«STV Pirmā!» turpina pārsteigt ar vēl vienu jaunu pašmāju šovu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kopš aizvadītā gada rudens, kad pie Latvijas skatītājām nonāca televīzija «STV Pirmā!», tā ik mēnesi piedāvā baudīt vairākus Latvijā veidotus šovus. Ik otrdienu skatītājas var aizvadīt ar sarunu šova «Starp mums runājot» viesiem, pēc tam vērot tematiskus aizkustinošus stāstus, savukārt katru trešdienas vakaru tiek piedāvāts kāds realitātes šovs. Nule noslēdzies iepazīšanās šovs «Randiņš ar mammu», un jau 11. maijā sāksies jauns projekts – «Pievilcības likums». Nenokavē jauno realitātes šovu «Pievilcības likums» 11. maijā un turpmāk ik trešdienu plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

Ko mēs zinām par pretējo dzimumu?!

Jaunais realitātes šovs «Pievilcības likums» būs teju vai eksperiments, lai pārbaudītu, vai un ko cilvēki zina par pretējo dzimumu. Iespējams, ka daudzi nosmej un turpina dzīvot pārliecībā, ka zina visu par pretējo dzimumu un māk atrast labas saprašanās un simpātiju atslēdziņu uzreiz. Ja reiz tā, kāpēc sieviešu žurnāli neatlaidīgi mēnesi pēc mēneša raksta par tēmām «Kā iepatikties puisim 10 dienās», «Kādu apakšveļu izvēlēties kaislīgam vakaram» un «Kā noturēt vīrieti»?! Tikmēr izdevumi, kas paredzēti vīriešu auditorijai, audzina un vēstī «Ko dāvināt sievietei Valentīna dienā» un «Kāpēc viņas melo labāk». Tomēr svarīgākais jautājums ir - kāpēc cilvēki meklē konsultantus mīlas jautājumos? Kādēļ tiek pasūtītas «pikaperu» grāmatas? Kāpēc jau desmito reizi tiek skatīta filma «Ko vēlas sievietes»? Iespējams, tādēļ, ka patiesībā bieži vien nav ne jausmas, kāds patiesībā ir pievilcības likums un kā iepatikties otram. Lai rastu atbildi, jāvēršas pie pirmavotiem – pašām sievietēm un vīriešiem. Tādēļ televīzija «STV Pirmā!» piedāvā jauno realitātes šovu «Pievilcības likums», lai rastu atbildi uz šiem jautājumiem.

Vai tas tiešām strādā?

Dzirdēts, ka sievietes nereti par piemērotāko un modernāko aksesuāru randiņam uzskata sarkano lūpu krāsu. Bet vai vīrieši arī tā domā? Savukārt vīrieši nereti pirms randiņa apjūk, ieejot ziedu veikalā, – vai būt klasiskam un dāvināt rozes, vai tomēr ļaut vaļu radošām izpausmēm un uz randiņu ierasties ar kaktusu? Šo dilemmu atrisināt spēs sievietes, neslēpjot savu attieksmi pret kungu veikto izvēli.

Par šova dalībniekiem

Gaidāmā televīzijas «STV Pirmā!» realitātes šova «Pievilcības likums» dalībnieki būs jauni, simpātiski un brīvi puiši un meitenes. Visi kā viens, lai pārbaudītu sevi un savus priekšstatus par to, kas patīk pretējam dzimumam, gatavosies un dosies uz randiņu. Tiks pārbaudīti visi iespējamie randiņa sagatavošanās un arī paša randiņa etapi - ko vilkt mugurā un ko labāk ne, kā veidot matus, cik daudz grima uzklāt, kādu pārsteigumu vai dāvaniņu sagatavot otram, uz kurieni vest randiņā un kā randiņā uzvesties. Tāpat jaunā šova gaitā varēs pārliecināties, vai kāpšana pa klinšu sienu, krosfita nodarbība un zilas krizantēmas būs veiksmīgākie pievilcības likuma elementi, lai radītu abpusēju jūtu ķīmiju? Bet varbūt pusdienas ar Mārtiņa Sirmā dalību, manikīra apmeklējums dāvanā un pastaiga suņu patversmē izrādīsies piemērotākas izvēles. Un ko izvēlētos tu?

Dalībniekiem šova gaitā būs jāatbild uz visiem šiem jautājumiem, kā arī būs jānovērtē pretējais dzimums, kas saposies gaidāmajam randiņam. Taču šova dalībnieki nebūs vienīgie vērtētāji! Visus dalībniekus, viņu veiktās izvēles, uzvedību un arīdzan saderību vērtēs trīs notikušo vērojošas dāmas un trīs vīrieši. Pagaidām tiek saglabāts noslēpums, kas būs šie noslēpumainie vērotāji un vērtētāji.

Jaunais šovs «Pievilcības likums» no 11. maija ik trešdienu plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu