«Jūs vispār kaut kādas sanitārās normas zināt?» Pavlovs par pieredzi viesnīcas restorānā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Pavlovs
Aleksandrs Pavlovs Foto: kadrs no video

Modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs sabiedrībā iemantojis prasīga vīrieša slavu, kurš nepakautrēsies aizrādīt, ja tam kaut kas nebūs pa prātam, turklāt neskoposies ar skarbiem un tiešiem komentāriem.

Arī šoreiz kanāla 360TV šovā «8 naži un gardēdis», kas TV ekrānos būs skatāms jau šo sestdien, Aleksandrs dalīsies pieredzē par piedzīvoto kādā viesnīcas restorānā: «Virtuvē visi strādāja bez cimdiem, bez cepurēm, ar plikām kājām, jo bija vasara. Bet, kad es redzēju, ka ar rokām ņem un liek iekšā traukos tomātus, papriku un brokastu pārslas, man bija tā – jūs vispār kaut kādas sanitārās normas zināt?» ar sašutumu tās dienas notikumus atminas modes mākslinieks.

Uz Aleksandra aizrādījumu virtuves darbinieki atbildējuši, ka rokas esot nomazgājuši, kas viņā raisījis vēl lielākas dusmas:

«Bet es neredzēju, kur tu biji piecas minūtes atpakaļ. Varbūt tualetē? Tas bija briesmīgi!» atceras Aleksandrs.

Viņš saka, ka daļa apmeklētāju uz viņu esot nicīgi paskatījušies – sak, kas tad nu atnācis tagad! Bet pārējie turpinājuši baudīt maltīti. «Es domāju, ka mums ir maz tādu cilvēku, kas atsakās restorānā ko ēst vai aizrāda, kā vajadzētu būt.» spriež Pavlovs.

Šajā šova «8 naži un gardēdis» sērijā modes mākslinieks kā slepenais viesis viesosies «Hotel Roma» restorānā «Mazais Otto» un pamanīsies kritizēt ne tikai ēdienu, bet arī traukus, kādos tas tiek pasniegts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu