Noskaidrotas 2017. gada ģimenēm ar bērniem draudzīgākās vietas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Biedrība «Babyroom» apbalvojusi ģimenēm ar bērniem draudzīgākās vietas Latvijā. Balvu pasniegšana norisinājās VEF Kvartāla Kamerzālē. Balvas tika pasniegtas šādās nominācijās – Draudzīgākā mākslas un kultūras iestāde, draudzīgākais ēdinātājs, draudzīgākā tūrisma iestāde, draudzīgākā atpūtas vieta un draudzīgākais pakalpojumu sniedzējs. Papildus svētku sajūtu sagādāja biedrības jaunās mājaslapas atklāšana.

Nominācijā «Draudzīgākais pakalpojumu sniedzējs» uzvarēja «Māmiņu klubs – Lietišķās kreativitātes grupa», balvu pasniedza Vides aizsardzības un Reģionālās attīstības ministrijas Reģionālās politikas departamenta direktors Raivis Bremšmits

Nominācijā «Draudzīgākais mākslas vai kultūras uzņēmums» uzvarēja Latvijas Nacionālā bibliotēka, balvu pasniedza mākslas kuratore Elīna Sproģe.

Nominācijā «Draudzīgākais ēdināšanas uzņēmums» uzvarēja restorāns «Chocolate & Pepper», balvu laureātam pasniedza ēdiena blogere Laura Grēviņa.

Nominācijā «Draudzīgākais tūrisma uzņēmums» uzvarēja atpūtas un sporta komplekss «Dzintarkrasts», balvu uzvarētājam pasniedza ceļotāja Agija Kola, savukārt nominācijā «Draudzīgākais atpūtas uzņēmums» uzvarēja Atpūtas un izklaides centrs «Bowlero» un balvu pasniedza pasākumu vadītājs Armands Simsons.

Īpašu paldies ceremonijā teica biedrība «Apeirons» Latvijas Nacionālajam Mākslas muzejam, par tā pieejamību un domām par visiem mūsu sabiedrības locekļiem, neskatoties uz to, ka tā ir vēsturiska ēka ar dažādiem ierobežojumiem.

Foto: publicitātes

Labklājības ministrs Jānis Reirs norādīja, ka Latvijas nākotne ir drošās rokās, jo mums ir daudz gan jaunu talantīgu cilvēku, gan vadītāju, uzņēmēju un galvenokārt – cilvēku, kuriem rūp mūsu valsts nākotne – ģimenes ar bērniem. «Īpaši liels paldies biedrībai šodien par to, ka viņi saka paldies uzņēmējiem kuri velta laiku un līdzekļus, piedomādami par ērtībām, kuras ģimenes bez bērniem neievērotu. Babyroom.lv kustība ir nozīmīgs solis ceļā uz iekļaujošāku un labāku Latviju.»

Biedrības valdes locekle Anna Rozīte pauž patiesu prieku par lielo Labklājības ministrijas (turpmāk – LM) un Vides aizsardzības un Reģionālās attīstības ministrijas (turpmāk tekstā – VARAM) ministriju iesaisti un atsaucību. «Gatavojoties balsošanai un pasākumam, uzrunājām LM un VARAM ar lūgumu palīdzēt popularizēt balsošanu. Liels bija mūsu pārsteigums un prieks saņemt pozitīvas atbildes un jautājumu: «Kā vēl varam palīdzēt?» Saņemot šādus jautājumus no ministriju puses, jūtam, ka tuvojamies mūsu mērķim - veicināt uzņēmēju izpratni par vecāku vajadzībām, veicināt ģimenēm draudzīgu vidi, kā arī atvieglot ģimeņu ar bērniem sadzīvi un padarīt Latviju par ģimenēm ar bērniem draudzīgāko valsti Eiropā. Redzot un jūtot valdības atbalstu, saprotam, ka mūsu darbs nav veltīgs un gandarījums par paveikto ir vēl lielāks.»

Biedrība ceremonijā palaida arī savu jauno mājaslapu, kas ģimenēm un uzņēmējiem būs daudz ērtāka. Uzņēmējiem tajā ir iespējams pašiem publicēt sev svarīgus pasākumus un svarīgāko informāciju par tiem. Ģimenēm – kartē izveidot savu maršrutu pa Latviju, izpētot tuvumā esošās ģimenēm ar bērniem draudzīgās vietas. Biedrība cer, ka uzņēmēji izmantos jaunās mājaslapas piedāvātās iespējas un mājaslapa būs «dzīva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu