Gludeklis, kas izglābs pat sačervelējušās zeķes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apģērba gludināšana var patikt vai nepatikt, bet no tās izvairīties ir grūti. Piekritīsiet, ka gludeklim ir jābūt kvalitatīvam, lai gludināšana nesagādātu zobu sāpes.

Mēģinot nelielā ekspresaptaujā noskaidrot, ar ko sievietēm asociējas veļas gludināšana, visbiežāk izskanēja trīs atbildes:

  • Pirmā asociācija – šausmas, vīriešu krekli!
  • Otrā - bailes, ka gludeklis palicis ieslēgts (cik reizes nav nācies doties atpakaļ, lai pārliecinātos, ka gludeklis izslēgts);
  • Trešā - pareizās temperatūras izvēle konkrētam audumam, lai nesabojātu smalkās šifona blūzes vai zīda kleitas.

«Philips» piedāvā gludekli, kura īpašniekam visas iepriekšminētās problēmas atkrīt.

Ja jau reiz gludināšana, tad piedāvājam divus viedokļus par gludināšanu - Daces, kurai gludināšana riebjas, un tvaika gludekļa fanes, kura ir sajūsmā par tvaika gludekli.

Dace - gludināšana riebjas:

«Esmu no tām, kam riebjas gludināšana. Jau no domas vien par negludinātu drēbju kaudzi metas šermuļi. Bet ir lietas, kas ir jādara, un viena to tām man ir gludināšana.

Gludināšana nekad nav bijusi mana mīļākā nodarbošanās, tiešām nē! Drīzāk pārcietu to kā zobu sāpes un centos visus apģērbus pēc mazgāšanas žāvēt uzreiz uz drēbju pakaramajiem, lai maksimāli izvairītos no vajadzības ķerties pie gludekļa.

Ar Philips tvaika sistēmu viss ir daudz vienkāršāk. Apģērbus gludinu vertikāli un ātri - uz drēbju pakaramajiem. Visvairāk to novērtēju, kad jāgludina aizkari vai dabīgu materiālu audumi – zīds, vilna. Man nav jādomā par īsto temperatūru un nav jāuztraucas, ka apģērbi varētu tikt sabojāti.

Vēl ļoti novērtēju, ka tvaika gludināšanas rezultātā tiek iznīcināti 99,9% mikrobu. Ģimenē ar maziem bērniem tas nav mazsvarīgi, īpaši dažādu saslimšanu laikā.»

Tvaika gludekļa fane:

«Manu dzīvi var iedalīt 3 posmos no gludināšanas viedokļa:

  1. Studiju laiks, kad principā neko negludināju, izņemot kaut ko izejamu īpašiem gadījumiem;
  2. Kopdzīves uzsākšana ar vīrieti, kad manā drēbju kaudzē parādījās daudz vīriešu kreklu un zeķu. Izmantoju parasto gludekli, kurš pamata vajadzības apmierināja, bet no gludināšanas bēgu pēc iespējas tālāk;
  3. Bērna ienākšana ģimenē, kad iegādājos tvaika gludekli.

Agrāk manī šausmas radīja fakts, kad izmazgātā veļa bija pāržāvēta (man ir arī ciets ūdens). Piemēram, džinsi bija izžuvuši tiktāl, ka tos varēja novietot stāvus. Tāpat zeķes ieņēma visdīvainākās telpiskās formas. Ar parasto gludekli vajadzēja pamatīgi pastrādāt.

Viss mainījās kopš sāku lietot tvaika gludekli. Goda vārds!

Te daži mani ieguvumi:

  • veļas kalnu izgludinu ātrāk;
  • mazāk nogurstu, jo pats gludeklis, ar kuru darbojos, ir krietni vieglāks par parasto;
  • gūstu taustāmu un vizuālu baudu, skatoties, kā briesmīgā sačervelējusies zeķe vai cietie džinsi vienā mirklī iegūst mīkstu un patīkamu faktūru un formu;
  • gludinu arī gultas veļu - tas ir ļoti ātri - ar vienu pārbraucienu pāri;
  • tvaiks dezinficē;
  • vairs neuzkrāju ļoti lielus negludinātu drēbju kalnus;

Mani joprojām biedē negludinātas veļas kalni, bet, kad saņemos, tad jau arī gūstu baudu no paša gludināšanas procesa un lieliskā rezultāta - glītām izgludinātu un salocītu drēbju kaudzītēm. Tvaika gludekļa fane.»

Apskatīsim pa soļiem, ko piedāvā jaunais «Philips» tvaika gludeklis. Uzņēmuma mājas lapā rakstīts, ka «PerfectCare Elite Silence» ir labākais tvaika ģeneratora gludeklis no «Philips» ar Silent Steam tehnoloģiju.

Tas nozīmē, ka:

Gludina horizontāli un vertikāli

Šis gludeklis ir ļoti viegls, tāpēc tev nav jāuztraucas, ka nogurs rokas, kamēr tu izgludināsi aizkarus, kuri jau piekārti pie loga, vai uz apģērbu pakaramā uzlikto blūzi, kleitu vai kreklu. Gludināšanu nesarežģīs pogas, apkakles, auduma krokas, plisējumi un drapējumi. Vari gludināt arī uz vertikālām virsmām vai gludināmā dēļa. Komplektā iekļauta īpaši gara tvaika šļūtene un drošības cimds ērtai gludināšanai.

Izmanto krāna ūdeni

Šim gludeklim var izmantot visparastāko krāna ūdeni, nebaidoties par to, cik šis ūdens ir kaļķains. Gludeklis ir viegli atkaļķojams, pie tam tas brīdinās, ja nepieciešama tīrīšana.

Nav jāizvēlas gludināšanas temperatūra

Aizmirsti par gludekļa temperatūru atbilstoši audumam, tev vairs nav jālasa ražotāju brīdinājumi par temperatūras izvēli gludinot. Tagad vari gludināt visu - no džinsiem līdz zīda kleitai, nemainot temperatūras iestatījumu, jo gludeklis precīzi kontrolē gludināšanas virsmas temperatūru.

Atstāj gludekli tieši uz auduma

Tu vari gludekli ar gludināmo virsmu nolikt tieši uz gludināmā auduma un parunāt pa telefonu, nekas netiks sadedzināts, sakausēts vai sabojāts. Gludināšanas laikā gludeklis nav jāuzliek atpakaļ uz bāzes stacijas, vienkārši atstāj gludināšanas virsmu tieši uz gludināmā auduma vai kokvilnas gludināmā dēļa pārsega, nekas netiks sabojāts.

Nav jāatgriežas mājās, lai pārliecinātos, vai gludeklis izslēgts

Ja tu nejauši esi atstājusi ieslēgtu gludekli, tev nav jāuztraucas, jo tas neko nesadedzinās un pats atslēgsies. Automātiskās izslēgšanās funkcija izslēdz ierīci, ja tā netiek izmantota 10 minūtes, tas taupa enerģiju un tavus nervus. Tagad, no rīta ejot uz darbu, tu nekad vairs sev neuzdosi jautājumu: «Vai tikai gludeklis nepalika ieslēgts?» Iespējams, ka palika ieslēgts. Nu un?

Klusāks par klusu

Ja tev jau ir tvaika gludeklis, tev, iespējams, traucē troksnis, kas pavada tvaiku izdalīšanos. Šis gludeklis ir aprīkots ar skaņu slāpējošiem tvaika filtriem, lai samazinātu tvaika radīto troksni.

Ekonomisks

Mēs mazgājam apģērbu bieži, dažreiz pēc vienas reizes valkāšanas. Izrādās, ka, gludinot ar šo tvaika gludekli, tiek iznīcināti 99,9% mikrobu. Tātad arī mazgāt var retāk. Amerikā izdarītā pētījumā teikts, ka apģērbs vairāk tiek novalkāts, mazgājot veļas mašīnā, nekā to izdara tā valkātājs pats.

Vairāk lasi «www.philips.lv».

Materiāls sagatavots sadarbībā ar «Philips».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu