Gundega Skudriņa ar komandu pārved sudraba godalgu no prestiža starptautiska konkursa

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē, kamēr Latvija atzīmēja neatkarības pasludināšanas 99. gadadienu, radošās apvienības «Skudras metropole» komanda Gundegas Skudriņas vadībā piedalījās starptautiskā pasākumu un dzīvo notikumu festivālā «Bea World Festival 2017» Portugālē, no kurienes atgriežas ar sudraba godalgu kultūras pasākumu kategorijā. Latvijas radošie prāti konkursam bija pieteikuši projektu – gastronomisko performanci «Latvian Senses»

«Bea World Festival» ir iniciatīva, kas atzīst un veicina izcilību notikumos un dzīvajā komunikācijā visā pasaulē, jau 11 gadus pasniedzot šo apbalvojumu kādam no Eiropas notikumiem 23 dažādās kategorijās, piešķirot arī specbalvas. Iniciatīvas mērķis ir veicināt lielu un mazu notikumu popularizēšanu, parādot to dažādību un organizatoru radošo izdomu. «Bea World Festival» kvalitāte nozīmē radošumu, inovācijas, efektivitāti, tehniku, stratēģisko komunikāciju: virkni galveno elementu, kas apvienojumā ar visām citām «sastāvdaļām» padara notikumu par interesantu dzīvās komunikācijas pieredzi auditorijai. Uzvarēt ir iespējas ikvienam – gan lieliem, gan maziem notikumiem, neatkarīgi no budžeta, radošuma, galvenais vērtēšanas kritērijs ir radošums un inovācijas.

Radošā apvienība «Skudras metropole» starptautiskajai žūrijai prezentēja gastronomisko performanci «Latvian Senses», kas tapusi sadarbībā ar Live Riga, iepazīstinot ar Rīgas – Gaujas reģionu kā Eiropas Gastronomiskā tūrisma galamērķi. Šajā performancē dalībniekiem bija iespēja novērtēt Latvijas dabas bagātību – mežus, laukus, Gauju, aizstājot ierastās vakariņas ar interaktīvu un izglītojošu darbošanos, izbaudot aktivitāti ar dažādām maņām.

«Latvija VAR! Pirmo reizi Latvijas pasākumu industrijā mūsu valsts vārds izskan pasaulē vistālāk. Kopā ar komandu esam paveikuši milzu darbu un esam lepni Latvijai dzimšanas dienā sarūpēt tik lielisku dāvanu, kas ietver sevī visas bagātības, ko sniedz mūsu mīļās mājas, kā arī radošumu, inovācijas un uzņēmīgu cilvēku darbu. Liels prieks, veiksme un milzu gandarījuma sajūta. Paldies Live Rīga par uzticēšanos un atbalstu. Jau vairākkārt pārliecinos arī pati, ka Latvijā dzīvo un strādā talantīgi visdažādāko jomu profesionāļi. Un komandā tik tiešām ir spēks! Jūtamies laimīgi, priecīgi un novērtēti,» par iegūto apbalvojumu stāsta Gundega Skudriņa.

Konkursā piedalās gan grandiozas pasākumu aģentūras, gan arī mazāka mēroga radošie prāti, piemēram, «Skudras metropole». Konkursa darbus vērtē starptautiska žūrijas komisija, kuras sastāvā ir pasaules vadošo korporatīvo uzņēmumu pārstāvji, dažādu valstu pasākumu asociāciju pārstāvji, kas attiecīgi uzvarētājiem piešķir starptautisku vērtējumu.

Radošā apvienība «Skudras metropole» organizē gan korporatīvus pasākumus, gan arī gastronomiskas performances. Aizvadītajā gadā Latvijas iedzīvotājiem bija iespēja izbaudīt performanču ciklu «Gadalaiki», kas notika dažādās Latvijas vietās vasarā, rudenī, ziemā un pavasarī, kā arī «Kafejnīcas ar noteikumiem I» ziemas versiju, šogad maijā bija «Kafejnīca ar noteikumiem II» pavasara noskaņās un oktobrī «Kafejnīca ar noteikumiem III» norisinājās VEF kvartālā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu