Foto: Vērmanes dārzā Tēva dienas gājiens un festivāls

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vērmanes dārzā sestdien no plkst.12 norisinās Tēva dienas festivāls, informē fonda «Mammām un tētiem» pārstāve Marta Balode.

(papildināts ar foto)

Festivāls tiks atklāts plkst.12 ar gājienu no Brīvības pieminekļa līdz Vērmanes dārzam. Dalībniekus pavadīs Latvijas Zemessardzes orķestris diriģenta Anda Kareļa vadībā, bet šogad gājiena muzikālo noskaņu papildinās arī Andžeja Grauda Bungu skolas audzēkņi.

Pulcēšanās gājienam notiks pie Brīvības pieminekļa paredzēta plkst.11.30. Pirms gājiena tiks uzņemta Tēva dienas dalībnieku kopīgā bilde no putna lidojuma. Piedaloties gājienā, dalībnieki dosies maršrutā pa Brīvības bulvāri un Elizabetes ielu, ieejot Vērmanes dārzā pa Elizabetes un Krišjāņa Barona ielas stūra vārtiem.

Svētku turpinājumā paredzētas orientēšanās sacensības, brīvdabas izrāde, kā arī tētu un bērnu «lāzerkaujas».

Festivāla muzikālo priekšnesumu sniegs postfolkloras grupa «Iļģi», perkusionists Nils Īle ar ģimeni un citi mākslinieki. Līdzās brīvdabas izrādei «Bruņinieks, kuram sāpēja zobi» notiks ķīmijas eksperimentu šovs, Lielā loterija un tētiem domātu dāvanu darbnīcas.

Vecākiem ar mazuļiem būs sava «Milupa» telts. Tā būs atpūtas un radošā zona pašiem mazākajiem, kur mazuļus varēs pārģērbt, pabarot un pat pagatavot dāvanu tētim - mākslas darbu ar bērna rokas vai pēdas nospiedumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu