Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 23. jūlijam.

Auns: Aktuāli darba jautājumi, ja nepieciešams, vari pamainīt nodarbošanos. Izvēloties jaunu darbu vai partnerus, atceries, ka padotā loma tev neder! Jo mazāk domāsi par naudu, jo vairāk tev tās būs. Līdzko parādīsies vēlme, vajadzība, mērķis, tā arī radīsies idejas, kā iegūt vajadzīgos finanšu līdzekļus. Vēlams, lai garīgā slodze mītos ar fizisko, tāpēc, ja vēl neesi kāda sporta kluba biedrs, apsver iespēju par tādu kļūt. Brīvdienās gribēsi tā vairāk pagulēt.

Vērsis: Daudz kas būs atkarīgs no iepriekšējā ieguldījuma. Ja esi daudz strādājis, tagad varēsi nedaudz atvilkt elpu un pievērsties sev tīkamām nodarbēm. Kolēģi novērtēs tavu taisnīgumu un ģimenes locekļi atbalstīs darba lietās. Daži vēlēsies sevi pieteikt kādā no radošajām jomām. Iespējams, kāds tevis jau sen radīts projekts tikai gaida īsto brīdi, lai par to uzzinātu plašāka publika. Brīvdienās atcerēsies par vecāku pienākumiem.

Dvīņi: Kontaktu nedēļa. Pats aktīvi iesaistīsies sabiedriskajā dzīvē, arī līdzcilvēki tieksies pēc tavas klātbūtnes. Iespējama iepazīšanās interesantos apstākļos. Svarīgi, lai visam ko dari, būtu personīgās ieinteresētības moments, citādi atstāsi kādu lietu pusratā. Nav īstais brīdis kapitālieguldījumiem, bet mazas dāvaniņas sev un bērniem droši vari atļauties. Sportiskajiem Dvīņiem būs iespēja sevi parādīt kādās sacensībās. Nepazaudē savas mantas!

Vēzis: Darbā veiksies, pastāv iespēja uzlabot savu karjeru vai naudas stāvokli. Tavu panākumu atslēga būs vaļsirdība, smaids, taisnīgums. Steigsies palīgā katram, kas nonāks nelaimē un izpelnīsies atsaucīga, nesavtīga cilvēka slavu. Brīvajā laikā labprāt izklaidēsies. Noteikti pievērs vērību savam izskatam. Mīļotais cilvēks būs iepriecināts par pārmaiņām tavā stilā, garderobē. Iespējama arī jaunu partnerattiecību veidošanās. Vari iegādāties mākslas darbus.

Lauva: Situācija darbā būs atkarīga no pagājušajā nedēļā paveiktā. Iespējams, tiksi nosūtīts komandējumā. Tavas attiecības ar kādu personu var mainīties, piemēram, ja par tevi izplata baumas, nebrīnies par kolēģu vēso vai negatīvo attieksmi. Neklāsti savus nodomus, nelielies, varbūt uz laiku noej no «skatuves», tas tavu stāvokli tikai uzlabos. Ja tev ir bērni, rādot viņiem labu piemēru, nesāc pārlieku moralizēt. Brīvdienās vēlams kopā doties uz kultūras pasākumiem.

Jaunava: Būs svarīgi panākt, lai apkārtējie tevī ieklausās, tomēr to nebūs viegli izdarīt. Iespējams, tev trūks kādas svarīgas informācijas, lai ievirzītu lietas sev vēlamā gultnē. Esi piesardzīgs ar karstiem, asiem priekšmetiem un nedari neko emociju vadīts! Veselībai par labu nāks ēdienkartes pamainīšana un sports. Nedēļas nogalē varbūt nonāksi smieklīgā situācijā, no kuras palīdzēs izkļūt bērni. Esi atsaucīgs pret citu problēmām, negaidot neko pretī!

Svari: Svarīgi, ar kādiem cilvēkiem šonedēļ nāksies kontaktēties, tomēr, iespējams, tev nebūs izvēles. Ja sajutīsies nomākts vai nespēsi iekļauties komandā, būs pagrūti. Tiem, kas atrodas ceļojumā kopā ar mīļoto, labs laiks attiecību uzlabošanai. Attiecībā uz izdevumiem - dzīvo taupīgi, neradi parādus un atbrīvojies no esošajiem. Sievietēm patiks, ja viņas tiks īpaši palutinātas. Netirdi bērnus par viņu dienas gaitām, palaid audzināšanas grožus vaļīgāk.

Skorpions: Liksies, ka visi ceļi šķiras, darbi iet no rokas. Iespējams, tas notiek tādēļ, ka beidzot esi ticis uz sava īstā viļņa, pievērsies pareizajām lietām. Tev veiksies darbā un mīlā. Vari sākt jaunas lietas, iesaistot savās aktivitātēs arī draugus vai ģimenes locekļus. Arī pats vari pieņemt piedāvājumus, kas nāktu no viņu puses. Labs laiks, lai savā izaugsmē neapstātos, bet papildinātu zināšanas. Izmanto savā darbā mūsdienu tehnoloģiju sasniegumus.

Strēlnieks: Nedēļas sākumā ražīgi strādāsi, iespējams, paliekot darbā līdz vēlai naktij. Šādai rīcībai var būt vairāki iemesli. Varbūt gribēsi pakāpties pa karjeras kāpnēm vai plānosi tuvākajā laikā doties atpūtā un tagad strādāsi ar divkāršu atdevi. Tev var tikt piedāvāts lasīt lekcijas jomā, ko labi pārzini. No piektdienas vakara tevi vairāk saistīs izklaides iespējas. Īstenosi labo teicienu - «sevi parādīt un citus apskatīt». Uz pasākumiem ņem līdzi mīļoto cilvēku.

Mežāzis: Šonedēļ dari visu ar mēru, gan attiecībā uz darbu, gan atpūtu. Tev vairāk jācenšas dzīvot harmonijā ar sevi, ne tikai jāizdabā apkārtējiem un sabiedrības uzskatiem. Labs laiks karjeras izaugsmei, apmācībām. Patiks sajust tuvinieku atbalstu, jo faktiski daudz kas tiks darīts tieši ģimenes labklājības veicināšanas labad. Bērni priecēs, iespējams uzvarot kādā konkursā. Brīvdienu atpūtai izvēlies braucienu pie dabas, nevis kultūras pasākumus.

Ūdensvīrs: Būs daudz tikšanos, līgumu slēgšanu, dažādu darīšanu valsts iestādēs, bet tu ar visu tiksi galā. Var teikt, ka būsi nenogurdināms, pie kam spēku un enerģiju smelsies dabā. Tomēr, ja nepieciešams, prasi padomu speciālistiem. Izraisīsi kāda cilvēka simpātijas, spēsi viņu pārliecināt par savu trako ideju nepieciešamību. Brīvdienās nespēsi rast mieru un strādāsi. Varbūt gribēsi panašķoties ar kādu delikatesi, kuras meklējumos var paiet ilgāks laiks.

Zivis: Tieksies pēc pārmaiņām gan darbā, gan mājās, varbūt arī izskatā. Tev padosies lietas, kas agrāk likās nevajadzīgas, neinteresantas. Spēsi pabeigt sen iesāktos, bet vienmēr atliktos darbiņus. Daudz laika pavadīsi pie datora, pļāpājot ar draugiem internetā. Taisni brīnums, kā vienā nedēļā tik daudz uzspēsi. Mīļotajam cilvēkam var nepatikt kāda tava piezīme vai negaidītās aktivitātes, bet neļauj sevi izsist no tempa! Var atrasties kaut kur pazudusi lieta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu