Ielūkojies šā gada «Kafejnīcā ar noteikumiem». Uzmanību: var noreibt no romantikas!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vīksna

Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā jau otro gadu pēc kārtas tiek piedāvāta pavasarīga pop-up «Kafejnīca ar noteikumiem», kas būs atvērta līdz 18.jūnijam. Ikvienu kafejnīcas apmeklētāju gaida nokļūšana noslēpumainā dārzā un piedalīšanās kādreiz nenotikušu kāzu atmosfērā, izbaudot romantisku pavasari, kur vītero putni, smaržo puķes un acis žilbst no apkārtējā zaļuma. Pavasara noskaņās veidoto kafejnīcu radījusi radošā apvienība «Skudras metropole» - producente Gundega Skudriņa ar komandu sadarbībā ar Paulig.

«Kafejnīca ar noteikumiem» būs atvērta katru dienu, darbdienās gaidot viesus no plkst. 12.00 līdz plkst.22.00, bet brīvdienās no plkst. 11.00 līdz pat plkst. 23.00, iepriekš rezervējot galdiņu pa tālruni 25744727. Katra diena romantiski pavasarīgajās noskaņās radītajā kafejnīcā būs atšķirīga – saules stari dienas gaitā, saulriets vakarā, viesi, sarunas, izglītojošas spēles un smiekli. Pēc «Kafejnīcas ar noteikumiem» apmeklējuma cilvēki jutīsies kā iznākuši no romantiskas kāzu pasakas, sajutuši taureņus pakrūtē, kas noslēpumaini kā plīvurs pārsegs kāda apmeklētāja galvu, kā arī vēloties dāvāt prieku un smaidus ikvienam, ko satiks mājupceļā. Īsi pirms mājupceļa katram viesim būs iespēja izzīlēt Paulig kafijas pupiņās, kas viņus gaida vasarā.

Pop-up kafejnīcas idejas autore, producente Gundega Skudriņa, atklāšanas pasākuma viesiem teica: «Pateicoties jums, mūsu mīļie apmeklētāji, arī šogad esam atgriezušies Botāniskajā dārzā ar mūsu «Kafejnīcu ar noteikumiem», kur šoreiz ļaujam izbaudīt mistiskas pagātnes elpu, izgaršot vēl nebijušas garšas, atrast noslēpumu atslēgas un izbaudīt kopā būšanas priekus. Lai izdodas izbaudīt šo galvu reibinošo pavasari!»

«Kafejnīcas ar noteikumiem» ideju palīdzēja īstenot dizainers un scenogrāfs Mārcis Ziemiņš un projekta vadītāja Nora Ūpe. Maltītes nodrošinās banketu servisa «Kuk Buk» šefpavārs Andris Jugāns.

Pavasara ēdienkartes piedāvājumā iekļautas gan aukstās, gan siltās uzkodas, trauki ir ar savu mistisko noslēpumu, kā jau ierasts «Kafejnīcā ar noteikumiem», arī šoreiz ir ļoti daudz izzinošu spēles elementu, iespējas izbaudīt romantisku vakaru ar saviem draugiem un ģimeni. Savukārt pop-up kafejnīcas piedāvātie deserti pārsteigs ikvienu gardēdi, mēģinot izprast, kādas ir ēdiena sastāvdaļas, kādēļ burbuļo bļodiņas saturs, vai šo skaisto izkārtojumu uz šķīvja drīkst ēst.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu