Ko visbiežāk dāvina Valentīna dienā?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tuvojoties visu mīlētāju jeb Valentīna dienai, aktuāla kļuvusi dažādu dāvanu un pārsteigumu sagatavošana, lai atgādinātu par savām jūtām otrajai pusītei. Kādas dāvanas visbiežāk izvēlamies dāvināt savām otrajām pusītēm?

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Dāvanu tops kungiem

  1. Populāri joprojām ir dažādi kungu modes aksesuāri, kas izceļ mīļotā vīrieša personību. Piemēram, tās ir aproču pogas, kaklasaites saspraudes, rokassprādzes vīriešiem, rokas pulksteņi, pildspalvas, vizītkaršu etvijas, kā arī iecienītās smaržas. Papildus iecienītajiem aksesuāriem bieži dāmas izvēlas šīs lietas «iezīmēt», atstājot jeb iegravējot tajās kādu mīļu un personīgu vēstījumu.
  2. Neapdāvināti nepaliek arī tie vīrieši, kuri aizraujas ar tādiem vīrišķīgiem hobijiem kā makšķerēšana, medības, auto, moto un aktīva atpūta dabā. Populārākā šīs kategorijas dāvana noteikti ir
    saliekamais Šveices nazis vai kāds cits «izdzīvošanai» dabā paredzēts instruments.
  3. Bieži sieviešu izvēlētā dāvana tiek saskaņota ar pašas sievietes interesēm, tādēļ nereti kungi tiek apdāvināti ar īpašiem kosmētikas līdzekļiem, kas paredzēti atpūtai kopā ar savu mīļoto. Populārāko vidū noteikti ir dažādas vannas putas, sāls un masāžas eļļas.
  4. Gandrīz visos svētkos iecienītas ir personificētas dāvanas, tādēļ Valentīndienā ļoti populāri ir dažādi apģērba gabali, kas apdrukāti ar tikai mīlnieku starpā saprotamiem ziņojumiem. Apdrukāti tiek gan T-krekli, gan priekšauti, džemperi gan arī apakšveļa.
  5. Līdzīgi kā citos svētkos, arī mīlestības dienā daudzi izvēlas dāvināt grāmatas. Sākot ar romāniem un stāstiem, beidzot ar hobiju grāmatām.
  6. Tomēr, lai kā attīstītos modernās tehnoloģijas, viena no iecienītākajām un
    tradicionālākajām dāvanām kungiem no savām iemīļotajām ir fotorāmītis ar mīļotās fotogrāfiju.
 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Dāvanu tops dāmām

  1. Lai atvieglotu mājas uzkopšanu un gūtu vairāk laika sev un otrajai pusītei, vīrieši izvēlas dāvināt iecienītāko palīgu mājas darbos – iRobot. Sadzīves tehnikas pārdevēji atzinuši, ka šī ir viena no tām dāvanām, par kurām
    sievietes priecājas, nevis kā, piemēram, virtuves kombaina gadījumā, - varētu apvainoties.
  2. Nemainīga jebkuru svētku vērtība ir šokolāde un saldumi. Nereti saldumu ražotāji laicīgi ir sagatavojušies, radot sirds formas saldumus, kas nereti nonāk ne tikai pie mīļotajām sievietēm, bet arī pie kolēģēm, darba partnerēm, mammām, meitām un citām svarīgām sievietēm vīrieša dzīvē.
  3. Lai gan ziedu dāvināšanai nav nepieciešams iemesls, tomēr lielākais pieprasījums pēc dažādām ziedu kompozīcijām novērojams, tieši tuvojoties Valentīndienai. Vērtība, kas nekad nemainās, – dažādu krāsu rozes.
  4. Kungi, līdzīgi kā dāmas, izvēloties dāvanu mīļotajai, nereti aizdomājas par abpusēju dāvināšanas prieku, tādēļ
    dod priekšroku apakšveļas dāvināšanai.

    Lai gan apakšveļas tirgotāji atzīst, ka vīrieši reizēm mulst un apakšveļas veikalā iepērkas ātri, tomēr šī ir viena no iecienītākajām un izplatītākajām dāvanām.

  5. Savu popularitāti iecienītāko mīlētāju svētku dāvanu topā nezaudē arī rotaslietas, aksesuāri, rokassomiņas un smaržas.
  6. Dāvinot, piemēram, rotaslietas, kungi arī mēdz iegravēt kādu mīļu un personīgu vēstījumu, taču visbiežāk šie vēstījumi tiek atstāti gredzenu iekšpusē, kas nereti ir kādas jaunas ģimenes sākums.
  7. Pēdējo gadu laikā par vienām no iecienītākajām dāvanām ir kļuvuši jaunāko modeļu viedtālruņi, planšetdatori, mūzikas atskaņotāji, kā arī citi rīki laika kliedēšanai.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu