Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 22.oktobrim.

AUNS Nedēļas sākumā, kāds tevis spertais solis profesionālajās gaitās, var tikt varen plaši aprunāts. Diemžēl par sevi var atgādināt kāds skauģis, nelabvēlis, tāpēc turpmāk rīkojies nedaudz uzmanīgāk, nepiesaisti lieku uzmanību. Visas nedēļas garumā tavs garastāvoklis lēkās kā barometra stabiņš, kurš lielā mērā būs atkarībā no cilvēkiem, ar kuriem uzturēsies vienā kompānijā. Izvairies no asām vārdu pārmaiņām privātajā dzīvē, jo tās var pat pilnībā izjaukt esošās partnerattiecības.

VĒRSIS Nekļūsti sīkumains, centies pēc iespējas precīzāk uztvert lietas būtību un neieciklēties uz maznozīmīgām detaļām. Atceries, ka ideāls nav nekas. Darba lietas kopumā ritēs gana mēreni. Tu pierādīsi savas līdera dotības, saimnieciski organizatoriskās spējas. Sastrādāties veiksmīgāk izdosies ar gados jaunākiem kolēģiem. Viņu progresīvais skatījums arī tevi iedvesmos veikt nelielas izmaiņas darba organizēšanā. Tu labprāt paplašināsi savu redzesloku ne tikai lasot, bet tiekoties ar dažādiem cilvēkiem. Kāds Vērsis var nolemt apgūt svešvalodu.

DVĪŅI Sadarbības partneri vai darba kolēģi diemžēl var likt vilties, atceļot darījumu, nepildot dotos solījumus. Kā zināms gaismas stariņš būs gandarījums, ka līdz šim paveiktais nes labus augļus. Savos lēmumos arī pats būsi nedaudz svārstīgs, taču šoreiz zvaigznes iesaka ieklausīties priekšnojautā. Ja riez tā piepeši saka, kaut ko nedarīt, varbūt ir vērts ieklausīties! Šonedēļ vēlamāk atturēties no jaunu darbu uzsākšanas, vairāk uzmanības veltīt esošajiem darba pienākumiem, parūpēties par darba kvalitātes uzlabošanu.

VĒZIS Saprotot, ka dzīvē viss plūst un mainās, spēsi sevi pasargāt no liekiem pārdzīvojumiem, veiksmīgāk pielāgosies jaunajiem apstākļiem darba jomā. Šī būs zīmīga nedēļa tiem, kuri saistīti ar restorānu biznesu, bērnu aprūpi, pedagoģiju. Sastaptie cilvēki var likt tev nedaudz savādāk paraudzīties uz dzīvi, saprast, ka ne vienmēr lietas patiesībā ir tādas, kādas tās sākotnēji izskatās. Tu aizvien biežāk sāksi aizdomāties par garīgajām vērtībām, filozofiski ezotēriskām lietām.

LAUVA Vēlēsies būt noteicējs it visā un visur, bet šāda dzīves nostāja nenovēršami novedīs tevi pie asiem konfliktiem ar līdzcilvēkiem. Ieguvēji būs tie Lauvas zīmes pārstāvji, kuri pratīs harmoniskāk sabalansēt savas un apkārtējo vajadzības. Nav izslēgts, nāksies kārtot īpašuma lietas, ar tām saistīto dokumentāciju. Šonedēļ izjutīsi pastiprinātāku interesi par pretējo dzimumu, tieksies iekarot uzmanības apliecinājumus, komplimentus.

JAUNAVA Labprāt padziļināsi savas zināšanas gan lasot grāmatas, žurnālus, gan apmeklējot seminārus, komunicējot ar saviem amata brāļiem. Saskarsmē ar kolēģiem būsi draudzīgs, ātri vien gūsi apkārtējo atzinību, atbalstu. Mājas dzīvē visticamāk veiksi dažādas korekcijas, par kurām otrā pusīte var nebūt īpašā sajūsmā. Vēlams atturēties kritikas mīļotā cilvēka virzienā, jo tas dos absolūti pretēju efektu vēlamajam. Labāk centies visas nesaskaņas izrunāt mierīgā ceļā, vairāk iziet uz kompromisiem.

SVARI Šī nebūs pati piemērotākā nedēļa sabiedriskiem pasākumiem, būšanai uz skatuves. Daudz atbilstošāks brīdis «aizskatuves darbam». Esi piesardzīgāks lietās, kuras skar citu cilvēku naudu, neļauj neuzmanībai, steigai iedragāt tavu profesionālo reputāciju. Mēģini pēc iespējas stingrāk turēties pie iepriekš nospraustā plāna, nekļūsti svārstīgs. Draugu, ģimenes locekļu morālais atbalsts sniegs necerēti daudz. Tāpēc ir vērts vairāk laika veltīt sirsnīgām sarunām ar tuviem cilvēkiem. Nedēļas izskaņā droši vari doties nelielā izbraukumā. Vides maiņa, jauni iespaidi palīdzēs aizmirst ikdienas uztraukumus.

SKORPIONS Vēlams atbrīvoties no visa liekā. Nav svarīgi vai tās ir mantas, kuras jau sen neizmanto vai attiecības, kuras ir sevi izsmēlušas. Ja pratīsi panākt soli pretī jaunajam, zvaigznes tev atdarīs ar veiksmes brīžiem. Nedēļa vairāk piemērota darbam vienatnē. Tev lieliski padosies dažāda veida aprēķini, tiksi galā arīdzan ar juridiska rakstura jautājumiem. Var krasi mainīties attieksme pret kādu kolēģi, kurš nespēs attaisnot uz sevi liktās cerības.

STRĒLNIEKS Tu labprāt atradīsies sabiedrības notikumu mutulī, jo no tā uzņemsi enerģiju, spēsi dibināt jaunas lietišķās pazīšanās. Personīgā dzīvē vari gaidīt patīkamus pārsteigumus. Nedēļas otrajā pusē var nākties pielāgoties jauniem apstākļiem, nav izslēgti papildus profesionālie pienākumi. Darba dienas vakarus labprāt pavadīsi kopā ar atvasītēm, palīdzēsi viņām tikt galā ar mācībām, sniegsi padomus dzīves gudrībās. Šonedēļ ieteicams atturēties no lielākiem tēriņiem.

MEŽĀZIS Izmantosi katru iespēju smelties jaunas profesionālās iemaņas, rūpīgi ieklausīsies pieredzējušāku kolēģu teiktajā. Kopsummā tu lieliski tiksi galā ar visiem darba jautājumiem, raugi tikai, lai tev nesakāpj galvā. Partnerattiecībās visticamāk piekopsi nogaidīšanas politiku. Mīļotais cilvēks brīžiem nekādi nespēs izprast tavu domu gājienu, visādi centīsies panākt, lai tu rīkojies pēc viņa ieskatiem. Nedēļas nogalē kāds Mežāzis posīsies tālākam ceļam, cits savukārt iegādāsies patiesi greznus interjera priekšmetus.

ŪDENSVĪRS Tu aktīvi organizēsi lietišķas tikšanās, visādi centīsies paplašināt savu kontaktpersonu loku. Iespējamas romantiskas tikšanās, kuras var pāraugt kaislīgā mīlas stāstā. Galvenais, nemēģini panākt savu par katru cenu! Daudz labākus rezultātus gūsi, rīkojoties diplomātiski. Lieki neizaicini likteni, sēžoties pie stūres, rūpīgāk ievēro atļauto braukšanas ātrumu. Nedēļas otrajā pusē var nākties kārtot ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistītas lietas.

ZIVIS Zvaigznes iesaka savus nākotnes plānus kaldināt klusībā, jo informācijas noplūde var radīt tālejošas nepatikšanas. Darbam visticamāk būsi gatavs upurēt arī savu brīvo laiku, lai tikai panāktu vēlamo rezultātu. Attiecības ar mīļoto būs atkarīgas no tavas spējas vajadzīgajā brīdī paklusēt, morāli atbalstīt partneri. Atpūsties šonedēļ visticamāk brauksi uz laukiem, jo miers, kas tur valda, ļaus atgūties no ikdienas problēmām, kā arī uzņemt spēkus jaunam darba cēlienam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu