Kādas lietas labdarībai izpārdod slavenības?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

10. septembrī no plkst. 11:00 līdz 16:00 modes un izklaides centra Rīga Plaza (Mūkusalas iela 71) pirmajā stāvā notiks grandioza modes cienītāju garderobes izpārdošana. Izpārdošanā varēs iegādāties zīmolu apģērbus, apavus, somas un aksesuārus ar 50-70% atlaidi. No katra pirkuma daļa naudas tiks ziedota konkrētam labdarības mērķim.

Sagaidot rudeni, projekta Friends Best Sale Ever dalībnieki kopā ar modes un izklaides centru Rīga Plaza aicina ikvienu modes mīļotāju iegādāties apģērbu no Latvijas modes cienītāju garderobēm. Šī izpārdošana apvieno cilvēkus, kuri interesējas par modi. Vieniem būs iespēja atbrīvot savu skapi no apģērba, bet citi to veiksmīgi varēs papildināt un iegādāties ekskluzīvas lietas ar 50%-70% atlaidi. Rīga Plaza viesiem izpārdošanas ietvaros tiks piedāvātas jaunas drēbes, gan pāris reizes vilktas vakarkleitas, apavi, virsdrēbes, somas un aksesuāri, kā arī unikāla iespēja iegādāties interesantas mantas no latviešu slavenībām. Piemēram, olimpiskās garderobes detaļas un šaļļu kolekciju no volejbolista Aleksandra Samoilova, hokejista Kaspara Saulieša hokeja nūju, ar kuru pagājušajā sezonā viņš guva pirmos vārtus Rīgas Dinamo sastāvā, viņa sievas Katrīnes Saulietes kleitu, kurā viņa kāpa uz konkursa Mrs World skatuves Ķīnā.

Pasākuma laikā varēs arī iegādāties Agneses Zeltiņas, Annas Rozītes, Viktorijas Jonienes vakara stila aksesuārus un tērpus, stilīgus aksesuārus no Marikas Ģedertes, Signes Meirānes, Roberto Meloni un Ievas Brantes, ka arī ekskluzīvu T-kreklu no Intara Busuļa. Katrai lietai ir sava vēsture, ļoti aizraujoša, tās visas mēs izstāstīsim mūsu pasākumā.

Iepirkšanās – tās ir zāles, iepirkšanās – tā ir slimība, iepirkšanās – tās ir emocijas. Runā, ka lieta, bez kā nevar iztikt neviena sieviete, ir iepirkšanās, tas vienmēr uzlabo garastāvokli! Projekta organizatori apvienoja patīkamo ar lietderīgo. «Daudziem no mums ir apģērbi un aksesuāri, kas bija uzvilkti un lietoti tikai vienu reizi vai tā arī nav sagaidījuši savu zvaigžņu stundu. Kāpēc šīs lietas atstāt skapī un neļaut par tām priecāties citām sievietēm?» secina projekta organizatori.

Kas gaida pasākuma apmeklētājus? Ko varēsiet iegādāties?

KAS? Olga Krūze, dizainere un īpašniece uzņēmumam Lazy Francis.

KO? Ikvienam būs iespēja iegādāties no Olgas netradicionālas lietas. Visi, kas nebaidās izskatīties koši un izaicinoši, droši nāciet un apskatiet Olgas piedāvājumu. Uzmanīgi – tikai pārliecinātām personībām!

KAS? Almaza Pirha, žurnāliste, skaistuma un veselības portāla 3ade.lv redaktore.

KO? Lietas, ko jūs redzat modes žurnālos! Jā, tās varēs iegādāties pie Almazas.

KAS? Anastasija Dzeha, zīmola Mimimi izveidotāja.

KO? Viss priekš tiem, kas gribēs sagatavot savu bāzes garderobi visiem gadalaikiem. Bēšs mētelis no MaxMara, kašmira mētelis no Blumarine, melnas laiviņas no Gucci – tās ir lietas, kas iederēsies ikvienas sievietes garderobē.

KAS? Olga Asmikoviča, dziedātāja.

KO? Paveiksies mazu pēdu īpašniecēm. Ievērojams piedāvājums kurpēm ar 35.-36. izmēru. Kā arī mazie izmēri no tādiem zīmoliem kā Valentino, SaintLaurent, Burberry un citi.

KAS? Maija Armaneva, stiliste, radošā direktore zīmolam Maas.

KO? Stilīgi mēteļi no Maas, lietas, kuras jūs viegli varēsiet adaptēt savā ikdienas garderobē, jūs izskatīsities tā, it kā būtu saņēmuši personīgā stilista konsultāciju.

KAS? Tatjana Jakovļeva, zīmola Tanti izveidotāja.

KO? Garderobe mūsdienu biznesam – lēdijas stils, papildināts ar must have lietām, apavi uz papēžiem no YSL un Burberry.

KAS? Marina Dorošenko un Julina Lopatina, zīmola ArtJam dizaineres.

KO? Būs pieejamas daudzas lietas no zīmola ArtJam, kā arī lielisks vakartērpu piedāvājums no Julinas.

«Labdarībai tiks ziedoti 20% no iegūtajiem līdzekļiem, no slavenību mantām 50% līdz 100% ienākumu. Šo drēbju vērtība būs ļoti demokrātiska, un iegādāties tās varēs daudzi; ja kādreiz prece maksāja 500 eiro, pasākuma dienā to būs iespējams iegādāties par 100 eiro un pat mazāk,» stāsta projekta dalībnieces.

Rīga Plaza Friends Best Sale Ever izpārdošanas laikā varēs satikties ar pasākuma organizētājiem un neformālā gaisotnē uzzināt vairāk par šo projektu. Visiem viesiem būs iespēja baudīt dzirkstošo vīnu Mionetto. Projektu atbalsta tipogrāfija skaistak.lv un helium.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu