Gada vērienīgākais kāzu nozares notikums ir klāt!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

12. novembrī kāzu TOP medijs LĪGAVĀM aicina uz šā rudens gaidītāko kāzu nozares pasākumu, kura laikā notiks gan izsmalcināta kāzu izstāde un tirgotava, gan dažādas nozares profesionāļu lekcijas, kā arī kāzu kleitu un vakarkleitu izstāde un tirgotava un vērienīgākais LĪGAVĀM kāzu modes šovs! Tāpat tiks prezentēts arī jaunais LĪGAVĀM grāmatžurnāla rudens/ziemas numurs – pilns iedvesmas un ideju.

PASĀKUMA PROGRAMMA:

Restorānā Bibliotēka N°1 no plkst. 12:00 – 18:00 norisināsies izsmalcināta kāzu izstāde un tirgotava, tās laikā būs iespēja vienuviet piemērīt un iegādāties labāko kāzu salonu un dizaineru kāzu kleitas un vakarkleitas par pievilcīgām cenām. Apmeklējot kāzu izstādi, jaunie pāri varēs piemeklēt sev piemērotākos kāzu pakalpojumu sniedzējus – labākos, kas pieejami kāzu industrijā Latvijā. Sākot ar svinību vietām, kāzu kleitām, laulības gredzeniem, kāzu dāvanām, kāzu fotogrāfiem, kāzu auto, kāzu ielūgumiem, dekorācijām u.c. Dažādus produktus varēs arī iegādāties uz vietas pasākumā par īpaši izdevīgām cenām. Tāpat izstādē būs iespēja saņemt personīgu kāzu rīkotāja konsultāciju par kāzu plānošanu.

Jaunatvērtajā 5-zvaigžņu viesnīcā Grand hotel Kempinski Riga plkst 13:00 – 17:00 notiks kāzu plānošanas lekcijas un sarunas ar kāzu jomas profesionāļiem. Pasākumu producente un kāzu organizatore Gunta Skalberga lekcijā «Kā plānot kāzu budžetu un neiekrist slēpto izmaksu lamatās» dalīsies savā profesionālajā pieredzē, kā sadalīt kāzu budžetu, sastādīt detalizētu kāzu izmaksu tāmi un izvairīties no plānotā budžeta pārsniegšanas. Svētku rīkotāja Inga Bērziņa lekcijā «Kāzu plānošanas knifi» atklās, ar ko sākt, lai kāzu plānošanas process izvērstos par patīkamu posmu. Kā neapjukt milzīgās informācijas gūzmā un kā savā labā izmantot modernās tehnoloģijas. Ko neaizmirst plānošanas procesā, lai izbaudītu kāzu dienu. Fotogrāfs Miks Šēls lekcijā «Kā tikt pie izcilām kāzu fotogrāfijām» atklās būtiskākās lietas, kas veicina lielisku kāzu foto rezultātu. Savukārt, kā kāzu dienā būt saskaņā ar sevi un savu izredzēto, kāda ir kāzu ceremonijas nozīme, skaidros dvēsele koučs Inin Nini lekcijā «Kāzu ceremonijas nozīme un kā saglabāt mieru kāzu dienā».

Dienu noslēgs grandiozais KĀZU MODES ŠOVS, kas norisināsies viesnīcā Grand hotel Kempinski Riga, Aspazijas bulvārī 22. Ierašanās no plkst. 18:30, šova sākums plkst. 19:00.

Grandiozā LĪGAVĀM modes šova apmeklētājam būs iespēja aplūkot Latvijas un ārvalstu TOP kāzu salonu un dizaineru kāzu kleitas un vakarkleitas. Vairāk nekā 100 kāzu tērpi kāzu modes šovā, baudot māksliniecisku programmu, piedaloties dziedātājam no Lielbritānijas un sabiedrībā pazīstamām personām, kas prezentēs katru modes dizaineru. Šovā tiks pārstāvēti šādi kāzu kleitu un vakarkleitu zīmoli: Paolo Corona Paris (Francija), KATYA KATYA, Milla Nova, Rara Avis – kāzu galerija Myosotis, Modeca Dutch Design, Agnese Eiduka, Amelia kāzu kleitu dizaina studija, EFL Fashion, Zane Zaharova, KV Couture / Kristina Viirpalu (Igaunija), Sadoni, (Norvēģija), Dinari Couture, Chiffon, Aļona Mjaļika, Ieva Ādamsone, 9 mēneši, Wilde Handmade Rotas, Brigitas Strodas rotas. Kāzu modes šovu vadīs aktieris Gints Andžāns.

Ikviena iegādātā biļete uz KĀZU MODES ŠOVU piedalīsies loterijā ar iespēju laimēt ļoti vērtīgas balvas.

Detalizēta informācija par pasākumu: https://www.ligavam.lv/izsmalcinata-kazu-izstade-un-tirgotava-kazu-planosanas-lekcijas-kazu-modes-sovs/

Biļetes: www.ekase.lv

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu