Reiniks par pašmāju restorānu: «Viss ir skaists apkārt, bet ēdiens šausmīgs sūds»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Aizbraucām it kā uz smalku restorānu ārpus Rīgas. Sagaidīšana tur bija līmenī un viss izskatījās līmenī. Bet kad tas ēdiens sāka nākt! Tas, pirmkārt, ļoti ilgi nenāca, bet tad, kad atnāca – kartupelis bija ar milzīgu puvi no vidus. Tā, ka pārgriez uz pusēm un tur ir pelēkzaļa puve, bet vista bija bez garšas. Tā ka viss ir skaists apkārt, bet ēdiens šausmīgs sūds – piedodiet par izteicienu,» par savu pieredzi, viesojoties kādā no Latvijas restorāniem, šovā «8 naži un gardēdis», kas jau šovakar būs skatāms kanālā 360TV, stāsta dziedātājs Lauris Reiniks.

Viņš restorānā pasniegto ēdienu baudījis ar «gariem zobiem», bet pēcāk dziedātājam bijušas problēmas ar vēderu. «Forši, ja samaksā lielu naudu, izbrauc ārā no Rīgas, bet pēc tam pavadi pusi dienas ar svīstošu pieri,» tā Lauris. Pēc tik šokējošas pieredzes viņš nekautrējies sociālajos tīklos publiski paust savu viedokli, jo bijis nepatīkami pārsteigts par tik sliktu apkalpošanu un ēdiena kvalitāti.

Reiniks atminas, ka viņam reiz likusi vilties vēl kāda no pašmāju ēstuvēm – toreiz uz tomātu sulu viņam nācies gaidīt četrdesmit minūtes, bet teju pēc stundas gaidīšanas viesmīlis esot atnācis un paziņojis, ka izvēlēto ēdienu tomēr nevarēšot pasniegt, jo neesot būtiskas tā sastāvdaļas – vistas. Lieki piebilst, ka Lauris bijis izbadējies un nikns par šādu gājienu. «Tagad gan, šķiet, tā bodīte ir aizklapēta ciet, lai arī skaitījās foršā vietā,» zina stāstīt dziedātājs.

Šajā šova «8 naži un gardēdis» sērijā Lauris dosies slepenā vizītē uz vienu no Rīgas lepnākajiem restorāniem - «Gutenbergs». Kā viņam garšos tur pasniegtā maltīte? Un kā dziedātājs šoreiz vērtēs apkalpošanu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu