Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 13.-19. novembrim.

AUNS Lai lietas ritētu vēlamo gaitu, zvaigznes silti iesaka novilkt stingru robežu starp vēlamo un reālo. Esi saudzīgāks ar savām enerģijas rezervēm, šonedēļ tās patiesi nebūs neierobežotas. Saskaroties ar juridiska rakstura sarežģījumiem, vislabāk tos uzticēt atrisināt profesionālim, pat ja uzskati, ka pats ar visu lieliski tiksi galā. Šoreiz neitrālam viedoklim, skatam no malas var būt daudz efektīvāks rezultāts nekā kaislīgai, pat nedaudz agresīvai savu interešu aizstāvēšanai. Attiecības mājas dzīvē būs atkarīgas no panākumiem darbā.

VĒRSIS Pirms iesaisties kādā projektā, sāc apjomīgākus darbus, visādiem paņēmieniem mēģināsi saskatīt zemūdens akmeņus, iespējamos šķēršļus. Pateicoties apdomīgumam, spēsi izvairīties no vairākām problemātiskām situācijām. Tu lieliski pratīsi ieinteresēt, iesaistīt apkārtējos savās iecerēs. Kopumā tavi plāni būs grandiozi, taču, lai pilnībā tos īstenotu, būs nepieciešama profesionāla un uzticama komanda. Ģimenes dzīvē būsi mierīgs, ja vien arī tuvinieki lieki nekacinās nervus.

DVĪŅI Citiem neizprotamā veidā, bet tu pratīsi apvienot tīkamo ar lietderīgo. Ikkatru situāciju, notikumu vispirms galvā «apspēlēsi» un tad ātri un nekļūdīgi izvēlēsies pareizo. Zīmīga nedēļa ar finanšu sektoru saistītajiem Dvīņiem. Kaut arī būs iespējas, tomēr zvaigznes neiesaka aizdot naudu tuviem paziņām, draugiem, jo tādējādi ilgtermiņā var pasliktināties jūsu attiecības. Saskarsmē ar otro pusīti pratīsi mācēsi radīt ne tikai romantisku, bet arī jautru, bezrūpīgu noskaņu.

VĒZIS Tev var pavērties jauni profesionālie apvāršņi. Galvenais, neļaut nedrošības sajūtai «nolikt visu pa bremzēm». Ja pats nespēj saņemties jauniem izaicinājumiem, lūdz padomu, atbalstu kolēģiem, viņi labprāt veicinās tavu izaugsmi, dalīsies savā pieredzē. Naudas lietas labāk kārtot nedēļas vidū, pārējo laiku veltot kontaktu veidošanai, dokumentācijas sakārtošanai un ikdienišķu pienākumu veikšanai. Mīļotais cilvēks brīžiem no tevis prasīs vairāk, nekā spēj reāli dot, taču tu vienalga centīsies pilnībā apmierināt partnera vajadzības.

LAUVA Nedēļas sākumā negribot vari aizskart kādu kolēģi. Nav vēlamas pārrunas ar augstākstāvošajiem. Rēķinies, ka faktiski visas nedēļas garumā būsi jūtīgs pret apkārtējo pasauli. Pat samērā neliela ķibele tevi var jūtami sadusmot, izsist no līdzsvara. Vēlams izrunāties ar uzticamu cilvēku, kurš patiesi ir gatavs uzklausīt tevi, dot padomu, mierinājumu. Nedēļas nogalē vari drošāk pievērsties sabiedriskajām aktivitātēm. It sevišķi sestdiena piemērota dažādu prezentāciju, izstāžu, teātra vai kino apmeklējumam.

JAUNAVA Lai arī ko tu darītu, lēmumu pieņemšanā liels svars būs sabiedrībā pastāvošajam viedoklim. Iespējams, tu īsti neticēsi savam domu gājienam, tāpēc labprātāk paļausies uz apkārtējo viedokli. Svarīgi būtu apzināties, ka šāda nostāja ir absolūti aplama. Analītiskās dotības un tavs saimnieciskais ķēriens būs īstajā vietā! Ja vien noticēsi sev, spēsi vai kalnus gāzt. Arī attiecībās ar pretējo dzimumu daudz ko izšķirs pašpārliecinātība. Precētajām Jaunavām būtu vērts parūpēties par zināmu romantikas dzirksti attiecībās.

SVARI Pilnīgi iespējams, tu kļūsi nedaudz izšķērdīgāks, ļausi savām iegribām ņemt virsroku. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var ieslīgt negaidītos parādos, kuri sakņosies saasinātā vēlmē baudīt komfortu, skaistas lietas. Darba lietās esi vērīgāks pret visu veidu juridiskajām formalitātēm, centies būt punktuāls, it sevišķi, risinot jautājumus, ar valsts iestādēm. Šonedēļ būtu prātīgi atturēties no nekustamā īpašuma lietām, neiesaistīties radinieku tieslietās. Brīvdienās vēlēsies pabūt viens.

SKORPIONS Tava «piparotā» rakstura dēļ iespējami konflikti, nesaskaņas ar kolēģiem un attālākiem radiniekiem. Būs nepieciešams lielāks gribasspēks nekā ierasts, lai spētu pilnībā pielāgoties mainīgajiem apstākļiem. Dažubrīd vari nonākt pretrunā ar iekšējo pārliecību, morāles uzstādījumiem. Pārlieka mantkārība var radīt nepatīkamas, tālejošas sekas. Attiecībās ar mājiniekiem esi nedaudz maigāks, iecietīgāks. Nedēļas izskaņā nekas tevi nespēs atturēt baudīt dzīvi. Iespējams, ieslīgsi gastronomiskās galējībās.

STRĒLNIEKS Tu aktīvi darbosies sabiedrības labā. Uzskatīsi, ka tava personīgā labklājība būs cieši saistīta ar kopējo situāciju apkārt. Noteikti nebaidies no jauniem izaicinājumiem, līdz šim neiepazītas teritorijas, jo tieši drosmīgie, uzņēmīgie Strēlnieki spēs sasniegt savu, izcelties apkārtējo vidū. Attiecībās ar otro pusīti šonedēļ solās būt patiesi kaislīgas. Nav izslēgts, kāds Strēlnieks nolems pārtraukt esošo kopdzīvi, jo jutīs nepieciešamību pēc lielākas personīgās brīvības, jauniem iespaidiem.

MEŽĀZIS Labvēlīgs periods radošajām aktivitātēm. Dažus zīmes pārstāvjus diemžēl var skart finansiālas grūtības. Šonedēļ nav vēlams ieslīgt dziļās diskusijās ar augstākstāvošām amatpersonām, labāk pieņemt situāciju tādu, kāda tā ir. Uztraukumi darba jautājumos var jūtami pabojāt tavu nervu sistēmu; lai atietu no negācijām, ieteicams vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni, smelties iedvesmu garīgās lietās, centies uz pasauli paraudzīties no filozofiskāka viedokļa. Nedēļas nogalē droši vari doties izbraukumā, ņemot līdzi tuvākos draugus.

ŪDENSVĪRS Darbs šonedēļ tev kaulus nelauzīs, nesagādās ne mazākās raizes, viss ritēs gluži kā pa diedziņu. Lai nesarežģītu attiecības ar apkārtējiem, izvairies no citu pamācīšanas. Šonedēļ viennozīmīgi labāka saskarsme veidosies ar gados jaunākiem līdzgaitniekiem, bērniem, tāpēc iespēju robežās vairāk laika pavadi kopā ar savām atvasītēm. Necenties mainīt notikumu gaitu par katru cenu, jo likteņa noteikto lietu virzību nebūs tavos spēkos ietekmēt.

ZIVIS Nedēļas pirmajā pusē tu nebūsi noskaņots dižiem darbiem. Tas tādēļ, ka uzskatīsi - labākais kumosiņš noteikti tiks citiem. Ieteicams pārskatīt savu attieksmi pret darbu, nemeklēt galveno vainu citos. Šī ir atbilstoša nedēļa dažādu kursu sākšanai, kontaktu veidošanai ar domubiedriem. Nedēļas otrā puse var izrādīties veiksmīgāka tām Zivīm, kuras būs skārusi Amora bulta. Esot jūtu uzplūdā, būs daudz vieglāk pārvarēt ikdienas šķēršļus, iedvesmot sevi patiesi svarīgiem darbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu