Grēksūdzes autore saņem grāmatu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: KONTINENTS

Šoreiz no «Grēksūdzes» autoru iesūtītajiem rakstiem izvēlējāmies apbalvot raksta «Esmu pieradusi būt viena. Un man patīk!» autori.

Lūgums autori I.L. (in.. @tvnet.lv) ierasties pēc grāmatiņas uz TVNET redakciju līdz 30.06. Adrese: Brīvības gatve 214m, 2. korpuss, 5. stāvs. Darba dienās (10:00 - 17:00).

Foto: KONTINENTS

Norvēģu rakstniece, vairāk nekā 20 romānu autore Tove Nilsena debitēja 1974.gadā ar romānu «Nekad neļaujiet sevi apģērbt neaizsargāti kailu» (Aldri la dem kle deg forsvarsløst naken). Viņa saņēmusi virkni literatūras balvu par savu daiļradi, 1995.gadā viņa nominēta Ziemeļu padomes literatūras balvai (Nordisk Råds litteraturpris) par romānu «Acu izsalkums» (Øyets sult.)

Jauniešu dzīve Oslo priekšpilsētā ir līdzīga jebkurai vietai pasaulē – tā ir atsevišķa blokmāju pasaule, kurā katram ir savs sociālais statuss un katram ir jāizcīna sava cīņa par vietu pasaulē. Stāstā, kas drīzāk ir vēstījums smalkā laika un notikumu izjūtu līmenī, nojaušams, kā dzimst Toves un Gogena pirmās jūtas, kuras viņi vēl neapzinās. Jaunieši paši vēl neapjauš, vai šos dabas spēkus respektēt vai ignorēt. Gogens ir vienīgais, uz kuru Tove var paļauties, un viņi abi viens par otru zina šo to, ko nekad nevienam nedrīkst atklāt. Grāmatu izdod «Kontinents».

Ja tavu sirdi nomoka kāda problēma vai nesen pārdzīvotais uzjundījis jaunus jautājumus, uztici savu stāstu TVNET Sieviešu sadaļas rubrikai «Grēksūdze».

Rubrikā «Grēksūdze» gaidām jūsu pārdomas, problēmu aprakstus, konkrētas ikdienas situācijas izklāstu, kas arī pārējiem lasītājiem ļautu dalīties pārdomās un pieredzē, vai stāstu, kas spētu iedvesmot citus.

Stāstīt vari par piedzīvojumiem mīlas frontē, par netaisnību ikdienas dzīvē, par problēmām bērnu audzināšanā vai savā raksturā. Grēksūdzi vari droši rakstīt anonīmi!

GRĒKSŪDZES

Raksti mums un, iespējams, tu radīsi sev atbildi jau šodien!

Rakstīt, protams, aicināti arī vīrieši!

(Adrese: woman@tvnet.lv ar norādi «Grēksūdze». Redakcija patur tiesības rakstu nepublicēt vai to publicēt rediģētu.)

Divas reizes mēnesī labāko «Grēksūdžu» autori saņems romantiskas un noderīgas grāmatas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu