Baltic Beach Hotel & SPA kāzu plānošanas izstāde «Kāzu Romantika 2015»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gada romantiskākajā laikā, kad mostas daba un gaisā virmo pavasara brīze, aicinām uz Jūrmalu, kur Latvijas vadošajā viesnīcā Baltic Beach Hotel & SPA jau 3. reizi norisināsies unikāla koncepta kāzu plānošanas izstāde «Kāzu romantika 2015». 15. martā no 14:00 līdz 18:00 pasākuma viesiem būs iespēja atklāt visus veiksmīgu kāzu plānošanas noslēpumus.

Izstādē «Kāzu romantika 2015» jaunlaulātie un citi interesenti vienuviet – reālā svētku vidē varēs iepazīties ar plašu piedāvājumu klāstu, kas palīdz plānot sava mūža skaistāko dienu. ViesnīcasBaltic Beach Hotel & SPA telpas un iekārtojums sniedz iespēju katru pakalpojumu parādīt vislabākajā veidā, piemēram, galdu klājumus – banketu zālē, ziedu noformējumus uz skaisti klātiem galdiem, līgavas un līgavaiņa tērpus – improvizētajā kāzu salonā, kā arī atsevišķus viesnīcas numurus ar skatu uz jūru, kuri tiek īpaši dekorēti jaunlaulātajiem.

Pasākuma laikā deju studijas «Solis augšup» vadītāji Liene Skulme un Eldars Salvis Ozoliņš iedvesmos oriģinālākajam un skaistākajam kāzu valsim, populārā kāzu rīkotāja Dace Miezīte sniegs padomus perfektai kāzu plānošanai, bet kāzu muzikantu lomās iejutīsies grupu Rollmans band un Stradivari mūziķi un Light Music Band kopā ar Žannu Blagoveščenskaju.

Kāzu tērpu salons «Love Story» un skaistuma portāls 3ade.lv parūpēsies par īpašu pārsteigumu – Pārvērtību Meistaru Fantāzijas lidojumu. 5 komandas: stilists, vizāžists, frizieris, kuru rīcībā būs 2 stundas, lai klātesošo acu priekšā uzburtu patiesi kreatīvu tēlu. Pārvērtību modeļu lomās iejutīsies populārās dziedātājas Diāna Pīrāgs un Natālija Tumševica, bērnu apģērbu zīmola «Lazy Francis» dizainere un īpašniece Olga Krūze, rotu dizainere Patricija Mihaiļuka un Rīgas krievu teātra aktrise Natālija Smirnova.

Restorāna «Caviar Club» šefpavārs Kristaps Jokmanis aicinās uz degustāciju un sniegs padomus banketu ēdienkartes izvēlē. Savukārt Baltic Beach Hotel & SPA komanda vadīs ekskursijas, kurās tiks demonstrētas jaunlaulāto istabas. Jaukās atmiņas par Baltic Beach Hotel pasākumu «Kāzu romantika 2015», būs iespēja iemūžināt improvizētā fotosalonā. Ikvienam būs iespēja laimēt vērtīgas balvas no viesnīcas Baltic Beach Hotel & SPA un tās sadarbības partneriem – ceļojumu aģentūras «Kolumbs», «NelleUlla» šokolādes, kāzu aksesuāru ražotājiem «Zarumi» u.c.

Par krāšņo svētku noformējumu rūpēsies kompānija «ASL», «Cherry Picking» sajūtu mednieces, «Smalkais stils», «Art of Weddings» un «Dekonoma».

Viesnīca Baltic Beach Hotel & SPA ir iecienīta kāzu svinēšanas vieta gan jaunlaulāto, gan kāzu organizatoru vidū. Plašā telpu izvēle, unikāla iespēja izmantot parka un pludmales zonu kāzu ceremonijas organizēšanai, padara to par lielisku izvēli vienam no mūža svarīgākajiem notikumiem.

Esiet laipni aicināti izjust Kāzu romantiku Jūrmalā, viesnīcā Baltic Beach Hotel & SPA!

Ieeja pasākumā – bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu