Ar «Četru Sezonu» decembra numuru mājās ienāk svētki!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Decembris ir maģisks laiks – tas pēkšņi visu pārvērš. Ikdienas maltītes pārvēršas svētku vakariņās. Vēlme pagatavot kādu kārumu pārvēršas par interesantiem piparkūku eksperimentiem vai garšīgām dāvaniņām tuvajiem. Un parastas tikšanās kļūst par īstiem svētkiem!

«Četru Sezonu» decembra numurs ir īpašs ar to, ka tajā atradīsi receptes, kas tik ļoti piestāv šim laikam, jo kad gan vēl tu, piemēram, ikdienišķu putru padarīsi neparastāku, pievienojot tai anīsu, krustnagliņas vai muskatriekstu? Piedāvājam daudzas un dažādas ideju tavām svētku maltītēm, no uzkodām līdz kārtīgiem svētku cepešiem. Neiztiksim arī bez klasikas – piparkūkām (vari izvēlēties kādu no sešiem mīklu veidiem vai pat pagatavot visus) – un kopā būvēsim piparkūku mājiņu. Tev noteikti būs brīvdienas, kurās ieplānot kādu jauku izbraucienu, un kāpēc lai neaizmuktu uz Liepāju pēc gardiem kruasāniem un tur arī nepārnakšņotu? Pasaules elpu sajutīsi stāstos par to, kā svētkus svin citur pasaulē, un atklājot daudz jauna par tādām tēmām kā nākotnes uzturs un piparu pasaules izzināšana. Bet pāri visam, protams, gardas, daudzveidīgas un sezonālas receptes gan lieliem, gan maziem, gan ikdienai, gan svētkiem.

Decembra žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;

  • Kārdinošu un gardu kūku izlase;

  • Tie, bez kā svētkos neiztikt, – sulīgi cepeši;

  • Ziemassvētku maltīte skaistiem svētkiem;

  • Idejas garšīgām dāvanām;

  • «Izgaršo Latviju!» garšīgie atklājumi Liepājā;

  • Ziemassvētki apkārt pasaulei;

  • Saldeni un ar svētku garšu jeb receptes bērniem;

  • Turpinās projekts «Jaunieši virtuvē»;

  • Dāvanas vecākiem, bērniem, viņam un viņai;

  • Receptes bez miltiem;

  • Garšīgāko skābēto kāpostu meklējumos;

  • 6 dažādas piparkūku mīklas;

  • Receptes tavām darba dienām.

Par to visu un vēl vairāk – trīsdesmit septītajā žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.


Cena 3,49 EUR.

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
EUR 29,98 (pērkot EUR 41,88).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu