Radoša bohēma, krāsas un smaržas VEF kvartālā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

VEF radošajā kvartālā durvis vērusi krāšņā rudens krāsu un dabas velšu pop-up «Kafejnīca ar noteikumiem». Radošās apvienības «Skudras metropole» piedāvātā tēma šoreiz ir «Mākslinieka darbnīca». Tātad radoša bohēma, krāsas un smaržas. Acis žilbst no krāsām! Rudens noskaņās veidotā kafejnīca apmeklētājus gaidīs līdz 10. oktobrim.

«Rudens ir tik ļoti krāsains, ka šīs krāsas ielaužas ne tikai dabā, bet arī cilvēku attiecībās un dzīvesstilā,» stāsta pop-up kafejnīcas idejas autore, producente Gundega Skudriņa. «Mēs vēlamies spēlēt līdzi – piedāvājam kafejnīcas apmeklētājiem izbaudīt jauku piedzīvojumu rudens noskaņās. Mums ir bijusi iespēja izveidot īstu mākslinieka darbnīcu, kur jāpiedalās ikvienam –

būs iespēja veidot gleznu Marka Rotko stilā, batikot, izteikt savas emocijas krāsās

un uzzināt ko jaunu gan par sevī apslēpto talantu, gan par mākslu.»

«Kafejnīcas ar noteikumiem» ideju īsteno producente Gundega Skudriņa sadarbībā ar dizaineri un scenogrāfu Mārci Ziemiņu un projekta vadītāju Noru Ūpi. Rudenīgās maltītes nodrošina restorāna Kuk Buk šefpavārs Andris Jugāns ar komandu.

Foto: publicitātes

Kafejnīca piedāvā arī izglītojošu izklaidi – iespēju uzzināt ko vairāk gan par Latvijas, gan pasaules māksliniekiem.

Rudens ēdienkartes piedāvājumā iekļauta limonāde, kas maina krāsu, ēdamas gleznas, batikota zupa, bohēmas kafija.

Katram ēdienam ir kāds mākslinieka otas triepiens – apmeklētāji varēs izmēģināt savu spēku radošumā, izmantojot mākslinieka otas, krāsas, pārvēršot savu maltīti par mākslas darbu. Tie, kuri vēlēsies, varēs izbaudīt mūzas statusu.

Foto: publicitātes

Radošā apvienība «Skudras metropole» organizē gan korporatīvus pasākumus, gan arī gastronomiskas performances.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu