Ātrie randiņi Rīgā. Kā tas strādā?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sadarbībā ar ātro randiņu ekspertiem iMiss.lv, nedēļas nogalē tika organizēts vēl nebijis pasākums - ātrie randiņi. Eleganti galdiņi, ziedi, sveces, liriska mūzika - randiņu norises vieta tika pārvēsta līdz nepazīšanai, radot īstu Parīzes ielu kafejnīcas šiku.

Pieciem pāriem zvaigznes bija īpaši labvēlīgas un sarunās pavadītās minūtes vainagojās ar abpusējām simpātijām. Viena no pasākuma dalībniecēm: «Iesākumā biju nedaudz uztraukusies, tomēr jau pēc pirmajām minūtēm sāku izbaudīt interesanto sarunu. Kad noskaidrojās, ka esam viens otru izvēlējušies, biju ļoti patīkami pārsteigta.»

Ātros randiņus vadīja šarmantais aktieris Andris Bulis, kurš rūpējās par romantisku atmosfēru. Pasākuma dalībnieki un tirdzniecības centra apmeklētāji tika iesaistīti atraktīvos konkursos ar brīnišķīgām balvām, baudīja dzirkstošus dzērienus un saldas uzkodas, kā jau īstos randiņos pieklājas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu