Vai jāmaksā par maltīti restorānā, ja tā ir nebaudāma? Binnijas Ārbergas pieredze

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interesantu tēmu kanāla 360TV šovā «8 naži un gardēdis», kas jau rītvakar nonāks pie TV skatītājiem, aizsākusi Binnija Ārberga. Vai restorāna apmeklētājiem ir jāmaksā par pasūtīto maltīti arī tad, ja tā ir negaršīga un nebaudāma? Tā, piemēram, Binnija reiz devusies pusdienot uz kādu pašmāju restorānu, kas apmeklētājus cienā ar Austrumu ēdieniem. Tur, neko ļaunu nenojauzdama, viņa izvēlējusies «dienas piedāvājumu» - zupu un otro. Taču tālāk viens pārsteigums sekojis otram.

«Zupu man atnesa vienkārši pilnīgi caurspīdīgu, gandrīz vai ūdeņainu. Es pieļauju, ka tā bija domāta kā miso zupa, taču no tās tur bija tikai smarža. Parasti gan tādos iestādījumos ar garšvielām viss ir kārtībā. Es nezinu, vai tā bija tikai manā bļodā, bet tas bija neēdami! Es paņēmu vienu karoti un noliku nost,» atminas Binnija. Sieviete nekautrējusies par savu viedokli informēt arī oficiantu, kurš vienkārši pamājis ar galvu, paņēmis šķīvi un atnesis otro ēdienu. Taču tas Binnija raisījis vēl lielāku šoku: «Tas bija ārprāts! Jau pēc izskata bija redzams, ka tas ir kaut kas salasīts no tā, kas ir palicis pāri. To es pat nepagaršoju – teicu, ka neēdīšu!»

Savukārt oficiants, atkal bez liekiem jautājumiem vai komentāriem, atnesis Binnijai rēķinu. «Es sapratu, ka tādas kā es viņam tur ir simtiem – viena ko saka, cita nesaka, jo domā, ka tā tam arī vajadzētu būt. Taču, manuprāt, ir ļoti svarīgi, kādas enerģijas ielaižam savā ķermenī, un ēdiens ir visnozīmīgākais,» tā Binnija, kura pēc šā starpgadījuma konkrētajā restorānā vairs nav savu kāju spērusi.

Šajā restorānu karu «8 naži un gardēdis» sērijā Binnija kā slepenais viesis dosies uz Valmieras pusi, lai baudītu krodziņa «Pils ķēķis» piedāvājumu. Interesanti, kā viņa vērtēs maltīti un vai Binnijas viedoklis palīdzēs «Pils ķēķim» cīņā par labākā pašmāju restorāna titulu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu