Atmosfēru «Baltajā piknikā» nesabojā pat lietus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Grīnvalde

«L’elegante Pop-Up Picnic», elegantais un izsmalcinātais pikniks, kas ceturtdienas vakarā notika Viestura dārzā jeb Dziesmu svētku parkā, pulcēja daudz baltā tērptu ļaužu, tostarp virkni slavenību. Pat lietusgāzes un negaiss nespēja sabojāt svinīgo notikumu, un svētki turpinājās līdz pat vēlai naktij.

Sākumā spēcīgi lija, un

kāda neizturīgāka viešņa, nesagaidījusi piknika sākumu, aizbrauca mājās,

tomēr kopumā krāšņās svinības izturēja pārbaudījumu un svētki norisinājās godam. Galdu noformējumi pārspēja cits citu, un dekoros tika izmantotas visneiedomājamākās lietas - pat balts flamingo un ziedu virtenes, kas vairāk būtu piemērotas kāzu svinībām. Radās sacensību sajūta - kurš kuru vairāk pārspēs greznumā.

«L’elegante Pop-Up Picnic» ir brīnišķīga un gaidīta vasaras tradīcija. Šā pasākuma ietvaros ir izveidojusies piknika mīļotāju komūna - cilvēki, kuriem svētki ir sirdī un kuri apmeklē to katru gadu! Lai arī ik vasaru laikapstākļi ir kutinājuši mūsu nervus, tas nekad nav bijis šķērslis ļauties šim neparastajam piedzīvojumam un izbaudīt kopā būšanas svētkus!» stāsta pasākuma rīkotāja Gunta Skalberga.

Plūda vīns un šampanietis, nemaz nerunājot par izsmalcinātajiem ēdieniem, no kuriem galdi burtiski lūza, un, šķiet, nepiemērotie laika apstākļi nevienu netraucēja baudīt vakariņu atmosfēru.

Piknika viesi, gan vīrieši, gan sievietes, bija ļoti pārdomājuši, kā šajā vakarā tērpties. Kungi pārsvarā bija izvēlējušies baltu kreklu vai žaketi, savukārt dāmas - pārsvarā svārkus vai kleitas. Tikai retajai kājās bija bikses.

Gaisā bija jaušama izsmalcinātība un elegance, kas tika akcentēta ar rotām, somiņām, cepurēm, lietussargiem un citiem aksesuāriem.

Kāda dāma pat bija pamanījusies par savu pavadoni izvēlēties rotaļu sunīti,

cita - tērpusies kažokādās gluži kā ziemā. Detalizētāk tērpus ir iespējams apskatīt galerijā.

Lai gan vakara gaitā stipri lija, viesi bija labā noskaņojumā, priecājās, dziedāja un dejoja līdz pat nakts melnumam. Šķiet, Dziesmu svētku parks tika pieskandināts godam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu