavu spēju patiesi koncentrēties darbam, uzrādīt labus rezultātus. Kāda Jaunava var nobriest lielākam pirkumiem. Nav izslēgts, runa būs par jaunu auto vai mājvietu. Mēneša sākums zīmīgāks ar zinātni, pētniecisko darbību saistītajām Jaunavām. Turpretim decembra vidus un izskaņa «piederēs» biznesa pasaules pārstāvjiem. Esot nemitīgā kustībā, darbos, parūpējies par pareizu, regulāru uzturu, citādi tavs kuņģis, zarnu trakts var sākt protestēt. Arī svētku laikā esi apdomīgāks, nelieto pārāk treknus, asus ēdienus, labāk dod priekšroku veģetāram uzturam. Šomēnes liels spēks būs tavām domām, tāpēc centies koncentrēties uz nākamgad paredzētajām lietām, tici, ka tās tiks īstenotas viegli, bez sarežģījumiem!

SVARI Decembrī tev izdosies uzlabot attiecības gan ar kolēģiem, gan priekšniecību. Kopumā mēnesis dos jaunas iespējas izpausties, pierādīt, ka esi cienīgs ieņemt augstāku, nozīmīgāku posteni nekā pašlaik. Godkāres vadīts, varbūt uzņemsies jauna projekta īstenošanu, par kuru nesaņemsi tik daudz materiālu labumu, cik emocionālu gandarījumu. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var nolemt nopietnāk iesaistīties kāda labdarības akcijā vai pats tādu noorganizēt. Mīļotais cilvēks atbalstīs tavus centienus, mēģinās visādi atbalstīt, iedrošināt. Zināmas problēmas var sagādāt atvasīšu uzvedība, kura brīžiem var kļūt nedaudz nekontrolējama. Centies būt stingrāks savu bērnu audzināšanā, nepiekāpties jautājumos, kuriem ir principiāls raksturs. Svētkos mācēsi lustēties un arī līdzgaitniekiem ikdienu pārvērst īpašos mirkļos.

SKORPIONS Tev vajadzētu nedaudz vērīgāk ieklausīties apkārtējo sacītajā, it sevišķi tuvinieku viedoklī. Tavus spriedumus brīžiem var aptumšot spītīgums, kā arī vēlme visu skatīt melnbaltās krāsās. Centies nebūt tik kategorisks, mēģināt vairāk iziet uz kompromisiem gan darba lietās, gan sadzīviskajos jautājumos. Decembra vidū no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ var rasties papildu tēriņi. Iespējams, kādam Skorpionam nāksies uzņemties jaunas kredītsaistības. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgam, risinot visu veidu juridiskās lietas, nepieciešamības gadījumā ļaut ar tām tikt galā profesionāļiem. Decembra izskaņa būs patīkams atslogs visai saspringtajam mēneša sākumam un vidum. Tu spēsi ne vien lieliski iejusties apkārt valdošajā svētku atmosfērā, bet arīdzan kalposi par piemēru līdzgaitniekiem, kā iespējams baudīt dzīvi ar pilnu krūti.

STRĒLNIEKS Noteikti apbruņojies ar lielāku pacietības devu, jo šis mēnesis būs pārbaudījumiem bagāts, it īpaši darba jomā. Naudas lietas labāk kārtot pašā decembra sākumā. Savukārt, ja vēlies veikt svarīgas pārrunas, piesaistīt jaunus sadarbības partnerus, tam piemērotāka būs mēneša otrā puse. Centies uzturēt saskanīgākas attiecības ar darba kolēģiem, jo viņu atbalsts, padomi šomēnes ne reizi vien tev būs nepieciešami. Kādam Strēlniekam zvaigznes decembra izskaņā var sniegt iespējas tīkami pavadīt laiku siltās zemēs, baudot eksotiku, patīkamu atslodzi no ikdienas uztraukumiem, steigas. Savukārt cits Strēlnieks tiks iepriecināts ar atvasīšu sasniegumiem skolas gaitās. Ziemassvētku un Jaunā gada laiks pasies gana dinamiski. Piedzīvotais, iespējams, liks uzstādīt sev jaunus, gana ambiciozus, tālejošus mērķus.

MEŽĀZIS Šis mēnesis pavērs tev jaunas perspektīvas. Ikdiena būs piesātināta ar dažādiem notikumiem, atliks vien spēt tikt līdzi laikam. Veiksme smaidīs lietās, kuras iesāksi, tāpēc izmanto gada pēdējo mēnesi, lai uzdrošinātos īstenot to, ko tu patiesi vēlies. Tevī pastiprināsies vēlme būt sabiedrībā, veidot jaunus lietišķos kontaktus. Nav izslēgti tuvāki komandējumi, pastiprinātāka saikne ar ārzemēm. Ģimenes dzīvē decembris būs mierīgs, harmonisks periods, ļaus nostiprināt attiecības ar laulāto, panākt lielāku skaidrību par kopīgajiem nākotnes plāniem. Veco gadu, visticamāk, sagaidīsi ļoti tradicionālā garā, turklāt gana kuplā radu, draugu kompānijā. Attiecībā uz veselību viss būs gaužām vienkārši, ja nepārstrādāsies, pietiekami atpūtīsies, tā nesagādās nekādas problēmas. Lai stiprinātu imūnsistēmu, ir vērts ne tikai parūpēties par krietnāku vitamīnu devu, bet arī piekopt regulāras fiziskas aktivitātes svaigā gaisā.

ŪDENSVĪRS Tavs noskaņojums visa mēneša garumā var kļūt pat ļoti filozofisks, pārdomu piesātināts. Nav izslēgts, veltīsi daudz laika ne vien sevis izzināšanai, bet palīdzēsi arīdzan apkārtējiem labāk izprast iekšējos psiholoģiskos procesus, kā arī izkristalizēt viņu nākotnes vēlmes, ieceres. Tevi noteikti aizraus psiholoģija, ezotēriskās zinības. Kāds Ūdensvīrs sev par uzdevumu var uzstādīt iestāšanos kādos astroloģijas vai numeroloģijas kursos vai vismaz doties uz vizīti pie astrologa, lai izdibinātu, ko tad uz nākamo gadu zvaigznes viņam labu sagatavojušas. Darba jomā decembris kaulus nelauzīs, tieši pretēji, ļaus nedaudz uzelpot, atskatīties uz paveikto un izdarīt vajadzīgos secinājumus. Apzinīgākie zīmes pārstāvji parūpēsies, lai visas darbu «astītes» tiktu pabeigtas, par ko saņems neviltotas priekšniecības uzslavas. Attiecībās ar otro pusīti būsi emocionāls, taču vienlaikus atsaucīgs un atbalstošs.

ZIVIS Priekšniecība gada izskaņā vēl paspēs tevi pamatīgi nodzenāt. Taču esi bez bēdu, ieguldītās pūles noteikti atmaksāsies jau tuvākajā nākotnē. No tevis paša tiks prasīta skaidrāka mērķu apzināšanās. Liktenis būs labvēlīgs lietu īstenošanai, tikai tu nedrīksti sākt sevi apšaubīt. Nedrošības sajūta, nepārliecinātība, var visu samaitāt. Mīļotais cilvēks pratīs uzmundrināt vajadzīgajos brīžos, sniegt morālo atbalstu, sapratni. Nepiemirsti viņam par to arī attiecīgi atdarīt, un tava izdoma, radošums arīdzan palīdzēs mīļotajam sagādāt neaizmirstamus mirkļus. Tuvojoties Ziemassvētku skaņām, jutīsi, kā tavā sirdī ieplūst jauna enerģija, pozitīvas emocijas. Šis mēnesis zīmīgs tiem Zivju zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar mākslas, radošo sfēru. Pielūko, lai svētku sajūtu pārņemts, nesāc pārāk tērēties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu