Devīte par restorāna apmeklējumu: apkalpojošais personāls nebija laimīgs, mūs redzot

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Visas nepatīkamās pieredzes man ir no jaunības laikiem, jo tad restorāns bija tāda milzīga ekstra. Tad jau nevarēja nekur tikt iekšā un bija ļoti ilgi jāgaida. Bija jādod arī šveicaram dzeramnauda un, ja tur tiki, tā bija milzīga laime, jo uz ielām stāvēja lielas rindas,» kanāla 360TV šova «8 naži un gardēdis» noslēguma sērijā, kas jau šo sestdien nonāks pie TV skatītājiem, savu pieredzi, jaunības dienās apmeklējot pašmāju restorānus, atklās iemīļotā aktrise Regīna Devīte.

Viņa atceras, ka studiju laikos kopā ar draudzeni bieži gājusi uz restorāniem un kopā ar pārējiem stāvējusi rindā, lai tiktu pie galdiņa tajos. Tiesa, toreiz Regīnai daudz būtiskāks par maltīti, bijis pats process - izklaide un dejas, kas ik vakaru priecēja apmeklētājus: «Toreiz uz ēdienkartēm es tā īpaši neskatījos,

mums parasti bija glāze šampanieša un salāti.

Es varu iedomāties, ka restorānu apkalpojošais personāls nebija laimīgs, mūs redzot,» smejoties saka aktrise.

Jau šovakar, šova «8 naži un gardēdis» noslēguma sērijā, Regīna Devīte kā slepenais viesis pievienosies gardēžu maltītei restorānā «Telpa M8», kur saimnieko šefpavārs Rihards Frīdenbergs-Kalniņš. Viņš noteikti ir viens no kolorītākajiem šova dalībniekiem - kā allaž tiešs savos izteikumus un nesaudzīgs konkurentu vērtēšanā. Taču šajā sērijā beidzot nāksies pasvīst arī viņam, jo ne viss notiks kā iecerēts –

Regīna Devīte kā vienu no ēdieniem izvēlēsies strausa gaļas burgeru, par ko vīpsnās pārējie kolēģi, sakot, ka burgers jau nu noteikti nav restorāna ēdiens.

Bet šefpavārs būs krietni pārcenties ar tartes cepšanu – smilšu mīklas pamatne būs cieta un teju neēdama. Spriedze un emocijas sitīs augstu vilni, jo tieši šajā sērijā tiks noskaidrots, kurš no «nažiem» iegūs Latvijas labākā restorāna titulu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu