Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 1.oktobrim.

AUNS Pārliekā tiekšanās saraust pēc iespējas lielāku kaudzi naudas ne pie kā laba nenovedīs. Saskaroties ar kolēģu neveiklo rīcību, centieties saglabāt savaldību. Nelabvēlīgs laiks kontaktiem, līgumu slēgšanai un nākotnes plānu kalšanai. Svētdien izklaides būs atkarīgas no maciņa biezuma. Kāds var atprasīt jums aizdoto naudu. Tie Auni, kam liksies svarīgi uzdzīt adrenalīnu, brīvdienās meklēs vietu, kur nolēkt ar gumijām vai izpletni, savukārt nosvērtākie baudīs kultūras un sabiedrisko dzīvi.

VĒRSIS Otrdien sapņosiet par naudu, veiksmi un bagātību. Sapņojot it kā nereālus sapņus, varat nonākt arī pie vērtīgām atziņām, idejām. Attiecības ar otro pusīti būs atkarīgas no jūsu iespējas izbrīvēt kādu brītiņu, ko pavadīt abiem kopā. Ceturtdien nevajadzētu darba procesā iesaistīt nepārbaudītus cilvēkus, jo viņu profesionālais līmenis var neatbilst papīros rakstītajam. Sestdien var rasties nesaskaņas ar mājiniekiem, jo jūsu domas par atpūtas un izklaides iespējām dalīsies.

DVĪŅI Pirmdien gaidīsiet piemērotu brīdi, lai izdarītu savu gājienu, un visticamāk, ka plānotais lieliski izdosies. Varat darboties ar finanšu līdzekļiem, veikt ieguldījumus, pirkt un pārdot īpašumus. Trešdien labs laiks reportieriem, pastāv iespēja gūt sensacionālu informāciju. Piektdien būs svarīgi prast formulēt domu, runāt skaidri. Svētdien būsiet neiecietīgs, ar savu rīcību sagādāsiet raizes tuviniekiem. Jūsu aizmāršība, izklaidība var būt par pamatu materiāliem zaudējumiem.

VĒZIS Sākot ar otrdienu, pievērsiet lielāku uzmanību ģimenes vajadzībām. Varbūt ir pienācis laiks padomāt par mitekļa remontu vai nomainīt mēbeles. Ieteicams pārmīt pāris vārdus ar atvasītēm, jo arī viņām būs sakrājies savs sakāmais. Darba lietas kārtosies pat bez jūsu klātbūtnes, maz ko spēsiet ietekmēt. Sestdien būsiet taisnīgs un necietīsiet, ja kādam tiek nepelnīti nodarīts pāri. Aktualizēsies partnerattiecību jautājumi, sevišķi tiem, kas nule iepazinušies.

LAUVA Pirmdien dažas Lauvas kravās koferīšus, lai dotos komandējumā. Diez vai jūsu otro pusīti priecēs šāda perspektīva. Ceļā esot, sargiet savu bagāžu un dokumentus! Trešdien veiksies kolektīvs darbs. Labs laiks mārketinga jomā strādājošajiem. Brīvdienās Lauvu var pārņemt sentimentālas jūtas. Varbūt kavēsieties atmiņās par pirmo mīlestību. Vēlams ielūgt viesos draugus un palutināt visus ar gardu maltīti. Ja neesat nekāds lielais pavārs, varat ēdienus pasūtīt arī no restorāna.

JAUNAVA Otrdien darba jautājumos pārāk krasi mainīsiet savu viedokli, radot nenopietnas personas iespaidu. Jūsu vainas dēļ var pārtrūkt kāda sena sadarbība. Jaunavas zīmes sievietes meklēs savu sapņu vīrieti, tomēr var gadīties, ka pārlieku kritiskās nostājas dēļ tā arī paliks bešā. Sestdien iespējams kāds strīds ar mājiniekiem, tomēr beigās jūs noteikti panāksiet savu. Attiecībās ar bērniem būsiet gādīgs, vēlēsieties pavadīt laiku lietderīgās, audzinošās sarunās.

SVARI Pastāv iespēja, ka noslēgtā vienošanās tiek lauzta vai arī tās saturs tiek mainīts jums nevēlamā virzienā. Trešdien daži pakāpsies pa karjeras kāpnēm. Attiecības ar laulāto ietekmēs jūsu attieksme pret seksu. Izvairieties no vēlmes uzspiest kolēģiem savus uzskatus. Nedēļas nogalē vislabākos rezultātus sasniegsiet, strādājot individuāli. Nelabvēlīgs laiks sabiedriskajiem pasākumiem. Svētdien kāds paziņa neliksies mierā, līdz jūs nebūsiet izpildījis viņam reiz doto solījumu.

SKORPIONS Otrdien gluži kā tanks virzīsieties uz mērķi, neskatoties uz iespējamiem šķēršļiem. Labus padomus var sniegt kāds nejauši satikts paziņa. Šajā nedēļā var noskaidroties jūsu stāvoklis darbā vai partnerattiecību jautājumi. Kādu vakaru labprāt pavadīsiet pie kokteiļa glāzes. Sestdien vēlēsieties nesteidzīgi izbaudīt brīvdienu. Iespējams, saistīs lietišķās mākslas pasākumi un klasiskā mūzika. Laulātajam var būt tendence visu uztvert pārlieku saasināti.

STRĒLNIEKS Pirmdien būs daudz radošu ideju, taču laika trūkums neļaus iecerēto realizēt. Trešdien pierādīsiet, ka Strēlnieks tomēr pieder pie ugunīgajām zīmēm, jo būsiet gan mērķtiecīgs un enerģisks, gan arī nesavaldīgs un nepacietīgs reizē. No azartspēlēm labāk turieties pa gabalu. Daži gūs uzmanības apliecinājumus no augstāk stāvošu amatpersonu puses. Svētdien centīsieties ieviest lielāku skaidrību attiecībās ar mīļoto. Izdosies kopīgi izbraukumi.

MEŽĀZIS Otrdien gribēsiet ātrāk paveikt iesākto un netērēt laiku sīkumos, taču situācija būs gluži pretēja. Labāk darbosieties vienatnē, jo kolektīvā nespēsiet atbrīvoties un pietiekami labi koncentrēties. Ceturtdien darbā vajadzēs pielāgoties jauniem apstākļiem. Varbūt mainīsies priekšniecība vai būsiet spiests pārceļot uz jaunu kabinetu. Aktualizēsies pārvadājumu jautājumi. Sestdien domāsiet vienu, bet darīsiet citu. Jūsu haotiskums var radīt neizpratni ģimenes locekļu vidū.

ŪDENSVĪRS Pirmdien darbību balstiet uz pārbaudītu faktu pamata. Trešdien var būt nesaskaņas ar gados vecākiem kolēģiem. šoreiz taisnība būs jūsu pusē. Piektdien spēsiet izprast citu cilvēku rīcības motīvus. Labvēlīgs laiks psihologiem, politiķiem un biznesa pasaules pārstāvjiem. Priecēs bērnu panākumi skolas gaitās. Svētdien pastaiga pa mežu vai gar jūru jūsu nerviem nāks tikai par labu. Vakaru varat pavadīt pie kamīna ar vīna glāzi rokās.

ZIVIS Sarežģīta nedēļa. Kāds jūs nepatiesi aizvainos. Neņemiet apkārtējo izteicienus tik tuvu pie sirds. Ceturtdien darba lietās var iestāties nestabils periods. Gan juridiskās, gan finansiālās lietas krasi pasliktināsies. Nav izslēgta nervu pārslodze, tai sekojošas galvassāpes. Gados jaunākie sarakstīsies ar līdzīgi domājošiem. Ja vēlaties iegūt jaunus draugus un paplašināt savu redzesloku, apmeklējiet interešu klubu, kursus. Brīvdienās oma uzlabosies, varbūt dosieties uz randiņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu