Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 12. novembrim.

AUNS Varbūt šonedēļ tev labāk būtu doties atvaļinājumā, jo šobrīd darba jomā var veidoties patiesi saspringta atmosfēra. Nav vēlams sākt jaunas lietas, risināt sarežģītus juridiskos jautājumus. Tagad mierīga gaisotne, tīkamu cilvēku sabiedrība tev nāks par labu vairāk nekā jebkad. Šajās dienās vari lasīt, izglītoties, sportot, veltīt vairāk uzmanības pats sev. Arī partnerattiecības šobrīd būtiski nemainīsies, ja vien pats sīkumu dēļ nesāksi ķildoties.

VĒRSIS Pratīsi lietderīgi izmantot laiku, gūsi priekšniecības, kolēģu atbalstu savu nākotnes ieceru realizēšanai. Nekautrēsies izmantot personīgo šarmu, lai sasniegtu labākus rezultātus. Nav izslēgtas domstarpības ar jaunāko paaudzi, bet šoreiz gan necenties pierādīt savu taisnību, uzvarēs tas, kurš mācēs īstajā brīdī paklusēt. Ja vēlies iegādāties jaunu apģērbu, apmeklēt frizieri, atlicini tam laiku tieši nedēļas nogalē.

DVĪŅI Veiksme vai, tieši pretēji, sarūgtinājumi tiešā veidā būs atkarīgi no paša rīcības, attieksmes pret darbu, kolēģiem. Ja būsi centīgs, atklāts un sniegsi citiem palīdzīgu roku grūtā brīdī, vari cerēt, ka arī par tevi noteikti tiks aizlikts kāds labs vārds. Kāds Dvīnis var saskarties ar hroniskas dabas veselības traucējumiem. Lai tos mazinātu, centies vairāk atpūsties, mazināt stresu un nepiemirst par ikdienišķo vitamīnu devu. Nedēļas nogale solās paiet ļoti draudzīgā atmosfērā.

VĒZIS Noteikti negaidi labākus laikus, ej un rīkojies, jo tev šobrīd radīsies visas iespējas sākt jaunus darbus un veiksmīgi tos novest līdz galam! Saskaroties ar grūtībām, nepadosies, tieši pretēji, mērķtiecīgi centīsies radušās grūtības pārvarēt. Strādājot reklāmas, tirdzniecības jomā, galveno uzmanību pievērs tieši vizuālajam noformējumam. Sākot ar nedēļas vidu, vari meklēt atbalstu domubiedru lokā. Esot līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā, spēsi ģenerēt jaunas idejas, uzlabot esošo ieceru koncepciju.

LAUVA Būsi harismātisks un simpātisks apkārtējiem. Izmanto šo nedēļu, lai paplašinātu lietišķo kontaktu loku, iegūtu jaunas profesionālās iemaņas. Sevišķi labi padosies jaunu valodu apguve, tehniskas lietas. Iespējams, tavu padomu ne reizi vien lūgs kolēģi, jutīsies pagodināts. Darba nedēļas izskaņā iespējams neplānots brauciens, tikšanās ar ārzemju sadarbības partneriem, kura var sagriezt kājām gaisā tavus tuvākās nākotnes plānus. Brīvdienās daudz laika veltīsi savām atvasītēm.

JAUNAVA Iespējams, būsi pārāk prasīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem. Neļauj nelāgajai omai ietekmēt saskaņu ar līdzgaitniekiem. Savu kārtības mīlestību centies izmantot praktiski, pievēršoties nesakārtoto dokumentu kaudzei vai arī aktīvāk iesaistoties firmas darba produktivitātes uzlabošanas pasākumos. Tava balss tiks saklausīta, ņemta vērā, tāpēc drošāk izsaki viedokli, tikai atturies no kritikas. Atceries, ka vienu un to pašu domu var pateikt ļoti dažādi, arīdzan panākot dažādus rezultātus!

SVARI Ja pārāk daudz klausīsies ļaužu runās, ātri vien sabeigsi sev nervus, omu. Tu pats ļoti labi saproti, ka ne visam, ko dzirdi, var un vajag ticēt. Zvaigznes iesaka pieturēties pie ļoti vienkāršas rīcības shēmas: ja reiz esi ko nolēmis, tad rīkojies un neuztraucies, ko par to padomās citi! Zināmu miera ostu gūsi mājās pie mīļotā cilvēka sāniem. Sajūtot otrās pusītes labvēlīgo ietekmi, iespējams, nolemsi nedēļas nogali pavadīt ļoti romantiskā noskaņā.

SKORPIONS Uzskatīsi, ka pienācis laiks kaut ko mainīt savā dzīvē, turklāt diezgan krasi. Zvaigznes šonedēļ gādās par labvēlīgiem apstākļiem profesionālajā jomā, taču privātā dzīvē no jauniem «piedzīvojumiem» gan vajadzētu atturēties. Ja tev tiek piedāvātas iespējas uzņemties jaunus pienākumus, izmanto tās. Jauni izaicinājumi radīs tik nepieciešamo degsmi, azartu, kas savukārt neļaus ieslīgt rutīnā. Liec lietā sev piemītošo intuīciju, kā arī stratēģa dotības. Esi diplomātiskāks, izpalīdzīgāks saskarsmē ar kolēģiem.

STRĒLNIEKS Tev divreiz nebūs jāsaka, lieliski pratīsi uzņemties iniciatīvu, apliecināt, ka tieši tu esi cienīgs ieņemt vadošo pozīciju, pārliecināsi augstākstāvošos rīkoties pēc tavām norādēm. Attiecībās ar kolēģiem atturies no asiem izteicieniem, jo viņu atbilde var būt aizmuguriska, nedaudz «netīra» reakcija. Ārpus darba vēlēsies aktīvi baudīt dzīvi visās tās nokrāsās. Mīļotais cilvēks labprāt piedalīsies tevis organizētajās atrakcijās, arī pats tajās sniegs savu artavu.

MEŽĀZIS Tevi jūtami var neapmierināt kolēģu rīcība, viņu darba metodes. Taču ņemties kādu pāraudzināt arī nevajadzētu. Nesteidzies pieņemt lēmumus, emociju uzplūdu brīdī, labāk rīkojies sev raksturīgajā mierīgajā, nosvērtajā manierē. Šī nedēļa Mežāžiem veiksmīgāk iezīmēs ģimenes dzīvi, attiecības ar mīļoto nevis darba lietas. Protams, tas nenozīmē, ka profesionālie pienākumi jāatmet novārtā. Tomēr, ja iespējams, vismaz jaunas lietas labāk atlikt uz nākamo nedēļu. Brīvdienās vari doties kādā nedaudz tālākā braucienā.

ŪDENSVĪRS Šī var izrādīties visai kontrastaina nedēļa. Te atradīsies kalna virsotnē, te atkal būsi nonācis pašā pakājē. Te tavs noskaņojums būs jautrs, te skumjš. Apkārtējiem būs grūti pielāgoties garastāvokļa maiņām, izsekot tavam domu gājienam. Līdz trešdienai nevajadzētu kārtot juridiskus jautājumus, slēgt nekustamā īpašuma darījumus, jo īpaši ar ārzemju partneriem. Nedēļas otrajā pusē nedaudz uzlabosies tavi panākumi, koncentrēšanās spējas.

ZIVIS Pirms sāc ko jaunu, kā nākas pārliecinies ne vien par to, ka esi pabeidzis iepriekšējo, bet arīdzan vai tas ir izdarīts pienācīgā kvalitātē. Šonedēļ labāk sekmēsies ikdienišķas lietas. Naudas jautājumus labāk cilāt nedēļas otrajā pusē, attiecīgi pirmdienu un otrdienu vairāk ziedot dažādu formalitāšu kārtošanai, pārrunām ar sadarbības partneriem. Ik pa brīdim tevi var pārņemt sajūta, ka nespēj paveikt cerēto, ka tev pietrūkst spēka, zināšanu, koncentrēšanās spēju, taču zini, ka tie ir tikai vājuma brīži, kuri tā vai citādi ir jāpārvar!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu