Iet uz šiku restorānu, lai ēstu Cēzara salātus. Aleksejevs pārsteigts par Neimanes izvēli

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«36. līnija» noteikti ir ierindojama Latvijas labāko restorānu vidū, kur pusdieno labas garšas cienītāji, kā arī pašmāju un ārvalstu prominences. Lepnais restorāns jūras krastā apmeklētājus priecē ar lielisku un izmeklētu ēdienkarti, plašu vīna sortimentu un omulīgu gaisotni. Tāpēc ir tikai pašsaprotami, ka restorāna saimnieks Lauris Aleksejevs kanāla 360TV šova «8 naži un gardēdis» jaunākajā sērijā, kas pie skatītājiem nonāks šo sestdien, savus konkurentus bija iecerējis priecēt ar izmeklētām delikatesēm. Taču liels bija viņa pārsteigums, kad slepenais viesis, kura lomā šoreiz iejutās Lolita Neimane, no «36. līnijas» ēdienkartes izvēlējās tik tradicionālos Cēzara salātus. Tos, kā atklāj restorāna šefpavārs, viņam ik dienu nākas pagatavot vidēji 150 reizes.

«Es domāju, ka restorāna saimnieks nav priecīgs par šo izvēli. Es noteikti, atnākot uz šādu restorānu jūras krastā, neizvēlētos salātus, kurus var dabūt divu kilometru rādiusā jebkurā citā vietā. Tāpēc man ir žēl, ka ir šāda izvēle,» par dietoloģes sastādīto ēdienkarti sprieda Aleksejeva kolēģe un šova «8 naži un gardēdis» konkurente cīņā par labākā restorāna titulu – Ilze Briede.

«Tas noteikti nav tas, ko vēlējos uztaisīt. Bet tajā pašā laikā manā ēdienkartē šāds ēdiens ir, un, ja slepenajam viesim tas garšo un garšoja, tad man nekas cits neatliks, kā to gatavot,» raidījumā saka pats «36. līnijas» saimnieks.

Tiesa, šo ēdienu «slepenajā vizītē» restorānā baudīja nevis pati Lolita, bet viņas draudzene.

Taču, domājot par to, lai Lolitas izvēlētie ēdieni - ceptas zosu aknas, zivs ar tvaicētiem dārzeņiem un «raw» kūka - nebūtu pārāk sātīgi, dietoloģe kā uzkodu pārējiem viesiem izvēlējās draudzenes tik iecienītos salātus. Vai Lolita Neimane būs izdarījusi lāča pakalpojumu Laurim un palikusi kāju priekšā cīņā par labākā restorāna titulu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu