Nedēļas horoskops: kam rutīna, kam idejas augs kā sēnes!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas visām horoskopa zīmēm gaidāms jaunnedēļ - 10.-16. aprīlī!

AUNS

Tavai nepacietībai nebūs robežu, visu gribēsi panākt ātrāk, nekā tas iespējams. Neapdomīgai rīcībai būs negatīvas sekas: vai nu salaidīsi ko grīstē, vai apkārtējie netiks līdzi taviem tempiem un dusmosies. Tai pašā laikā zvaigznes iesaka uzturēt labas attiecības ar cilvēkiem, jo tieši viņu atbalsts šonedēļ būs tavu panākumu atslēga. Kāds draugs varbūt aizdos tev tik nepieciešamo naudas summiņu, lai iegādātos sen noskatītu lietu. Brīvdienās tieksies pēc mīļotā sabiedrības.

VĒRSIS

Pirmdien vēlēsies palikt mājās vai doties netālā izbraukumā, tāpēc izdomāsi kādas atrunas, lai nestrādātu. Jau no nedēļas vidus tavs darba prieks un spars atgriezīsies, būsi gatavs ar pilnu krūti mesties iekšā izaicinājumos. Varbūt darīsi vairākas lietas vienlaikus un lieliski tiksi ar visu galā. Tavs prāts darbosies kā pulksteņa mehānisms, viss tiks plānots un notiks precīzi laikā. Tavi panākumi nepaliks priekšniecības nepamanīti, tāpēc tevi gaida patīkamas pārmaiņas.

DVĪŅI

Tu būsi labā omā, tāpēc visiem kaut ko sasolīsi, bet, iespējams, pēc tam piemirsīsi vai atskārtīsi, ka netiec ar visu galā. Sevišķi aizkaitināta izrādīsies tava otrā pusīte, un tev nāksies domāt, kā izpirkt savu vainu. Centies izvairīties no tikšanās ar pretēju uzskatu cilvēkiem, vēl jo vairāk neaicini viņus savā namā. Darbā nekādas pārmaiņas nav gaidāmas, varbūt nedaudz ieslīgsi rutīnā un pats sāksi tiekties pēc jauniem pienākumiem. Ja laika apstākļi ļaus, svētdien gribēsi uzrīkot pikniku.

VĒZIS

Izdosies sakārtot dažādas lietas, kas līdz šim radīja problēmas. Tu lieliski tiksi galā ar sev uzticētajiem pienākumiem darbā. Būsi apmierināts ar sevi un, pateicoties labajam garastāvoklim, tavas darba spējas uzlabosies, bet idejas augs kā sēnes pēc lietus. Vienā jomā gan jābūt piesardzīgam, un tās ir finanses, pārāk netērējies, pat ja šobrīd naudas pietiek. Tāpat sargi savu maku, atrodoties sabiedriskās vietās, sevišķi, ja esi devies kādā ceļojumā.

LAUVA

Būsi apņēmības pilns stāties pretī visām negācijām un netaisnībām, aizstāvot sevi un citus. Iespējams, pats būsi labā garastāvoklī, tomēr to bojās ārēji faktori. Celsies tava autoritāte apkārtējo acīs, jo sevišķi, ja uzstāsies ar kādu lekciju vai apmācīsi jaunākos kolēģus. Sevišķi veiksmīgs laiks lauvām publiskām personām – aktieriem, pasākumu vadītājiem, lektoriem. Patiks atrasties uzmanības centrā, saņemt komplimentus, pie kam tas motivēs atkal jauniem sasniegumiem.

JAUNAVA

Notikumi ritēs strauji, tev nāksies piepūlēties, lai visam izsekotu un neko nepalaistu garām. Ja esi nikns, noteikti neizgāz žulti uz tiem, kas nekādi nav līdzvainīgi, tikai patrāpījušies tev ceļā. Labs laiks, lai pievērstos veselīgam dzīvesveidam, sportotu, vairāk laika pavadītu svaigā gaisā, pamainītu uzturu. Daudz uzmanības veltīsi darbam, iespējams, sāksi kādas mācības un mājās būsi rets viesis, kas, protams, tuviniekus nekādi nesajūsminās.

SVARI

Būsi izpalīdzīgs, labprāt darbosies kā starpnieks kolēģu strīdos. Tava rīcība neapšaubāmi ir cēla un slavējama, tomēr šonedēļ tev vispirms vajadzētu padomāt par sevi, savām vajadzībām un tikai tad kļūt par glābējriņķi citiem. Vēl nejaukāk, ja kāds piesavināsies tavus laurus tikai tāpēc, ka būsi lētticīgi padalījies informācijā un nu tavas idejas kļūs visiem pieejamas. Sestdien pievērsies mājas dzīvei, varbūt nepieciešams kaut ko izrunāt ar laulāto draugu.

SKORPIONS

Pirmdien tevi gaidīs patīkami pārsteigumi, varbūt tos būs sarūpējis kāds mājinieks. Ja ar sava gadu gājuma cilvēkiem sapratīsies lieliski, tad ar jaunāko paaudzi gan ne pārāk. Nesāc pamācīt bērnus, kā dzīvot, labāk ieklausies viņos, ne jau viss teiktais ir kaprīzes un muļķības. Spēsi atteikties no kāda sava kaitīgā ieraduma, jo nolemsi turpmāk dzīvot veselīgi un saskaņā ar dabas likumiem. Kāds pievērsīsies meditācijai, cits apmeklēs jogas vai reiki nodarbības.

STRĒLNIEKS

Darbā nāksies krietni pasvīst, varbūt pienākumi būs sakrājušies kaudzē un priekšniecība sāks uz to šķībi skatīties. Nepārbaudi bosa pacietību, strādā ar pilnu atdevi, slinkosi citreiz. Neļaujies tukšiem glaimiem, viltus solījumiem, kāds var apzināti censties tevi ievilkt apšaubāmos darījumos vai nomelnot. Kaut arī nesen atgriezies no ceļojuma, skat, jau atkal pētīsi internetā jaunus piedāvājumus, meklējot izdevīgākas cenas.

MEŽĀZIS

Tu esi liels dzimtenes patriots, tomēr izskatās, ka nespēsi atteikties no laba darba piedāvājuma ārzemēs. Tā vai citādi, finansiālās grūtības, kurās esi nonācis, tev var likt meklēt papildu iespējas. Ar svešiem cilvēkiem brīžiem sapratīsies labāk nekā ar tuviniekiem, kas nemitīgi tevi zāģēs par kaut kādām tēmām un lietām. Vienīgi brīvdienās pats nolemsi saraut radušās vēsās attiecības ar mīļoto un gribēsi no sirds izrunāties, kopīgi pavadīt laiku.

ŪDENSVĪRS

Tu būsi lepns, nevienam negribēsi lūgt palīdzību vai žēloties par likteni, tomēr pats saviem spēkiem arī galā netiksi. Sevišķi pirmdiena paies saspringtā gaisotnē, gatavojot kādas atskaites vai skraidot pa valsts iestādēm. Tevi neapmierinās ne paša darbs, ne kolēģu, arī mājās ieradīsies nikns kā pūķis. Būsi stresains, viss kritīs no rokām, varbūt pat saplēsīsi kādu savu iemīļoto lietiņu. Nedēļas nogalē vai vakaros vēlams apmeklēt masieri, peldbaseinu, lai relaksētos.

ZIVIS

Veiksies, ja atradīsies īstajā vietā un laikā, tad pastāv iespējas saveidot gan privātus, gan darba kontaktus, iegūt jaunas zināšanas. Patiks tikties ar draugiem un veidot jaunus kontaktus, kā arī ceļot. Gribēsi kādam izpalīdzēt, bet beigās situāciju sarežģīsi vēl vairāk, tāpēc šonedēļ labāk nejaucies citu darīšanās. Sieviešu kārtas pārstāves var nolemt ne tikai apmeklēt skaistumkopšanas salonu, bet arī kļūt par kādas attiecīgās nozares speciālisti, piesakoties kursos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu