Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 2. jūlijam.

AUNS Lai kā arī pēc svētkiem negribēsies atgriezties darba ritmā, tomēr strādāt nāksies dūšīgi. Pirmdiena labvēlīga visu veidu pārskatiem un atskaitēm. Auni, kas darbojas tirdzniecībā, spēs atrast vajadzīgo pieeju, lai palielinātu pārdošanas apjomus. Trešdien gribēsi sasniegt vairāk, nekā reāli iespējams, pieaugs spriedze. Taču tu nedomāsi padoties, tieši otrādi, tas radīs tevī spēcīgu cīnītāja garu. Mīļotais cilvēks vēlēsies atrunāt tevi no trakulīgas ieceres.

VĒRSIS Tavu pacietību var pārbaudīt kāds liekulis. Pats galvenais ir saglabāt mieru, pārējais nāks pats par sevi. Bet, ja problēmu nevar atrisināt ierastā ceļā, mēģini improvizēt. Nedēļas nogalē kļūsi pasīvāks, vēlēsies pagulšņāt un nedaudz pakomandēt mājiniekus. Sestdien tevi būs pagrūti iekustināt, taču, kad tas būs izdarīts, lustēsies uz nebēdu. Vēlams izslēgt alkoholu no lietojamo lietu saraksta.

DVĪŅI Ja gribi sasniegt vēlamo rezultātu, esi pacietīgs un neskrien notikumiem pa priekšu. Organizatoriskos jautājumus ieteicams kārtot nedēļas pirmajā pusē. Iedvesmu saviem gara darbiem smelsies visneiedomājamākajos veidos. Maldīgas pārliecības vadīts, vari piedzīvot finansiālus zaudējumus. Svētdien, iespējams, daļa Dvīņu iegrims dziļās pārdomās par dzīves jēgu un saviem tālākajiem mērķiem.

VĒZIS Darbojoties ar dokumentāciju, esi uzmanīgs, pārliecinies, ka parakstījies vajadzīgajā vietā. Ceturtdien parādīsies iespēja paplašināt sadarbības partneru loku. Tomēr tu, visticamāk, paļausies tikai uz saviem spēkiem. Esi uzmanīgs un neļauj konkurentam sevi apsteigt. Sestdien atvasītes ļaus taviem nerviem nedaudz atpūsties, uzvedīsies godīgi. Arī laulenis būs romantiski noskaņots un nemeklēs kašķi.

LAUVA Pievērs lielāku uzmanību savai veselībai. Tas, ka nekur nesāp un svars ir normāls, nenozīmē, ka vajag slīgt gastronomiskās izvirtībās. Nedēļas vidū atradīsi iespēju, kā uzlabot uzņēmuma darbību. Niknums uz tuvinieku var būt par iemeslu nopietnam savstarpējam konfliktam. Varbūt nonāksi pretrunā ar sevi. Mīļotais cilvēks sniegs gaidīto mieru un maigumu. Svētdien nav piemērots laiks vēlām vakara izklaidēm.

JAUNAVA Nedēļas sākumā tev var pietrūkt uzstājības un veiksmes, lai panāktu iecerēto. Taču tas nebūt nenozīmē, ka centīgā Jaunava metīs plinti krūmos, nē tieši otrādi, viņa sapurināsies un mēģinās vēlreiz. Ceturtdien neļaujies pašplūsmai, turi vadības grožus stingri rokās. Nebīsties īstenot savas drosmīgās idejas, tās varētu nest peļņu un piesaistīt vēlamo cilvēku uzmanību. Brīvdienas veltīsi mājas uzkopšanai un tikai pēc tam domāsi par izklaidi.

SVARI Pirmdien darbs nesīs finansiālus labumus, kā arī sniegs morālu gandarījumu. Īpaši labvēlīgs laiks Svariem, kas darbojas skaistumkopšanas un reklāmas jomā. Savukārt trešdien veikums būs atkarīgs no tavas attieksmes. Ja strādāsi ar pozitīvu noskaņojumu, būsi zirgā, bet sliktā omā neko vērā ņemamu nesasniegsi. Svētdien, iespējams, nodosies baudkārām nodarbēm. Tomēr uzmanīgi, arī mīlas prieki reizēm ir jādozē!

SKORPIONS Šonedēļ tev varētu būs problēmas ar laika izjūtu, tāpēc ieteicams biežāk pavērties pulkstenī. Kolēģi var sniegt palīdzīgu roku kādā neskaidrā jautājumā. Otrdienas vakaru velti ģimenei. Nepievērs uzmanību baumām un neizplati tās tālāk. Sestdien lieliski izpratīsi līdzcilvēkus un spēsi palīdzēt atrisināt viņu psiholoģiskos sarežģījumus. Varbūt vēlēsies apmeklēt kādu klubu un atpūsties kopā ar draugiem.

STRĒLNIEKS Pirmdien būs grūti nošķirt privāto dzīvi no profesionālās darbības. Nav ieteicams veikt sarežģītus un bīstamus pienākumus. Sarunās vari negūt vēlamo rezultātu. Gādā, lai tavā darbā nepavīd paviršība. Skauģi jau tā centīsies likt tev sprunguļus riteņos, tāpēc nesāc viņiem vēl palīdzēt. Svētdien raizes var sagādāt tuvinieks, kas būs nonācis nelāgā situācijā. Būsi gatavs palīdzēt, kā vien proti.

MEŽĀZIS Otrdien būsi pacilātā garastāvoklī. Darba lietas izdosies risināt bez īpašām grūtībām un aizķeršanās. Nav izslēgts jaunu romantisku attiecību sākums. Ceturtdien tavs neviltotais smaids un gaišais noskaņojums padarīs tevi par kolektīva centrālo personu. Spēsi tikt galā ar neikdienišķu problēmu. Sestdienu velti praktiskām lietām. Ej iepirkties, tīri māju, sakop sevi.

ŪDENSVĪRS Tavu prātu nodarbinās kāds projekts, kurā, tavuprāt, būtu jāievieš izmaiņas. Iespējams, tieši tā pamanīsi kļūdu vai nepilnību un galu galā, pierādot savu taisnību, vari tikt pie paaugstinājuma. Braucot ar auto, atceries, kam domāts spidometrs. Piektdien no tevis tiks prasīta drosmīga un pašaizliedzīga rīcība. Daudzi Ūdensvīri arī attaisnos uz sevi liktās cerības, tādējādi vēl vairāk nostiprinot savas pozīcijas un uzspodrinot autoritāti.

ZIVIS Greizsirdība un pašapmāns būs tavi galvenie ienaidnieki. Emociju iespaidā vari sastrādāt pamatīgas nepatikšanas privātajā lauciņā. Neizgāz savu neapmierinātību uz kolēģiem. Savukārt ceturtdien var pārņemt neliels izmisums, jo darbi neies uz priekšu tik ātri kā plānots. Sestdiena labvēlīga, lai tiktu vaļā no negatīvajām emocijām un stresa. Ieteicamākais veids – aktīva atpūta. Vakaru veltīsi sarunām ar otro pusīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu