«Garšas opera» virs Vecrīgas jumtiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasaras terasē Le Dome TERRASSE (Dome Hotel & SPA, Vecrīga) notika slēgts pasākums mediju pārstāvjiem. Le Dome TERRASSE, kas paver saviem viesiem romantiskus skatus uz vecpilsētas baznīcu smailēm un dakstiņu jumtiem, uz vienu vakaru pārtapa par operas skatuvi ar galvenajiem solistiem – šefpavāru Sergeju Šiporovu un su-šefu Kristīni Strodi (divkārtējā Latvijas «Gada pavāra» titula ieguvēja).

Pasākumu «Garšas opera» veidoja četri muzikāli gastronomiski cēlieni ar starpbrīžiem. Vakara vadītāja lomā iejutās pazīstamais aktieris, tenors, Latvijas Nacionālās operas solists Juris Jope. Izrādē piedalījās: Latvijas Nacionālās operas orķestra vijolniece Dina Ozoliņa un čellists Rihards Štrauss; tenors, Latvijas Nacionālās operas kora solists Emīls Klaužs; soprāns, Latvijas Nacionālās operas soliste Laura Teivāne; ģitārists Linards Šveklis.

Operas tēma šim pasākumam nav izvēlēta nejauši – Dome Hotel & Spa un Latvijas Nacionālā opera un balets ir partneri, kas radošās sadarbības ietvaros rīdziniekiem un pilsētas viesiem kopīgi sagatavojuši izsmalcinātu gastronomisku un kultūras pasākumu programmu. Vasaras sezonā Le Dome aicina visus augstās virtuves un «dzīvās» mūzikas cienītājus nesteidzīgas pēcpusdienas un vakarus pavadīt uz terases, vērojot burvīgus skatus un izbaudot garšīgo ēdienu. Savukārt, sākot ar jauno operas sezonu, restorāns aicinās operas cienītājus nobaudīt īpašu degustāciju ēdienkarti kopā ar luksusa transfēru uz opernamu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu