Aija Auškāpa: Esmu atradusi jaunu kalnu, kurā uzkāpt

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Viena no televīzijas šova «X Faktors» žūrijas loceklēm ir Aija Auškāpa - sieviete, kura ikdienā darbojas kā latviešu grupas «Prāta vētra» «aizkadra cilvēks». Intervijā izdevumam «Ieva» viņa atklāj, ka šis projekts viņai bijis izaicinājums, kas palīdzējis iziet ārā un paskatīties, kas notiek ārpus «Prāta vētras» biroja.

Auškāpa stāsta, ka ilgu laiku sēdējusi biroja krēslā, tāpēc vēlējās no tā piecelties, iziet ārā un apskatīties, kas notiek citur.

Tāpat viņai bija nepieciešams jauns izaicinājums un mērķis.

«Kā trāpīgi pateica mans vīrs Dāvis - esmu atradusi jaunu kalnu, kurā uzkāpt,» saka Aija, piebilstot, ka šis izaicinājums viņai ir kaut kas jauns.

Galu galā izrādījās, ka Aijai šis process patīk, tomēr nākas dzirdēt arī daudz kritikas. Līdz šim pozitīvos un negatīvos komentārus saņēmuši tikai «Prāta vētras» puiši, kamēr viņa palikusi aizkadrā, savukārt šobrīd viss attiecas tieši uz viņu.

Ikdienā Aijas uzmanība ir sadalīta daudzos virzienos - darba lietas, bērni, skolas, pulciņi, saimnieciski jautājumi... Viss tiek risināts vienlaikus un spriedzē, savukārt raidījumā viņai izdevies atrast tādu nosacītu brīvību.

Neskatoties uz aizņemto ikdienu, Auškāpa atklāj, ka ik pa brīdim viņai ir vajadzība arī pēc vienatnes: «Ja man

sāk raustīties nervs zem acs, tad es zinu, ka man pietiek cilvēku un pietiek komunikācijas.

Esmu braukusi viena pati uz pāris dienām padzīvoties SPA viesnīcā.»

Pilnu interviju ar Aiju Auškāpu lasiet jaunākajā «Ieva» izdevumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu