Šīs nedēļas horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šonedēļ - līdz pat 10. decembrim.

AUNS Brīžiem tavs viedoklis var kļūt nedaudz subjektīvs, jo tu vairāk vadīsies no emocijām, nevis racionālajiem apsvērumiem. Esi piesardzīgs, veicot lielākus pirkumus, parakstot ilgtermiņa līgumus. Tehniska rakstura lietas, saimnieciskos jautājumus vēlamāk risināt nedēļas otrajā pusē. Attiecībās ar kolēģiem būsi jautrs, bezrūpīgs, radīsi patīkama, dzīvespriecīga cilvēka iespaidu. Saskarsmē ar mājiniekiem gana jūtami akcentēsi «savu taisnību», kas savukārt var veicināt strīdus.

VĒRSIS Kāds Vērša zīmes pārstāvis nedēļas pirmajās dienās burtiski vai kodīs sev pirkstos, jo nebūs izmantojis lielisku iespēju. Taču pārdzīvot par lietām, kuras vairs nav iespējams mainīt, būtu muļķīgi. Labāk centrējies uz nākotnes iespējām! Sākot ar trešdienu, droši var pievērsties jaunu lietišķo kontaktu veidošanai, pārrunām ar priekšniecību. Priekšnojauta var būt mānīga, jo īpaši finansiālajos jautājumos. Ja plāno ko uzsākt, neatstāj vietu nejaušībai, izrēķini visu kā nākas, nepaļaujies uz labu laimi.

DVĪŅI Šonedēļ būsi uzslavējams darbarūķis. Vienīgi centies biežāk ieskatīties pulkstenī, lai nenokavētu kādu tikšanos. Tev var nākties piedalīties vairākās prezentācijās, ar reklāmas pasākumiem saistītās lietās. Apkārtējo viedoklim, protams, ir nozīme, taču ja runa ir par savu interešu aizstāvēšanu, esi nelokāmāks, uzstājīgāks. Kādam Dvīnim var nāksies risināt ar mitekļa remontu saistītus jautājumus. No darba brīvajā laikā labprāt izvēlēsies radoša rakstura izklaides.

VĒZIS Šonedēļ tevī var pastiprināties interese par okultām lietām. Daži Vēža zīmes pārstāvji meklēs iespēju doties pie astrologa. Tikai piesargies no «kaktu darboņiem», jo, pateicoties viņiem, vari palikt ar garu degunu. Nedēļas vidus piemērots, lai apmeklētu valsts iestādes, risinātu dažādus birokrātiskus jautājumus. Piektdiena piemērota garīgo vērtību nostiprināšanai. Brīvdienās tieksies pēc tuvinieku sabiedrības, labprāt kopīgi dosies uz kādu mākslas pasākumu.

LAUVA Iespējams, saskarsies ar grūtībām, pieņemot atbildīgus lēmumus. Tev lieti noderēs gan kolēģu ieteikumi, gan paziņu dzīves pieredze. Ja neļausies steigai, nedrošības sajūtai, ātri vien sasniegsi savu. Lai izvairītos no liekiem sarežģījumiem, juridiskus jautājumus labāk uztici risināt pārbaudītiem profesionāļiem. Privātā dzīvē var risināties krāšņi notikumi. Kaisles tavā un otras pusītes starpā patiesi netrūks. Pielūko tikai, lai no tavas puses nesāk parādīties pārlieku izteiktas greizsirdības izpausmes.

JAUNAVA Tu lēnām, mierīgi turpināsi pagājušajā nedēļā iesākto. Ar gandarījumu secināsi, ka darbi rit uz priekšu kārotajā tempā, ka tavu ceļu nav šķērsojuši neparedzēti sarežģījumi. Šī var izrādīties zīmīga nedēļa Jaunavām, kuras saistītas ar zinātniski pētniecisko lauciņu, pedagoģiju un IT jomu. Mīlas frontē gan tev nāksies papūlēties, lai gūtu harmoniju, sapratni ar mīļoto. Necenties emocijās meklēt loģiku, vairāk ieklausies partnera sacītajā, centies viņu nedaudz vairāk atbalstīt morālajā plānā.

SVARI Pateicoties planētu labvēlībai, tu vairākkārtīgi paspīdēsi ar savām oriģinālajām iecerēm, plāniem. Būsi gluži kā lieljaudas ideju ģenerators. Spēsi piesaistīt jaunus sadarbības partnerus un vienlīdz arī domubiedrus. Ja dodies darba braucienos, nodrošinies, lai līdzpaņemtā pietiktu nedaudz ilgākam laikam, jo komandējums var neparedzēti ievilkties. Saskarsmē ar otro pusīti pratīsi izrādīt savas jūtas, uzmanības apliecinājumus. Vēlēsies, lai arī partneris dara to pašu, tikai viņam tas var nesanākt tik filigrāni.

SKORPIONS Nedēļas pirmajā pusē var nākties grūtāk izprast, izpatikt līdzgaitniekiem, it sevišķi saskarsmē ar kolēģiem. Jums, visticamāk, būs pārlieku dažāds skatījums uz notiekošo, un tu nekādi nevēlēsies pieņemt citādu viedokli. Lai kā arī būtu, centies saglabāt diplomātiju un neļauties negācijām. Gana lielu ietekmi uz darba lietām var atstāt gaisotne mājas dzīvē, proti, ja saskarsme ar tuviniekiem būs gana harmoniska, tev viss ies no rokas. Brīvdienās meklēsi individuālas izklaides iespējas.

STRĒLNIEKS Godīgums un augstsirdība nenoliedzami cels tavu autoritāti kolēģu acīs. Varbūt tev izdosies atrast līdzīgi domājošos no sadarbības partneru loka, ar kuriem tad izveidosies pat ļoti sirsnīgas attiecības. Centies pievērst lielāku uzmanību esošajiem paziņām, neatstāj viņus novārtā. Nedēļas otrajā pusē daži Strēlnieki var kļūt aizmāršīgi, izklaidīgi. Dodoties uz veikalu, nekrīti kārdinājumā iztērēt vairāk naudas, nekā tev dotajā brīdī ir. Kredītsaistības tikai apgrūtinās ikdienu un veiktie pirkumi var nenest kāroto gandarījumu.

MEŽĀZIS Nedēļas sākumā dari visu ar maksimālu piesardzību. Neļauj sīkajām nebūšanām izsist sevi no līdzsvara. Ģimenes vajadzības var likt maciņam nedaudz sarauties. Nedēļas vidus var izrādīties gana saspringts. Ģimene, īpaši atvasītes, palīdzēs atiet no ikdienas uztraukumiem, gūt jaunus spēkus turpmākajiem darbiem. Sākot ar piektdienu, lietas pamazām sāks uzlaboties. Arī tavs noskaņojums kļūs bezrūpīgāks, atraisītāks. Nav izslēgts, brīvdienās dosies uz kādu izklaides pasākumu.

ŪDENSVĪRS Ja tev sanāk rīkoties ar citu cilvēku finansēm, dari to piesardzīgi, apzinīgi. Risinot juridiska rakstura jautājumus, pārliecinies, ka esi pareizi interpretējis dokumentā rakstīto. Pievērs lielāku uzmanību informācijai, kura izskan masu medijos. Liekot lietā izdomu un tev raksturīgo oriģinalitāti, vari gūt jaunus peļņas avotus. Izvēloties sadarbības partnerus, vairāk paļaujies uz intuīciju, pirmais iespaids būs tas pareizākais. Ģimenes dzīvē tieksies pēc lielākas brīvības.

ZIVIS Tiec vaļā no sevis žēlošanas, tev šobrīd nemaz tik slikti neklājas! Darbdienu vakarus bieži vien pavadīsi draugu, tuvinieku lokā. Nedēļas otrajā pusē daudz prātosi un galu galā sapratīsi, ko īsti vēlies dzīvē darīt, panākt. Dažiem Zivs zīmes pārstāvjiem var pavīdēt doma par dzīves vietas maiņu. Saskarsme ar plašāku sabiedrību veicinās radošo fantāziju, iedvesmu. Var būt uztraukumi, saistīti ar nekustamā īpašuma lietām. Turpretim privātajā dzīvē valdīs saticība, harmonija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu