Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 24. septembrim.

AUNS Nepaliec sīkumains un necel brēku par sīkumiem. Ja saglabāsi mieru un humora izjūtu, šī būs visai veiksmīga un ražena nedēļa. Otrdien dodoties ārpus mājas, neaizmirsti savu naudas maku. Neiesaisties nekāda veida mahinācijās, kaut gan šāda iespēja šķitīs vilinoša. Iegūsi vērtīgu informāciju, tikai apsver iespēju to pareizi izmantot. Sestdien centies saglabāt labu omu, jo ar pesimistisku attieksmi tālu netiksi.

VĒRSIS Ieteicams aktīvi piedalīties sabiedriskajos pasākumos, lai iegūtu sadarbības partnerus. Tiekoties ar ietekmīgu personu, necenties izlikties gudrāks kā esi, citādi piedzīvosi neveiksmi. Trešdienas vakaru velti mierīgām nodarbēm. Saņemot jaunu darba piedāvājumu, esi piesardzīgs, jo solītais var atšķirties no realitātes. Attiecības ar mīļoto cilvēku būs atkarīgas no tā, kā tev šonedēļ veicās darbā.

DVĪŅI Pirmdien nelabprāt risināsi svarīgus jautājumus. Vēlēsies vienkārši atsēdēt darba laiku, neko īpašu nedarot. Pēc tam nebrīnies, ja izpelnīsies priekšniecības nosodījumu. Trešdien esi piesardzīgs un nepļāpā lieku, kā arī neapspried darba darīšanas mazpazīstamu personu klātbūtnē. Nav vēlams dot solījumus, jo vēlāk vari vienkārši piemirst par tiem. Noskaidrosies dažas ar finansēm saistītas neskaidrības.

VĒZIS Nedēļas sākumā var nākt gaismā kāda tava slepena rīcība, kura radīs nepatīkamas sekas. Tomēr melot un slēpt patiesību nevajadzētu, tas tikai pasliktinās stāvokli. Trešdienas uzdevums būs nešaubīties par pieņemto lēmumu, bet gan doties drosmīgi uz priekšu. Savukārt piektdien pastiprināti darbosies intuīcija. Veiksies kolektīvas un radošas lietas. Sestdien prātā pavisam negaidīti var rasties tālredzīga ideja.

LAUVA Darba procesā var parādīties neuzmanības kļūdas, bet kolēģa vēlme izpalīdzēt radīs kuriozu situāciju. Nedēļas vidū esi uzmanīgs ar visu veidu atskaitēm, dokumentiem, jo viegli vari kļūdīties. Kāds draugs palīdzēs atrisināt finansiālas dabas problēmas. Ieteicams pievērst uzmanību laulātā vēlmēm, tad attiecības ar mīļoto cilvēku sniegs patiesu baudu. Nedēļas nogalē necenties realizēt neiespējamo.

JAUNAVA Būsi nemierīgs un par kaut ko nobažījies. Ieteicams izskatīt darba piedāvājumus, varbūt pienācis laiks mainīt nodarbošanos? Nedēļas sākumā var parādīties zināmi sarežģījumi ar finansēm. Iespējams, var aizkavēties alga vai parādīties kādi neparedzēti izdevumi. Ceturtdien gaidāmas patīkamas nejaušības, apstākļu sakritības, kas radīs interesantas iespējas. Sestdien vari risināt saimnieciskos jautājumus.

SVARI Iespējams, saņemsi uzslavu no priekšniecības, tomēr tas nav iemesls, lai palaistos slinkumā. Tieši pretēji, tagad tev jāstrādā ar dubultu spēku, ja vēlies turpmākus panākumus savā karjerā. Nedēļas vidū gluži kā psihologs, spēsi iedziļināties līdzcilvēku problēmās un saprast viņu rīcības motivāciju. Brīvdienās kā no gaisa nokritīs necerēti materiālie labumi. Svētdien saņemsi iepriecinošas ziņas.

SKORPIONS Dažiem Skorpioniem būs jākārto nopietnas lietas, kamēr citi baudīs dzīvi. Trešdiena pārbagāta ar dažāda veida pārsteigumiem, negaidītiem notikumiem. Sekmēsies visa veida radošais darbs. Piektdien var piepildīties kāda slepena vēlme, bet ar naudu gan jābūt piesardzīgam. Nedēļas nogalē būsi mazliet kašķīgs un neapmierināts ar notikumu gaitu darbā. Svētdien oma manāmi uzlabosies. Nav ieteicams lietot alkoholu.

STRĒLNIEKS Tev var tikt piedāvāts kāds interesantāks, aizraujošāks darbs. Protot izmantot mirkļa sniegtās iespējas, varbūt gūsi ievērojamu materiālu labumu. Ja paveicas vairāk nekā vienreiz, neuzskati to par pašsaprotamu lietu. Neesi paviršs, uzklausi kolēģu teikto līdz galam. Piektdien tikšanās ar sabiedrībā populāru cilvēku dos darba sparu visai dienai. Nedēļas nogali velti sev tīkamām nodarbēm.

MEŽĀZIS Ne visai labvēlīga nedēļa darījumiem ar naudu. Iespējams, būs jāsastopas ar cilvēku neiejūtību Arī ar darba kolēģiem būs diametrāli pretēji viedokļi. Toties trešdien spēsi no visai sarežģītas situācijas izkļūt ar radošu pieeju. Nedēļas nogalē neesi pārāk kategorisks attiecībās ar mīļoto cilvēku, iespējams, viņš būs neapmierināts, ka pārāk nododies darbam. Vēlams no sirds izrunāties par to, kas jums abiem ir svarīgs.

ŪDENSVĪRS Nedēļas pirmajās dienās iespējami neparedzēti darbi. Ja netiec galā ar pienākumiem, nekautrējies lūgt palīdzību kolēģiem. Var rasties kāda pēkšņa ideja, kas solās būt visai auglīga. Piektdiena labvēlīga, lai publiski uzstātos, prezentētu firmu. Iespējamas jaunas pazīšanās, draudzības veidošanās. Būs diezgan grūti savienot garīgās un materiālās vērtības. Svētdienu pavadi sev tīkamu cilvēku sabiedrībā.

ZIVIS Lielā slodze darbā var negatīvi atsaukties uz veselību. Ieklausies drauga teiktajā, tajā būs liela deva patiesības. Veiksme smaidīs Zivīm, kas saistītas ar radošo dzīves pusi. Tev būs visai spēcīgi izteikta fantāzija. Ceturtdien atrodi laiku, lai pabūtu vienatnē un tiktu gala ar savām iekšējām problēmām. Nedēļas nogale labvēlīga dažāda veida pirkumiem. Neaizmirsti palutināt savas atvasītes, velti laiku ģimenes vajadzībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu