Vislatvijas Saldējuma festivāls

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai garšīgi atzīmētu vasaras sezonas sākumu, Jūrmala aicina uz Vislatvijas Saldējuma festivālu, kas 26.maijā norisināsies Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros. Pasākumā lieliskas mūzikas pavadījumā būs iespējams nogaršot ap 100 dažādu saldējumu no visas Latvijas. Saldējuma festivāls norisināsies Dzintaru pludmalē iepretim Turaidas ielas izejai uz jūru. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Visas dienas garumā mazie un lielie kārumnieki par īpaši pievilcīgām cenām varēs nobaudīt dažnedažādus saldējumus, desertus un kokteiļus ikvienai gaumei. Festivāla viesi varēs našķēties arī ar aukstajiem gardumiem no dažādiem Latvijas mājražotājiem. Vienlaikus visi pasākuma dalībnieki aicināti piedalīties balsošanā par jaunā Jūrmalas saldējuma garšu.

Carnival Youth un citu populāru mūziķu koncerti

Šogad Vislatvijas Saldējuma festivāla programmu līdzās aizraujošām aktivitātēm un konkursiem visai ģimenei papildinās lieliska mūzika no Latvijā iemīļotiem māksliniekiem. Pasākumā uzstāsies populārā pašmāju indie-rock grupa Carnival Youth, dziedātājas Elza Rozentāle un Evilena Protektor, kā arī atraktīvais MC Orķestris.

Bumbiņu baseins, pop-up kafejnīca un datorspēles – izklaides katrai gaumei

Izsmalcinātais gardēžu saldējums «Ekselence» festivāla viesus pārsteigs ar pop-up kafejnīcu tieši pludmalē, kurā pie skaista galdiņa nesteidzīgi baudīt šefpavāru gatavotos saldējuma «Ekselence» desertus un iemalkot tasi gardas kafijas. Turpat blakus skaistu bilžu cienītāji varēs piedalīties stilīgā fotosesijā, kur profesionāls fotogrāfs uzņems neaizmirstamas bildes.

Saldējums «Pols» aicinās pieaugušos pasākuma viesus atsvaidzināt atmiņas par bērnību un jaunības gadiem – vispirms uzkāpt uz lielformāta šūpuļzirdziņa, tad uzspēlēt 80. un 90. gadu leģendārās spēles Super Mario, Teenage Mutant Ninja Turtles, Street Fighter u.c.

Jaunais saldējuma zīmols «Rasēns» pārsteigs ir īpašu atrakciju – Slaklainingu, kurā ar profesionālu instruktoru atbalstu ikviens varēs pārbaudīt savu līdzsvara izjūtu, staigājot pa lenti. Būs arī līdzsvara turēšanas paraugdemonstrējumi ar akrobātikas elementiem.

Savukārt saldējuma zīmols «Tio» aicinās ienirt bumbiņu baseinā, kurā spēlēties un fotografēties patiks ikvienam, jo draiskoties var jebkurā vecumā! Papildus «Tio» piedāvās saldējuma kokteiļus, kā arī aicinās bērnus iesaistīties radošajās darbnīcās un iegūt spilgtus sejas zīmējumus. Bet biezpiena saldējums «Kārums» aicinās uz Lidotavu, kur bērni varēs pārbaudīt savu precizitāti, un Makšķerēšanu, kur mazie festivāla dalībnieki ar īpašu makšķeri glābs no ligzdas aizbēgušos vārnēnus, atgriežot viņus atpakaļ.

Vislatvijas Saldējuma festivāla laikā notiks fotografēšana un filmēšana. Fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti publicēšanai pasākuma komunikācijas nolūkos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu